Chapter 34

703 93 11
                                    

Harry's POV.

Επιστρέφω πίσω στην καφετέρια αφού είδα ότι η Jen μπήκε στο ταξί. Όλοι φαίνεται να με κοιτάνε, αλλά πραγματικά δεν με νοιάζει.

Ο παλμός μου επιταχύνεται όλο και περισσότερο και μπορώ να αισθανθώ το αίμα αργά να διοχετεύεται από το πολύ κόκκινο πρόσωπο μου.

Βρίσκω την Penny να περιμένει στην ουρά για να παραγγείλει και πηγαίνω εκεί.

"Πραγματικά συγνώμη, απλώς έπρεπε να τακτοποιήσω κάτι." χαμογελάω, προσπαθώντας να καλύψω τον θυμό μου.

"Μην ανησυχείς." ανταποδίδει το χαμόγελο. Μια κυρία μας δίνει τις δύο κούπες με τσάι, πριν κατευθυνθούμε προς ένα τραπέζι δίπλα σε παράθυρο.

Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την Jen. Ξέρω ότι δεν είναι δίκαιο για την Penny και θέλω να μείνει έτσι ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε μια πιο δυνατή σχέση,αλλά πρέπει να μιλήσω στην Jen.

"Hay, πρέπει να κάνω κάτι γρήγορα." βγάζω ένα τριαντάφυλλο από το μπουφάν μου.

"Penny, σήμερα διασκέδασα πάρα πολύ, θέλω πραγματικά να γνωρίσω την άλλη πλευρά του εαυτού σου, και επίσης θέλω να δυναμώσουμε την σχέση μας. Θα δεχτείς αυτό το τριαντάφυλλο;"

Αυτή μου χαμογελάει πριν πάρει το τριαντάφυλλο και με φιλήσει στο μάγουλο.

"Πραγματικά συγνώμη, αλλά εμείς πρέπει να φύγουμε τώρα, οι παραγωγοί βασικά θέλουν να μου μιλήσουν και πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο το πρωί για να κανονίσω τις λεπτομέρειες για το ομαδικό ραντεβού.

"Βέβαια, ας πάμε τότε." αυτή σηκώνεται όρθια και βγαίνουμε έξω από την καφετέρια κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου κατεθυνόμενοι προς ένα ταξί που μας περιμένει.

"Σε ευχαριστώ για την κατανόηση." λέω καθώς το αυτοκίνητο ξεκινάει.

Αυτή χαμογελάει και σφίγγει το χέρι μου. Η Penny είναι ένα γλυκό κορίτσι, θα μισούσα να την στείλω πίσω στο σπίτι της σήμερα.

Φτάνουμε στο ξενοδοχείο μετά από 20 λεπτά. Την οδηγώ πίσω στην καμπίνα της.

"Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για σήμερα." την φιλώ στο μάγου ενώ αυτή κοκκινίζει.

"Θα τα πούμε στην τελετή τριανταφύλλου." μου κλείνει το μάτι πριν μπει μέσα στην καμπίνα της.

Πρέπει να πάω στην Jen. Ξέρω ότι είναι μόνο 5:00 και της είπα ότι θα είμαι εκεί γύρω στις 9:00 αλλά πρέπει να της μιλήσω τώρα,πριν προσπαθήσει να με αφήσει ξανά.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu