Chapter 1

2K 167 27
                                    

Harry's POV.

"Ευχαριστούμε Λονδίνο!" Παιδιά είστε καταπληκτικοί!" φώναξα αφού όλοι χαιρετούσαμε το πλήθος των 30.000 θαυμαστριών. Ήταν η τελευταία εμφάνιση της περιοδείας Where we are. Είμαι εξαντλημένος.

Κατεβήκαμε από τη σκηνή αλλά ακόμα νιώθω την αδρεναλίνη που νιώθω σε κάθε εμφάνιση. Η ασφάλεια μας οδήγησε στο λεωφορείο μας. Πρέπει να φύγουμε πριν περικυκλωθούμε από ανθρώπους. Πήραμε το λεωφορείο και κατευθυνθήκαμε στο σαλόνι στο πάνω κατάστρωμα.

"Αυτό ήταν απίστευτο!" είπε ο Louis αφού ήπιε μια γουλιά από το νερό που μας έδωσαν. Αυτός απάντησε το τηλέφωνο του που χτυπούσε και πήγε λίγα βήματα πιο πέρα.

Ο Liam ανέφερε "Το Λονδίνο πάντα με κάνει να νιώθω με αυτόν τον τρόπο!"

Είναι μέρος της ρουτίνας μας να συναντιόμαστε εδώ μετά από κάθε εμφάνιση και να συζητάμε όλα τα τρέλα πράγματα που συνέβησαν και τα πράγματα που έκαναν οι θαυμαστριές μας για να γελάσουμε, και ακόμα και αν εμείς ήμασταν εξαντλημένοι και ήταν η τελευταία μας εμφάνιση,δεν υπήρχε περίπτωση να χαλάσουμε την παράδοση τώρα.

"Το πόστερ ενός κοριτσιού έγραφε 'Niall βγάλε τη μπλούζα!' Εγώ ένιωθα ότι έπρεπε να την βγάλω μόνο για να την δω να φρικάρει!" χαχάνισε ο Niall.

"Εγώ απλώς αγαπώ το πόσο τρελοί και αφοσιωμένοι είναι αυτοί. " είπε ο Liam και οι υπόλοιποι από εμάς έγνεψαν καταφατικά.

Παρατήρησα πόσο ήσυχος ήταν ο Zayn. "Zayn που είναι η Perrie; Νόμιζα ότι αυτή θα έβλεπα την παράσταση σήμερα;" ρώτησα.

"Ναι, αυτή υποτίθεται ότι θα ερχόταν να δει την παράσταση αλλά οι Little Mix είχαν μια συνέντευξη την τελευταία στιγμή στην οποία έπρεπε να πάνε, και δεν μπορούσε να πει όχι... "

Μπορούσα να δω την απογοήτευση στα μάτια του. "Άτυχος φίλε! Τουλάχιστον θα μπορέσεις να τη δεις αύριο όταν όλοι εμείς γυρίσουμε σπίτι! απάντησε ο Liam ψάχνοντας για μια θετική λύση στο πρόβλημα του Zayn.

Ο Zayn και η Perrie ήταν τόσο τέλειοι ο ένας για τον άλλον, αυτοί πάντα έβρισκαν τρόπο για να είναι μαζί. Μπορούσαμε όλοι να δούμε ότι αυτό ήταν αληθινή αγάπη και η Perrie δεν θα αγαπούσε ποτέ τον Zayn για τα χρήματα και τη φήμη του. Αυτό είναι που ήθελα, ένα κορίτσι το οποίο θα με αγαπήσει για εμένα, για τον εαυτό μου.

Ο γάμος του Zayn και της Perrie ήταν προετοιμασία ενός μηνός και αυτοί προσπαθούσαν να κρατήσουν τα σχέδια μυστικά.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now