Chapter 87

681 79 13
                                    

Jen's POV.

Το ξυπνητήρι ακούγεται από το τηλέφωνο μου σε όλο το δωμάτιο. Είναι Σάββατο πρωί! Πρέπει να ξέχασα να απενεργοποιήσω το καθημερινό ξυπνητήρι χτες.

Σηκώνομαι από το κρεβάτι και περπατάω βαριεστημένα μέχρι την άλλη μεριά του δωματίου, παίρνω το τηλέφωνο μου και ανενεργοποιώ το ξυπνητήρι.

Μετά ελέγχω αν έχω μήνυμα ή καμιά κλήση αλλά βλέπω ότι ο Harry δεν έχει αφήσει τίποτα.

Προσπάθησα να του τηλεφωνήσω τουλάχιστον 15 φορές χτες το βράδυ αλλά πάντα έβγαινε ο τηλεφωνητής. Επίσης του άφησα 8 μηνύματα για να του πω ότι πρέπει να μιλήσουμε και δεν έλαβα καμία απάντηση.

Ίσως αυτός πραγματικά δεν θέλει να μου μιλήσει. Ίσως δεν του έλειψα όσο μου έλειψε εμένα.

Αφού είμαι ήδη ξύπνια ίσως απασχολήσω τον εαυτό μου με κάτι. Το διαμέρισμα χρειάζεται λίγο καθάρισμα και αφού η Claire δεν ήρθε σπίτι χτες το βράδυ, μπορώ να καθαρίσω χωρίς περισπασμούς.

Εγώ γρήγορα κινούμαι στο δωμάτιο, μαζεύοντας τα ρούχα, φτιάχνοντας το κρεβάτι μου και βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Μετά πηγαίνω στην κουζίνα, πλένω μερικά πιάτα, τακτοποιώ κάποια πράγματα και καθαρίζω τον πάγκο.

Το επόμενο είναι το σαλόνι. Αποφασίζω να ανοίξω την τηλεόραση ενώ θα καθαρίζω, συνήθως μου αποσπά την προσοχή και μετά καταλήγω να μην τελειώνω το καθάρισμα αλλά τι στο καλό, βαριέμαι. Επιτέλους βρίσκω το τηλεχειριστήριο ανοίγω την τηλεόραση και αλλάζω αργά κανάλια. Φυσικά κάτι πιάνει το μάτι μου, 'The Bachelor: Μετά το τελευταίο τριαντάφυλλο'

Πάνω στην ώρα. Ο Chris μόλις κάθισε σε έναν καναπέ. Γύρω του υπάρχει το κοινό ζωντανά.

"Καλησπέρα σε όλους και καλώς ήρθατε σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο του The Bachelor: Μετά το τελευταίο τριαντάφυλλο." Το πλήθος ζητωκραυγάζει καθώς ο Chris χαμογελάει μπροστά στην κάμερα.

"Χτες το βράδυ είδαμε το επεισόδιο στο οποίο ο Harry πήρε την απόφαση του σχεδόν ένα μήνα πριν. Ο κόσμος ήταν σοκαρισμένος καθώς η Layla λυπημένη γύρισε στο σπίτι της και η Sophie έλαβε ένα τριαντάφυλλο χωρίς μια πρόταση από τον Harry."

Οπότε αυτός διάλεξε την Sophie. Λοιπόν είμαι χαρούμενη που δεν διάλεξε την Layla αλλά ακόμα με πονάει το γεγονός να τον σκέφτομαι με ένα άλλο κορίτσι. Το ότι δεν έκανε πρόταση γάμου σε αυτή με κάνει χαρούμενη λίγο. Αλλά ξέρω ότι αυτός πιθανόν πάει ενάντια στο management ή κάτι τέτοιο. Κάθομαι στον καναπέ και συνεχίζω να βλέπω.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηWhere stories live. Discover now