Chapter 85

603 78 35
                                    

Layla's POV.

Επιτέλους η τελευταία μέρα έχει έρθει. Άργησε όμως.

Ας είμαι ειλικρινής. Ήξερα ότι θα ήμουν η μια από τις δύο κοπέλες που θα έμεναν στο τέλος και το να ξεφορτωθώ την Jen δούλεψε όπως ακριβώς το είχα σχεδιάσει.

Ο Harry είναι τόσο εύπιστος και ήξερα ότι θα ήταν αρκετά χαζός και δεν θα μιλούσε στην Jen ούτε καν με το τηλεφώνημα με τον 'Zach'.

Και ήταν ανεκτίμητο το να βλέπεις την Jen να τρέχει έξω κλαίγοντας. Βασικά θα σκότωνα να δω να συμβαίνει το ίδιο πράγμα και στην Sophie.

Στην πραγματικότητα δεν αισθάνομαι τίποτα για τον Harry τον χρειάζομαι να με διαλέξει. Οι θεατρικές μου δεξιότητες επιτέλους έγιναν χρήσιμες όταν ήρθα εδώ και λειτούργησαν άψογα και είμαι περήφανη για αυτό και ελπίζω να πάνε όλα έτσι όλα τόσο καλά μέχρι το τέλος όταν ο Harry με διαλέξει.

Το ότι ξύπνησα σε ένα από εκείνα τα φτηνά κλασσικά ξενοδοχεία είναι ένα από τα πράγματα που ανυπομονώ να αφήσω πίσω όταν η εκπομπή τελειώσει. Και Χαβάη; Σοβαρά; Έχω έρθει εδώ γύρω στις 20 φορές πριν γίνω 13 χρονών. Θα μπορούσε τουλάχιστον αυτός να διαλέξει ένα μέρος πιο αποκλειστικό.

Ευτυχώς το σχέδιο μου θα δουλέψει σήμερα. Πρέπει να φτιάξουμε ένα μικρό βίντεο για τον Harry για να το δει πριν πάρει την απόφαση του. Οπότε ελπίζω ότι θα τον πείσω να διαλέξει εμένα. Λοιπόν πρέπει αν θέλω περισσότερα χρήματα και τον Liam Hemsworth από τον μπαμπά μου.

Μου τηλεφώνησε χτες το βράδυ για να μου πει ότι το να αγοράσει τους One Direction ήταν σε καλό δρόμο και το μόνο που χρειαζόταν ήταν αυτό για να επισφραγίσει τη συμφωνία. Ο μπαμπάς μου το χρειάζεται αυτό για να κρατήσει την εταιρεία, οι One Direction είναι στην κορυφή και θα φέρουν περισσότερα χρήματα από ότι τα πετρέλαια αυτή τη στιγμή.

Φοράω ένα στενό μαύρο φόρεμα με την υπογραφή μου κόκκινο λιπ γκλος και μαύρο makeup γύρω από τα μάτια για το βίντεο. Πρέπει να τον δελεάσω και να τον παγιδεύσω κάπως και ο Harry λατρεύει τις ωραίες εμφανίσεις.

Ακούω ένα χτύπο στην πόρτα καθώς πηγαίνω να την ανοίξω.

"Καλημέρα δεσποινίς Wood. Πρέπει να σας πάρουμε συνέντευξη για το βίντεο που θα δει ο Harry πριν την τελευταία τελετή τριανταφύλλου." Αυτός που πάντα εμφανίζεται,ο Jacob, ή ο Josh ή τέλος πάντων στέκεται έξω από την πόρτα μου με μια ομάδα καμεραμαν πίσω του.

'' The Bachelor'' H. S. (Greek) ΟλοκληρωμένηΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα