Apsaugoti savo šeimą

7K 330 95
                                    

Pirmiausia ką pajuntu bundant- dygų prisilietimą, nuo kurio tik plačiau nusišypsau. Tai pats nuostabiausias jausmas ryte... Pats maloniausias būdas prabusti.

- Mmmm.- sumurkiu ir pasimuistau, kai jo lūpos pasiekia mano kaklą.

- Mažute, išvažiuoju.- išgirstu jo balsą ir mano miegai kaip mat išlaksto. 

- Ar tau būtina važiuoti?- pramerkiu akis ir atsisuku į Kailą. 

- Na, kažkas turi šeimoje uždirbti pinigų...- taria Kailas dėdamasis švarką. 

- Pradėsiu taupyti...- patempiu lūpą, o jis tik šypteli nuo tokio gesto. 

Man visada jis keistai atrodo vilkėdamas dalykinį kostiumą, nors kaklaraištį rišasi tik ypatingomis progomis. Bet labiausiai man patinka, kad pro jo baltus plonyčius marškinius persišviečia tatuiruotės... Tai taip seksualu ir labai žavu. Ši išvaizdos savybė išskiria Kailą iš kitų konservatyvių verslininkų. Padaro jį pavojingesnį. Kaip medžiotoją. 

- Šiandien pasiimu Fabio, tad niekur iš namų neik. Ir turi... 

- O tau nebūtų lengviau šį sakinį įrašyti ir man tiesiog kartas nuo karto paleisti įrašą?- pertraukiu jį.- Dar galėtum pridėti "pasisaugok", "Turi rūpintis savimi ir vaikais"  ir "ne, aš tau to neleidžiu". Sutaupytum daug laiko. 

- Kokia tu šmaikšti iš pat ryto.- Kailas pasilenkia ir trumpai pabučiuoja mane.- O gal tiesiog būk gera mergaitė ir negadink man nervų? 

- Tavo nervai jau taip nepataisomai sugadinti, kad tau prireiks rimtos reabilitacijos.- atsisėdu ir nusižiovauju. Nekenčiu, kaip jis taip anksti keliasi. - Kas?- paklausiu, kai Kailas nenustoja į mane spoksoti. 

- Tiesiog tu atsikėlei. Dar nėra net aštuonių, o tu pabudus. 

- Cha cha...- nusivaipau ironiška šypsenėle ir prisiverčiu atsistoti. - Šiandien atsikėliau anksčiau, nes noriu išleisti į darbą ne tik savo vyrą, bet ir pati turiu reikalų. 

- Ne. - jis iškart pradeda purtyti galvą.- Šiandien būsi namie ir gulėsi, nes vakar blogai jauteisi. 

- Bet...

- Tik pabandyk peržengti šių namų slenkstį ir pamatysi ką aš galiu. 

- O ką tu gali?- prieinu ir prisiglaudžiu prie jo.- Apipilti mane bučiniais? O gal man būti tokiai blogai ir leisti...

- Įkrėsti gerai į kailį.- jis pabučiuoja į nosies galiuką.- ir be jokios sąžinės graužaties. 

- Tu nedoras...- suraukiu norį.

- Niekada to ir neslėpiau.- Jis vėl trumpai pabučiuoja ir mane paleidžia.- Viskas, turiu važiuoti. 

- Neužtruksi darbe?- paklausiu. 

- Tikiuosi, dar vienų svečių nebus? Nes jau turbūt apsilankė visi ką pažįstam...- Kailas truputi papučia lūpas.- Ir man tikrai dėl tavęs neramu. Tau reikia ilsėtis. 

- O tau reikia eiti į darbą. - primenu. 

Kailas kelias akimirkas dar mane pastebi, bet, galiausiai neįžvelgęs klastos, išeina. Vos jam uždarius miegamojo duris, nuskubu į vonią. 

Palindusi po šilta vandens srove, plačiai nusišypsau. Taip, man kuo toliau, tuo lengviau sekasi meluoti. Jis net pats nepastebi, kaip patiki viskuo ką sakau. Aš tikrai ne iš blogų ketinimų pradėjau jam meluoti. Ne. Tai tik nekaltas melas. Naudoju jį tik tada, kai reikia. Pavyzdžiui, kad ir vakar. Šeštadienį triukšmingai atšventėme Izabelės ir Luko vestuves, tad vakar gan ilgai miegojome. Prabudau nuo Kailo telefono skambėjimo. Skambino Fabio, jeigu gerai supratau iš pokalbio. Jis kažką užtiko. Tiksliau užtiko Emilio pėdsakus. Tad, kol Kailas rengėsi, pasijutau blogai... Na, netiesiogine prasme, tiesiog jam taip pasakiau. Ir jis patikėjo. Kelias akimirkas abejojo, ar reikėtų mane palikti vieną, nes namuose nebuvo Lučios. Bet man tyliai sudejavus ir švelniai susiraukus, Kailas nusprendė likti namuose. Tad visą popietę jis man neleido keltis ir kartu su manimi valgė melioną bei žiūrėjo "Sopranus". Įkalbėjau jį žiūrėti šį serialą, kurio Kailas, kad ir kokia staigmena būtų, nebuvo matęs. O vakare jį priverčiau pažiūrėti vieną iš tų Roberto de Niro filmų apie italų mafiją, nuolat klausinėdama ar tai tiesa ir tikrai taip būna mafijos gyvenime. Kailas tik kvatojosi, nors... faktų ir nepaneigė...

...aš drąsi...Where stories live. Discover now