37. Los Cabos

899 26 16
                                    

Palmer Tonkin

És már megint úton voltunk a fagyos és hideg New Yorkból a napsütéses és meleg Mexikóba, pontosabban Los Cabosba, az One&Only Palmilla villákba, ahol novemberben is voltunk Niallel, mielőtt kiderült volna, hogy Holly az ő lánya.

Egy napot, ha nem többet, biztosan gondolkoztam rajta, hogy magammal hívjam –e, hiszen éppen azért vette a lakását, vagyis lakásunkat, hogy kényelmesen élhessen New Yorkban Holly miatt. És nem akartam elrángatni őt a lányától, mert kezdtek egyre jobban kijönni egymással és tudtam, hogy Niall mennyire oda van érte.

Az ajánlat, melyet Kimberly küldött viszont két személyre szólt, a lányok pedig elfoglaltak voltak, hiszen nekik is megkezdődött a munka és hajtás volt ezerrel a Valentin nap miatt. Nekem is jó pár fotózásom volt a héten, Saranak pedig például még most sem ért véget a fotoshooting a VS –el. Utána persze elmondtam Niallnek, hogy Kim elküldte az e hónapi beosztásomat, melyen ott szerepelt Mexikó, ő pedig gondolkozás nélkül és őszintén örült neki és jelentette ki, hogy megyünk.

Úgy hogy voltunk Hollynál, elköszöntünk tőle, valamint anyuéktól is, majd repülőre ültünk. Előtte persze muszáj volt pár dolgot beszereznünk, úgy hogy tartottunk egy shoppingolós napot, melyet az elején még Niall is az élvezett, a végén viszont már mindkettőnknek elege volt a tömegből és a sok táskából, amiket cipeltünk. Így legalább voltak normális cuccaink és gond nélkül megtölthettük a bőröndjeinket bikinikkel, lábujjas papucsokkal és törülközőkkel.

Az utazást alapból azért szervezték, hogy egy kicsit reklámozzam a helyet, szóval egy egész listát kaptam arról, hogy miket csinálhatunk, miket nézhetünk meg és hogy milyen programok lesznek.

Viszont amint megérkeztünk és elfoglaltuk a villánkat, mást sem akartam, csak lemenni a tengerpartra, élvezni a nap sugarait, mielőtt lebukna a tenger mögött és fürödni.

- Olyan meleg van. Bekapcsolom a klímát, hogy mire visszajövünk, lehűljön a villa, oké? – kérdezte Niall a hatalmas nappaliból, míg én a hálószobában térdeltem a bőröndöm előtt.

- Oké, de akkor be kell csuknunk minden ablakot – kiáltottam neki vissza, közben pedig kivettem egy fekete bikinit a hatalmas kör alakú törülközőmmel együtt, melynek a közepén egy szelet dinnye díszelgett.

Az ágyra dobtam a dolgokat, aztán becsuktam a két hatalmas ajtót, ami az ággyal szemben helyezkedett el és a kilátás ugyanolyan gyönyörű volt, mint legutóbb. Nem sokban különbözött a mostani villánk az előzőtől, talán a szobák elrendezése és bútorai voltak másképpen. Na meg a nagyobb medence, amit kaptunk, a nyugágyak és a külön mini bár a medence mellett.

Lehúztam a fehér felsőmet, majd gyorsan lecseréltem a melltartómat a bikini felsőre. Miután a bugyija is rajtam volt, az egész alakos tükörhöz sétáltam és újra felkontyoltam a hajamat a fejem tetejére, majd megigazítottam a nyakláncomat a nyakamban, amit még Nialltől kaptam karácsonyra, a másik láncot, ami hosszú volt és a végén egy arany ananász medál díszelgett pedig kiakartam venni, de ekkor felbukkant mögöttem Niall és a kezeit az enyéimre helyezte.

- Hagyd bent azt is. Szexi, ahogy végigfolyik a melleid között – mondta, én pedig elvigyorodtam és leengedtem a kezeinket a nyakamtól.

- Ahogy szeretnéd – válaszoltam. – Felvennél, kérlek egy fürdőgatyát és mehetnénk végre a partra, még mielőtt lemegy a partra? – kérdeztem még mindig őt vizslatva a tükörből.

- Igen – lépett el sóhajtva mögülem, majd a bőröndjéhez ment, míg én elővettem a nagy neszesszeres táskámat és kivettem belőle a napolajat. Míg ő átöltözött, addig bekentem magam, végül pedig őt is amint félmeztelenül állt előttem. – Azért hiányzik Lady. Neki is itt kellene lennie – mondta, miközben én a vállába masszíroztam a napolajat.

Complicated • n.h • (Befejezett)Where stories live. Discover now