04. Romantikus

1.4K 51 3
                                    

Másnap reggel vissza kaptam az ébresztést Saratól, csak sokkal gonoszabban. Ugyanis míg én őt kedvesen ébresztettem, addig ő csörgött oda lent, aztán idefent is, félre húzta a függönyöket, kinyitotta az ablakokat, utána pedig nagy hévvel rám ugrott.

- Héj! – nyögtem fel, amint megéreztem magamon a testét.

- Palmer kelj fel, most esett le valami! Válaszokat akarok! Persze miután megmostad a fogadat, mert a reggeli leheleted nem a legkellemesebb.

- De szenya vagy – néztem rá szomorúan, majd lelöktem magamról és vele együtt a takarómat is. A macimat, melyen jellegzetes rózsaszín Victoria Secret pizsama volt, felvettem a földről, hiszen alvás közben leejthettem, majd felültem és a fürdőbe mentem, hogy kimossam a fogaim, megmossam az arcom és pisilhessek. Miután megvoltam, visszamentem Sarahoz, aki az ágyamon ülve várt, miközben mögötte a takaróm egy hatalmas gombócban pihent. Elé álltam, mire felnézett rám, én pedig direkt ráleheltem. Persze erre elvigyorodott, hiszen friss mentolos volt a leheletem, majd elkapta a kezem és lerántott maga mellé.

- Mi az már? – kérdeztem, ő pedig rám meredt hatalmas barna íriszeivel. Mindig is úgy irigyeltem őt, a gyönyörű szemeiért!

- Tudod mi jutott eszembe reggel mikor megébredtem?

- Mi?

- Hogy elfelejtettem tegnap megkérdezni, hogy miért bazsalyogtál meg nevetgéltél úgy tegnap! Akkor elmesélted, hogy hülye voltál, és egy idióta rád támadott, viszont kétlem, hogy emiatt lett volna olyan jó kedved!

Na, basszus. Tudtam, hogy Sara elől nem hallgathatok el semmit.

- Nem is bazsalyogtam! – mondtam, de az arcomra már megint vigyor kerekedett, ahogy visszagondoltam a tegnap egésznapon át tartó szívelgetésre instagramon Niallel. Én szíveltem az ő képeit, ő pedig az enyémeket, habár nekem több volt pár százzal, mint neki.

- Te jó ég, most is azt csinálod! Palmer Olivia Tonkin, te megismerkedtél egy sráccal? – visított fel, mire elnevettem magam és megcsóváltam a fejem miközben az ölembe vettem a mackómat.

- Igen – motyogtam a macimat nézve, közben pedig a pizsamáját igazgattam.

- Úristen, úgy tudtam! Palmer, mondj el azonnal mindent! Mindent tudni akarok! Minden apró kis részletet! Mikor ismerted meg? Hogy hívják? Hol találkoztatok? Mi a neve? – mászott az arcomba, én pedig újra elnevettem magam az izgatott kislányos énén.

- Nem nagydolog az egész Sara, nyugi – raktam a kezeimet a vállára és visszanyomtam a matracra. – Tényleg megismertem valakit, de nem kell így rápörögnöd, mert... - én magam sem tudtam, hogy mit akarok mondani. Sarára néztem, aki hatalmas vigyorral az arcán és Ladyt ölelgetve nézett rám. Észre se vettem, hogy Lady feljött hozzánk, noha nem csodálkozok rajta, hiszen biztosan Sara visítozására indult meg az emelet felé. Megsimogattam a fejét, aztán nyomtam rá egy puszit, majd újra a mackómra néztem. – Tegnapelőtt este ismerkedtünk meg, mikor leütötte rólam azt a részeg fickót.

- Jesszusom, ez olyan romantikus!

- Sara, ez nem romantikus! Hálás vagyok neki, amiért megmentett, és eszembe sem jutott egy percre se, hogy romantikázzak vele!

- Hát csajszi, pedig rohadtul rád férne!

- Elnézést? – pillantottam rá meglepetten. – Te ezt mégis honnan veszed?

- Jaj Palmer, mikor volt utoljára barátod? Évekkel ezelőtt! Mikor volt utoljára egy éjszakás kalandod? Az biztos, hogy nem mostanában!

- Tisztában vagyok vele, de akkor sem gondoltam ilyesmire! Hogy nézett volna már ki, hogy ágyba bújok vele, miután megmentett az elől, hogy megerőszakoljanak?

Complicated • n.h • (Befejezett)Where stories live. Discover now