30. Következő évünk

852 22 2
                                    

Palmer Tonkin

Teljesen elbeszélgettük az időt, persze az albumok újra és újra átlettek lapozva, én meséltem nekik Hollyról, a srácok pedig végighallgattak és kérdeztek. Még mindig láttam Niallen, hogy rosszul érzi magát, de persze egyetlen perc sem volt rá, hogy kettesben tudjunk beszélni. Végül a lányok felrángattak az emeletre, miután nassoltunk még egy kicsit, csak hogy mindenki jól bírja majd az alkoholt.

Én korántsem terveztem annyit inni, főleg mert a legutóbb is borzasztóan jöttem ki belőle és nem szándékoztam magam újra leégetni, ezúttal mindenki előtt. A lányoknak mondtam, hogy használjanak, amit csak akarnak, én pedig a fürdőszobába zárkóztam a céllal, hogy lezuhanyozok. Megmostam a hajamat is, aztán epiláltam és bekentem testápolóval a testemet.

Amíg az száradt, addig rendet tettem a fürdőszobában, majd magamra kapva a bolyhos köntösömet, melynek elején a nevem kezdőbetűi voltak, kicaplattam a fürdőből. Nyitva hagytam az ajtót, hogy jól kiszellőzzön a helyiség, aztán körbe néztem a szobában, de bent senki sem volt, csak a beats hangszórókból szólt a zene.

A lányokat persze a gardróbomban találtam meg, melyet egyáltalán nem bántam, sőt örültem is neki, amiért feltalálták magukat és nem szégyenlősködnek. És itt persze nem Sarara gondolok, hiszen őt évek óta ismerem, úgy mozog a lakásomban, mintha itt élne, ami az enyém, az az övé is. És ez fordítva is így van, úgy hogy miatta egyáltalán nem aggódtam.

Annak viszont örültem, hogy Danielle sem fogta vissza magát, hanem teljesen elengedte magát velünk és olyan volt, mintha ő is évek óta a barátnőnk lenne. Örültem neki, amiért így kijövünk vele Saraval, hiszen már most imádtam a lányt.

- Na, mit veszel fel? – pillantott rám Sara, míg én ledobtam magam Danielle mellé a fotelbe.

- Fogalmam sincs. Szabad a fürdő, valaki bemehet.

- Én már otthon elvégeztem mindent, csak átöltöznöm meg sminkelnem kell, szóval – vont vállat Dani, amint Sarara néztem, aki bólogatva felállt a szőnyegről.

- Igen, én megyek is mindjárt, csak előbb kiakarok választani valamit Palmernek.

- Menj, fürödj le, nélküled nem választok semmit, nyugodj meg – kuncogtam fel. – Addig elkészítem Daniellet – vigyorogtam a lányra.

- Ah, rendben. De tényleg ne válassz nélkülem – mutatott rám a mutatóujjával, én pedig bólogattam, hogy tudomásul vettem kérését. Kiment a gardróbból, én pedig felálltam és Danire pillantottam.

- Na? Átöltözöl? – kérdeztem mosolyogva, ő pedig bólintott és felállt utánam. Nem szégyenlősködött előttem, simán levetkőzött fehérneműre, én pedig segítettem levenni a ruhájáról a zsákot. Danielle egy rövid fekete ruhát vett fel, melynek középen egészen a hasáig lenyúlt egy mély v alakú dekoltázs.

Nyakában hagyta két arany láncát, amiket Louistól kapott karácsonyra, és előszedte a neszesszeres táskáját is, hogy sminkelni tudjon. Végül megengedte, hogy én sminkeljem ki, valamint a haját is kivasaltam és a végeredmény elképesztően dögös lett. Magas sarkúja még az ágy mellett várt rá, egyelőre nem szerette volna felvenni, és meg is értettem, hiszen egész este abban fog járkálni.

Ezután én ültem le a sminkes asztal elé, leszedtem a turbánt a fejemről és megszárítottam a hajamat. Addigra Sara is elkészült a fürdéssel, egy másik köntösöm került rá, és azzal magán jött ki a fürdőszobából.

- Wow csajszi. Elképesztően nézel ki – vigyorgott Daniellere, én pedig a tükörből figyeltem őket mosolyogva, míg leraktam a hajszárítót és megráztam a hajamat.

Complicated • n.h • (Befejezett)Where stories live. Discover now