26. Vörös rózsa

837 28 2
                                    

Palmer Tonkin

A finálé után még fotó készítés volt a sminkes teremben, még egy dalt elénekeltünk Lady Gagaval is, amit videóra vettek, utána viszont mindannyian elindultunk az after partira készülődni.

- Alig várom, hogy lássam mit vesztek fel – vigyorgott Sara.

- Jól van, jól van, inkább menj már öltözködni – csapott a fenekére Romee, és ahogy sejtettem én is kaptam egyet a hátsómra. Felkaptam a ruhazsákomat, majd azzal együtt besiettem egy fürdőszobába. A fekete melltartót levettem és nem vettem vissza helyette semmilyet sem, hiszen a ruhám eléggé ki volt vágva elől. Egy szintén fekete anyagú ruhát vettem fel, mely elképesztően tetszett, totál odavoltam a darabért. Imádtam, hogy az ujjai és a combom közepétől lenge volt az anyag, a felső testemre és a fenekemre mégis ráfeszült, hiszen direkt úgy lett elkészítve. Sminkemet megigazítottam, majd a hajamat kifésültem és felkontyoltam erősen a fejem tetejére. Egy fekete pántos magas sarkú került a lábaimra, végül utoljára leellenőriztem a sminkemet, majd visszamentem az öltözőnkbe. Romee a tükör előtt állt és az arcán suhant át egy ecsettel. Lehengerlően nézett ki a fekete ruhájában, haja hajlakk segítségével hátra volt nyalva.

- Te jó ég, elképesztően nézel ki! – indultam felé, mire rám kapta a fejét és szélesen elmosolyodott.

- Aw, köszi Palm. Te is nagyon szexi vagy – nézett gyorsan végig rajtam, míg át nem öleltem.

- Sara?

- Átment egy másik öltözőbe. Azt hiszem, nagy benyomást szeretne kelteni nálunk – mondta, mire elnevettem magam.

- Hát végül is megértem. Ő a randim mára – vigyorodtam el.

- Oh – vonta fel a szemöldökét Romee és elkuncogta magát.

- Tudod, megkértelek volna téged is, de ugye neked ott van Laurens, szóval...

- Attól még a csajom vagy. Na, gyere ide, csináljunk egy képet – húzott vissza magához vigyorogva, mire szemben fordultam az oldalával, aztán kinyomtam a fenekem és a tükörbe néztem. Romee lőtt rólunk egy képet, végül fotózkodással ütöttük el az időt, amíg újra ki nem tárult az ajtó. Mindketten arra fordultunk, végül belépett rajta Sara egy dögös vigyorral az arcán. Egy csipkés, flitteres ezüst ruhát viselt, mely a fenekealatt végződött kicsivel. Haja egy egyszerű lófarokba volt fogva, míg a lábaira egy szintén ezüstszínű magas sarkú került.

- Oh, istenem, olyan nagy mázlista vagyok – sóhajtottam és Romeenak dőltem, mint aki rosszul van

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Oh, istenem, olyan nagy mázlista vagyok – sóhajtottam és Romeenak dőltem, mint aki rosszul van.

- Hidd el baby, az is vagy. Na, hogy festek? – fordult körbe.

- Igazi bombázó vagy – vágtam rá.

- Sara, kérlek, megtisztelnél minket egy képpel? – kérdezte Romee, miközben a kezével legyezni kezdett az arca előtt.

Complicated • n.h • (Befejezett)Where stories live. Discover now