18. Idő előtt

929 39 5
                                    

Palmer Tonkin

Niallel és Ladyvel reggel repülőre ültünk és Mexikóba repültünk a Bruno Mars klipforgatásra. Az út nem volt hosszú, aminek örültem, leginkább Lady miatt. Persze nem volt semmi baja, mégis mindig végig izgultam az utat, ha velem repült akárhova is. Habár Lady mindig jó kiskutya, szóval valószínűleg végig aludta a két órás utat. Miután meg volt ő is és a bőröndjeink is, taxiba ültünk és a hotelünk felé indultunk, ami a tengerpart mellett húzódott. Nem lepett meg, mikor megérkeztünk és egy „villa" kulcsait kaptuk meg, Kimberly túlzásba vitte az egészet, és sejtéseim szerint természetesen Niall miatt. Lélegzet elállítóan gyönyörű volt a környék és a kikapott villánk. Fülig pirultam, amint ránéztem a túlméterezett baldachinos ágyra, amire rózsaszirmok voltak szórva. Legszívesebben azon nyomban felhívtam volna Kimberlyt, aki tuti kinevetett volna és rám csapta volna a telefont, azelőtt viszont rám parancsolt volna, hogy ne gyerekeskedjek, hanem élvezzem ki a hetet. Megálltam a szoba közepén, miközben kifelé bámultam a hatalmas teraszra, medencére, végül a végtelenbe nyúló tengerre. Mélyet szippantottam a levegőből, aztán mosolyogva lehajoltam Ladyhez, aki a lábamnak dörgölőzött.

- A paradicsomba hoztál el Palmer? – kérdezte mögülem Niall, hangjából kihallottam, hogy mosolyog. Felkuncogtam és megráztam a fejemet.

- Oh, hidd el, ugyanúgy meglepődtem, mint te – mondtam, majd felálltam és a farzsebembe csúsztatva a kezeimet megfordultam. – Romee és Laurens csak estére érkeznek meg – mondtam, bár fogalmam sincs miért. Elég zavarban voltam még mindig és felesleges mondatomnak hála ezzel már Niall is tisztában volt. Sőt, még Lady is.

- Oké – bólintott mosolyogva. – Lemegyünk a partra fürödni? – kérdezte.

- Persze, ha szeretnél. Akkor átöltözök – fogtam meg a bőröndömet és azzal együtt kiindultam a fürdőszobába. Amint beértem, magamra zártam az ajtót, majd megmostam az arcomat és a pultra támaszkodva néztem a tükörképemre. Megráztam a fejemet, végül egy mély levegő után úgy döntöttem, hogy összeszedem magam. Ez már nem normális, hogy Niall milyen érzelmeket vált ki belőlem. Le kéne állnom a zavarba jövetellel, pirulással és satöbbivel. Persze, tudtam, hogy ez lehetetlen feladatnak bizonyul, de azért lehetnék egy kicsit magabiztosabb.

Kihúztam a hajgumit a hajamból, majd a csuklómra görgettem és vetkőzni kezdtem. Kivettem a bőröndömből egy kék, fehér mintás fürdőruhát, és felvettem. Levettem a karkötőmet és gyűrűimet, valamint a hosszú nyakláncomat is, amiben a nyakamban lógott és csak egy apró gyöngyös, vékonyat hagytam bent. Lemostam a sminkemet, kiterítettem a kis sminkes törülközőmet és kivettem egy nagy kör alakút, aminek a közepén egy dinnye szelet volt, hogy majd ezt viszem le magammal a partra. Megfogtam a bőröndömet és visszamentem a szobába. Először nem láttam sehol sem Niallt, utána viszont felfedeztem a teraszon a barna, kerek ülőalkalmatosságon. Ő is megszabadult a ruháitól és egy csíkos fürdőgatyát vett magára. Nem bírtam megállni a mosolyomat, amint ránéztem. Lábai lelógtak a kanapéról, felsőtestét egyáltalán nem láttam, mivel Lady teljesen rajta feküdt. Elkuncogtam magam, aztán a bőröndömet az övéje mellé állítottam és kisétáltam hozzájuk. Niall felpillantott rám Lady bundája közül, míg én mosolyogva néztem le rájuk.

- Lady, ah, moccanj meg – nyögött fel Niall és óvatosan elkezdte letolni magáról a kutyát. Felnevettem és továbbra is figyeltem, amíg szenvedik vele, végül a törülközőmmel a kezemben leindultam a falépcsőn a part felé. Pár másodperc múlva Lady hasított el mellettem lefelé, és meg sem várva minket a nedves homokon át futott bele a vízbe. Niall csatlakozott hozzám, kezével az enyém után nyúlt és összekulcsolta ujjainkat. – Általában nem szeretek télen tengerpartra menni, de nagyon is örülök, hogy eljöhettem veled – kezdeményezett beszélgetést.

Complicated • n.h • (Befejezett)Where stories live. Discover now