35. Az apuka

950 27 5
                                    

Niall Horan

Lecsusszantam az ágyról, aztán felvettem az alsómat, majd a ruháimat magamhoz véve követtem Palmert a fürdőszobába.

Még mindig egy vigyor terült el az arcomon, mikor csatlakoztam a hozzá a keskeny és hosszú szobában.

Az ajtó mellett jobbra rögtön egy mosógépnek volt hely, mellette fal, utána pedig máris a fürdőszoba pult húzódott. Előtte egy plafonig érő hatalmas tükör volt, középen egy nagyobb mosdókagyló. A pult alatt szekrények voltak, a pult után pedig egy vécé. A mellett egy üvegfal volt, ami így elválasztotta a vécét és a tusolót.

A pult megvolt pakolva a tegnap vett apróságokkal, Palmer pedig a kagyló előtt állt és éppen kapcsolta be a farmerjának a gombját

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A pult megvolt pakolva a tegnap vett apróságokkal, Palmer pedig a kagyló előtt állt és éppen kapcsolta be a farmerjának a gombját.

A tükörből vizslattam az arcát, míg mellé álltam, és persze ő is rögtön rám nézett. Szintén elvigyorodott, aztán magára húzta a kötött pulóverét, majd elkezdte a haját összefogni egy lófarokba, végül pár mozdulattal fel is kötötte a feje tetejére.

Eközben én megmostam az arcomat, ittam egy kis vizet, utána pedig szintén felöltöztem.

- Valami különleges kívánság? – hajoltam én is közel a tükörhöz, ahogy azt ő tette, de a sajátom helyett az ő tökéletes arcát kezdtem bámulni.

- Ööö... nincs – nevette el magát. – Csak hozz valami ehetőt, meg kávét.

- Rendben – nyomtam puszit az arcára. – Sietek.

- Ne felejtsd el megkérdezni valakitől az időt.

- Oksi – kiáltottam vissza már az előszobából.

Gyorsan felhúztam a cipőmet, aztán a kabátomat, a sálamat és a sapkámat is a fejembe húztam, majd kinyitottam az ajtót és aztán vissza is zártam Palmerre. Megnyomta a lift hívó gombját és a másik két fehér bejárati ajtót kezdtem bámulni.

A lift elég gyorsan megérkezett, tekintve, hogy gyorsan is utazik, mert azért mégis csak egy toronyházban vagyunk. A nyolcadikon sem laktam még sosem.

A pékségben vettem két szendvicset, egy tojásrántottásat magamnak és egy sonkás-sajtos-salátásat Palmernek, utána pedig két hosszúkávét és két áfonyás muffint a mellette lévő Starbucksban. A kezem tele volt, de ez nem rettentett vissza attól, hogy megálljak két rajongó kérésére, egy-egy képre és ölelésre.

Ők kisegítettek az idővel is, fél tíz múlt pár perccel, szóval a bútorok tényleg nem sokára megérkezhetnek. A házba visszatérve köszöntem a recepciósnak és egy párnak is, akik éppen a liftből léptek ki. Palmernek csengettem, mivel az ajtót kinyitni már nem tudtam.

- Egy perc! – kiáltotta ki, aztán hallottam amint elment és visszatért a kulcsokkal. – Oh, csak te vagy az? Miért zártad rám az ajtót? – kérdezte mosolyogva, aztán már el is vette a kávékat tőlem.

Complicated • n.h • (Befejezett)Where stories live. Discover now