19. Megijesztettél

1K 31 3
                                    

Palmer Tonkin

Másnap reggel napsütésre és szuszogásra ébredtem fel. Arcomra rögtön mosoly kúszott, amint megéreztem Niall kezeit a derekam köré fonva, lábai az enyémek között pihentek és szorosan simult hátulról hozzám, míg fejét a nyakamhoz nyomta. Lassan a hátamra fordultam az ölelésében, és ránéztem. Arca békés volt és ránc mentes, szája csukva volt, szempillái az arcát simogatták. Szemöldöke bozontos volt, állkapcsa mentén borosta nőtt, mely még szexibbé tette őt, már ha ez még lehetséges volt. Egy ideig kémleltem az arcát, míg az ujjaim fedetlen mellkasán és vállain játszottak, végül lassan kibújtam az öleléséből és kimentem a fürdőbe.

Miután pisiltem, arcot és fogat mostam, visszamentem a szobánkba és eltoltam a teraszajtókat. Rögtön megcsapott a friss levegő, amitől még a hideg is kirázott ezért gyorsan visszabújtam Niall mellé a takaró alá. Felé fordultam és a kezemet átdobtam a derekán, míg közelebb húzódtam hozzá. Újra elmélyültem a tanulmányozásában, éppen ezért halálra ijedtem, mikor felnyitotta a szemeit és az arcán egy vigyorral rám gördült, így teljesen belepasszírozott a matracba. Fejét a nyakamhoz nyomta és belefújt, ami csiklandozott és még hangos hangot is adott ki, ami miatt Lady másodpercek alatt fent volt mellettünk az ágyon. Egy sikkantás hagyta el a számat, utána pedig nevetni kezdtem, míg kezeimet Niall hátára simítottam. Miután kiszórakozta magát, nyomott egy nedves puszit a bőrömre és felemelte a fejét.

- Megijesztettél – biggyesztettem le a számat, mire csak egy mindent tudó vigyorral nézett vissza rám. – Mi az? – mosolyodtam el én is.

- Bámultál – hajolt le újra hozzám, fejeink között jó pár centiméternyi távolság maradt.

- És? Nem szabad, vagy mi? – húzódott egy vigyor a számra.

- Oh, dehogynem. Nagyon is szabad – vigyorgott, utána pedig csak nézett a szemeimbe. Kissé türelmetlenül vártam, hogy végre összekapcsolja ajkainkat, mert egy kisebb sóhaj szökött ki belőlem. Pajkos vigyora még szélesebb lett, mire megforgattam a szemeimet, aztán kezemet a tarkójára csúsztattam és lehúztam magamhoz, hogy végre érezzem a száját az enyémen. A csók lágy és finom volt, és majdnem elolvadtam Niall gyengédsége miatt. Halk cuppanással váltak el ajkaink, és mint egy végszóra Lady felugatott. Elkuncogtam magam, aztán oldalra fordítottam a fejem, hogy rálássak kiskutyámra, míg Niall még mindig felettem helyezkedett el és egy puszit nyomott az arcomra. Kinyújtottam a kezem Lady felé, mire fejét lerakta a lepedőre és úgy kúszott közelebb hozzám. Niall leszállt rólam, én pedig magamhoz öleltem Ladyt és megpuszilgattam a fejét. Észre sem vettem, hogy Niall kiment a szobából, Lady annyira lekötött. Hamar harcteret varázsoltunk az ágyból, takarók és párnák a földre kerültek, míg én és Lady a matracon birkóztunk. Néha vakkantott egyet, én pedig nevettem rajta vagy válaszoltam neki. Végül aztán hagytam nyerni, hiszen borzasztóan kimelegített. Felálltam az ágyról és Niall mellett elslisszolva a bőröndömhöz mentem.

- Ah, ki kéne pakolni, mégis csak egy hetet leszünk itt – nyögtem fel, amint letérdeltem a földre és leültem a sarkaimra. – Mindegy, most biztos nem fogok – beszéltem meg magammal hangosan, aztán a fürdőruháim közül kivettem egy fekete fehér pálmafás mintásat arany csatokkal, majd ledöntöttem a bőrönd tetejét és felálltam. Niall elkapta a derekamat, mielőtt kiindulhattam volna a fürdőbe és magához húzott, míg az én számon egy kuncogás csúszott ki. – Engedj el, melegem van – mondtam még mindig nevetve, míg ő csak szorosan tartott és átölelt hátulról.

- Rendeljek reggelit? – mormogta a vállamba.

- Igen – simítottam a kezemet az övére, majd oldalra fordítottam a fejemet, hátra dőltem a vállára és puszit nyomtam az arcára. Maga felé fordított, aztán rögtön megcsókolt. Mivel a fürdőruha a kezemben volt, nem tudtam átölelni és különben is kettőnk közé szorította a kezeimet, ugyanis ő nagyon is átölelt engem. Akárhányszor ölelkeztünk olyan érzésem volt, mintha elakarna nyelni és ez megmosolyogtatott, sőt még jobban bújtam hozzá. A hosszú csók után elengedett, rám mosolygott, én pedig szintén egy vigyorral az arcomon az alsó ajkamba mélyesztettem a fogaimat, aztán megfordultam és kiszaladtam a fürdőbe. A szívem hevesen dobogott, miközben képtelen voltam visszafogni kislányos viháncolásomat. Becsuktam az ajtót, aztán neki dőltem egy pár pillanatra, végül leraktam a fürdőruhát a pultra és lehúztam magamról Niall fehér pólóját. Letoltam a bugyim, aztán felvettem a fürdőruhát, de a melltartó csatjával sehogy sem boldogultam, így körbe- körbe forogtam a tágas fürdőszobában, és valószínűleg úgy nézhettem ki, mint Lady, kiskorában, mikor a saját farkát próbálta elkapni. Végül feladtam és a nyakamban lógva hagytam az anyagot, míg a hajkefém után nyúltam és néhányszor átmentem vele a hajamon. Mikor a tükörbe pillantottam egy igen ismeretlen énem nézett vissza rám. Az arcomon még mindig széles vigyor ült, arcom kipirult volt, az ajkaim is vöröslöttek és egy kicsit duzzadtak is voltak. A testem lángolt, de ezt letudtam annyival, hogy melegem van. A szívem még mindig hevesen dübörgött a mellkasomban, ami ellen nem tehettem semmit, egyszerűen ezt hozza ki belőlem Niall. Miután leraktam a hajkefét, magamra fogtam a melltartót, aztán a két kezemet szorosan az oldalamhoz fogtam és kiindultam a fürdőből. Niall akkor rakta le a vezetékes telefont, mikor kiértem, így rögtön rám nézett. Éreztem, ahogy az összes vér az arcomba tódult, végül néhány méterrel arrébb megálltam előtte és megfordultam.

Complicated • n.h • (Befejezett)Where stories live. Discover now