09. Milánó

1K 41 0
                                    

Palmer Tonkin

A hétfői divatbemutató után, amin Niall is megjelent, elmentünk az after partira, utána viszont hamar leléptünk és Niall elvitt a London Eyehoz. Az egész kapszulában mi voltunk egyedül, és az egész annyira romantikus és gyönyörű volt, hogy azt hiszem egész életembe a fejembe vésődött minden kis pillanata. Egyáltalán nem éreztem magam fáradtnak akkor, pedig nem egyszer mentem fel s alá a kifutón. Utána természetesen Niallhöz mentünk, kibontottunk egy újabb üveg bort és meg is ittuk mindet. Lezuhanyoztam nála, és újra a ruháiban aludtam az ágyában. Még mindig nem történt köztünk semmi, de egyre azt kívánom, hogy bárcsak ne lennék ennyire nyuszi és mernék lépni valamit. De talán nem is a nyusziságom az oka a félénkségemnek. Alexa küldött pár sms –t a legutóbbi beszélgetésünk után, és mindben arra kért, hogy ne tegyek hülyeséget, ne dőljek be Niallnek és hívjam fel, amint tudom. Annyit válaszoltam neki, hogy minden rendben van velem, és majd később hívom. Egyszerűen nem értem, miért viselkedik így az unokanővérem. Nem régiben, még ő is azzal nyaggatott, hogy keressek magamnak valakit, hiszen olyan régen volt bármilyen kapcsolatom is. Eddig mindenben teljes mellszélességgel támogatott és segített, jó tanácsokkal látott el, most pedig egyszerűen leakar beszélni valamiről, ami talán megváltoztathatná az egész életem. Mert így érzek Niallel kapcsolatban. Tudom, hogy megváltoztathatná az egész életem azzal, hogy velem van. Mióta megismertem, rám tört az az érzés, hogy szeretnék valakit a szeretetemmel elhalmozni. Valaki mellett állni, segíteni őt, szeretni őt, csókolni őt. Szeretnék reggelente ölelő karok között felébredni és esténként azok között elaludni. Niall kétség kívül elvarázsolt és levett a lábamról, én pedig menthetetlenül belezúgtam. Olyan boldog vagyok vele, mint már régen nem voltam és azt várnám az unokanővéremtől, gyakorlatilag a testvéremtől, hogy velem együtt örül. De ő indokolatlanul akar lebeszélni a Niallel való kapcsolatról. És kezdek beleőrülni, hogy nem tudom, mi baja van Niallel.

Az elmúlt napokban sokat gondolkodtam azon is, hogy rákérdezek Niallnél mi történt kettejük között, amiért Alexa ennyire ellene van. De egyszerűen nem tudtam megkérdezni. Fogalmam sincs miért. Nem vitt rá a lélek. Akárhányszor szólásra nyitottam a számat, mindig más szavak jöttek ki rajta, mint amit akartam. Talán attól is félek, hogy ha megemlítem Alexa ellenszenvességét, Niall belátja, hogy nem akar tőlem semmit és odébb áll. Noha nem így ismertem őt meg, mégis félek, hogy ha megtudja, Alexa mennyire ellene van, megijed majd és nem akar többé velem lenni. Vagy találkozni. Vagy beszélni. Régen volt már egy normális kapcsolatom, kijöttem a gyakorlatból és éppen ezért félek mindentől, mert nem akarok elrontani semmit. Úgy hogy magamban őrlődök ameddig csak lehetséges. Ha még komolyabbra fordulnak a dolgok kettőnk között, akkor úgyis beszélnünk kell erről. Teljesen elkerülni nem tudjuk.

Az elmúlt hat napban annyira hozzászoktam ahhoz, hogy Niall mellett alszok el és ébredek fel, hogy amint megéreztem, mellettem üres az ágy, a szemeim rögtön kipattantak. Körbe néztem a kis hálószobában, de sehol nem volt senki. Visszasüppedtem a párnák közé, majd a telefonom után nyúltam, hogy megnézzem mennyi az idő. Reggel nyolc volt, a belső órám megint időben ébresztett. Hallottam amint nyitódik az ajtó, így meglapultam a takaró alatt és lehunytam a szemeimet, mintha még aludnék. Szerettem volna, ha Niall visszamászik mellém az ágyba, ezért a telefonomat észrevétlenül a párnám alá nyomtam, miközben mocorogtam, majd az oldalamra fordultam. Besüppedt mellettem az ágy, majd Niall puha ajkait éreztem meg a homlokomon. Ezután felállt, majd halkan valamit csinálni kezdett, én pedig óvatosan kikukkantottam a takaró mögül. Az ágy előtt állt nekem háttal és éppen lehúzta a felsőjét, amiben aludt. Meztelen, izmos hátával és kerek fenekével szemeztem, amit persze egy fehér alsó nadrág takart. Elvigyorodtam, miközben végig mértem és az alsó ajkamba haraptam. Niall még hátulról is szexi volt, nem, hogy elölről. Felültem halkan, majd feltérdeltem, végül felálltam az ágyra, utána kezeimet kinyújtottam felé, majd a vállára helyeztem, mire ösztönösen meghátrált, így biztosabban rátudtam nehezedni és a kezeimet a nyaka köré fonni. Ezután a lábaim következtek, és egy kuncogás csúszott ki a számon, amint megéreztem kezeit a combomon.

Complicated • n.h • (Befejezett)Where stories live. Discover now