13. Kötelék

968 40 2
                                    

Palmer Tonkin

A testem tompa puffanással ért le az ágyra, miközben a szánk folyamatos kapcsolatban álltak egymással. Éreztem az alkohol gyenge ízét finom ajkain, amikor nyelvét átvezette a számba, azt hittem felrobbanok. Rám nehezedett teljes súlyával, mellkasa az enyémnek nyomódott, ahogyan a hasunk is egybe simult. Lábai az enyémeket ölelték körbe, egyik keze az arcomon volt, míg a másik próbálta fentebb tolni a combomon a ruhát. A hátára dőlt, engem pedig húzott magára, így hamar felette voltam. Ruhámat fentebb húztam magamon, így lábaimat a teste mellé tudtam helyezni és biztosan ültem a csípőjén. Kék szemeivel az enyéimbe pillantott, aztán az arcán egy gyönyörű mosoly terült el. Kezét gyengéden a csuklóm köré fonta, aztán lehúzott magára. Homlokom az övének nyomódott, ajkaink között pár centiméter volt. Éreztem, amint a kezei a hátamra csúsznak, bár akkor még fogalmam sem volt, hogy a ruhám cipzárját akarja lehúzni. A cipzár hangja volt az egyetlen zaj, ami betöltötte akkor a sötét szobát. Erős kezei visszacsúsztak a vállamra, majd lecsúsztatták a két pántot, én pedig bár levoltam sokkolva, automatikusan húztam ki a pántokból a kezeimet. Meglepett a cselekedetével, ugyanakkor nem bántam, sőt. Ajkaimmal mohón kaptam az övéi után, és miután húzta egy kicsit az agyamat azzal, hogy fentebb billentette a fejét ezért mindig a szája utána kellett kapnom, megcsókolt. Minden alkalommal elaléltam, mikor nyelvét átvezette a számba. Hevesen, mégis lassan csókolt, éreztem amint a hasamban összehúzódnak az izmok, miközben alsó testem az övéhez feszült. Végül elszakadtam tőle, majd még egy puszit nyomtam a szájára, aztán felegyenesedtem, majd leszálltam róla és az ágyról is. Nagyot pislogva nézett rám, bár nem hiszem, hogy túl sok mindent láthatott belőlem. Egy kis fény jött be az ablakon, az is az arcomat világította meg. Letoltam a testemen a ruhámat, aztán leszedtem a ragacsos melltartót és a hajamat úgy rendeztem, hogy eltakarja a melleimet. Kiléptem a ruhából, közben pedig egyre csak őt vizslattam a sötétből.

- Palm, gyönyörű vagy – suttogta. – Gyere ide – nyújtotta ki felém a kezét, mire megindultam felé, aztán visszamásztam rá. Kezeit immár fedetlen bőrömre csúsztatta a csípőmön, míg én csókolgatni kezdtem borostás állát, és onnan haladtam egyre lentebb. Mikor megszívtam a bőrét, kezeivel rászorított a csípőmre, de én akkor sem hagytam abba, hanem csak tovább szívtam óvatosan a kiválasztott részt a nyakán. Mikor egy mély sóhaj tört fel belőle, elmosolyodtam aztán befejeztem a lila foltot a nyakán. Végig nyalintottam rajta egyszer, mire ujjai újra a bőrömbe mélyedtek. Felemeltem a fejem és ránéztem, ő pedig újra a hátamra fordított, hogy ő legyen felül. Alsó testével rám ereszkedett, míg ujjai a hasamon indultak felfelé. Lehajolt hozzám, és a fogaival kiszabadította az alsó ajkamat a fogságából, majd megcsókolt, miközben egyik keze megállt a mellem alatt, míg a másikkal mellettem támaszkodott. Éreztem combjaim közé szorult keményedését, mely elég sok mindent megmozgatott ott lent bennem. Az ajkai közé sóhajtottam, ő pedig lesöpörte oldalra a hajam, és míg jobb kezét a bal mellemre csúsztatta, addig elszakadt tőlem, majd lassan lehajolt és csókokkal kezdte behinteni a mellkasomat, míg nem elért a jobb mellemhez is. Hangosabb sóhaj szakadt ki az ajkaim közül, mikor szájába vette megkeményedett mellbimbóm, ezzel egyszerre pedig a kezével is elkezdte masszírozni a másikat. A hátam felemelkedett a matracról, ezzel magamat még jobban feltárva Niall előtt.

Hirtelen ébredtem meg, a szemeim úgy kipattantak, mintha csak időre kellett volna felkelnem és rohannom kellett volna valahova. Pedig ez nem így volt, hiszen egész héten szabad voltam és nem kellett mennem sehova sem. Combjaimat tiszta erőből szorítottam össze, és nem is értettem miért, míg nem szétnyitottam őket, ekkor viszont nedvességet éreztem a lábaim között. Kissé elkerekedett szemekkel dőltem vissza a párnák közé, míg óvatosan a hátamra fordultam. Nem lehet, hogy egy álom ennyire felizgatott volna.

Complicated • n.h • (Befejezett)Where stories live. Discover now