25. Victoria's Secret

834 27 2
                                    

Palmer Tonkin

Elképesztően izgatott voltam a Victoria's Secret fashion show miatt, alig vártam, hogy végre elkészüljek, felvegyem a fekete fehérneműt, és rám adják a körülöttem lebegő fekete anyagot. Már korán reggel az edzőteremben indítottam, míg Sarat és Romeet otthon hagytam aludni. Lady elkísért és nagyon jó társaságot nyújtott az edzésem alatt. Utána vettem pár dolgot egy könnyű reggelihez és mire visszaérkeztem már Sara ébren volt és éppen a kávéját kortyolgatta a nappaliban.

- Jó reggelt napsugár – vigyorogtam rá, aztán ledobtam magamról a széldzsekit és letoltam a lábammal a cipőmet is.

- Szia Palm – ásított egy nagyot, én pedig a konyhába mentem, és leraktam a cuccokat a pultra.

- Most keltél? – kérdeztem.

- Mhm – hümmögött válaszul, én pedig felvont szemöldökkel felé fordultam.

- Most vagy nem keltél még fel rendesen, vagy valami bajod van. Sara! Ma van a nagy nap! Ááá, annyira izgatott vagyok! – sikkantottam fel és visszaszaladtam a nappaliba, majd mellé ugrottam a kanapéra.

- Nincs semmi bajom, csak félig még tényleg alszok.

- Én mondtam neked, hogy ne maradj fent sokáig – mormogtam a nyakába, mert időközben átöleltem és rácuppantam szegény lányra.

- Igen, tudom. Mindjárt felébredek a kávétól. Aztán csinálok pár gyakorlatot, lezuhanyozom, és máris ébren leszek. Le sem fogsz majd tudni lőni.

- Már alig várom – húzódtam el tőle vigyorogva és az arcát mustráltam.

- Örülök, hogy ennyire izgatott vagy és örülsz.

- Sara kérlek, ne hozd most fel ezt – sóhajtottam egyet. – Naná, hogy örülök. Tudod jól mekkora megtiszteltetés lesz ma végig sétálni a kifutón.

- Persze, hogy tudom. Csak pár napja még azt hittem, hogy nem igazán fogsz ennyire örülni ennek az egésznek.

- Hát rosszul hitted. A munkára koncentrálok, na meg rád, szóval így nem lesz semmi baj.

- Héj, és velem mi van? – jelent meg a lépcső tetején Romee, szőke haja kócos volt, a fehér póló, amit viselt pedig hanyagul lógott rajta ezzel takarva a testét előttünk.

- Hogy is felejthettelek volna el téged – néztem hátra rá vigyorogva. Hamar idecsoszogott hozzánk, aztán lehuppant mellém a kanapéra és átölelt.

- Én is örülök neki, hogy ennyire energikus vagy – motyogta.

- Komolyan, nem tudom, mi bajotok van. Hahó, ébresztő! – kiáltottam, mire Sara elkeseredetten felnyögött és megütött egy díszpárnával. – Na, jó, ébredezzetek csak, én pedig csinálok reggelit – álltam fel közülük és megsimogattam Lady fejét, aki farok csóválva közeledett barátnőim felé. – Ah, érzem, hogy a mai egy nagyon jó nap lesz. Semmi sem tudja elronthatni – daloltam.

- Vagy inkább senki – morogta Sara, mire megforgattam a szemeimet és beledobtam két kapszulát a kávéfőzőbe.

- Hallottam!

- Jó, jó, befogom.

- Palm, hoznál nekem is egy kávét?

- Persze, már csinálom.

- Imádlak.

- Én is titeket – kuncogtam fel.

Miután megreggeliztünk, átöltöztem, felvettem a rózsaszín VS feliratos pólómat egy kék farmerrel, valamint kabáttal, szemüveget toltam a szemeim elé és elindultam anyuékhoz gyalog Ladyvel a közeli szállodához, ahol megszálltak. Sara és Romee otthon maradtak edzeni, vagy inkább felébredni, én pedig nem bírtam megülni a fenekemen, így hát gondoltam átugrok anyáékhoz.

Complicated • n.h • (Befejezett)Where stories live. Discover now