comeback.

1.3K 29 16

Assalamualaikum . Hai guys 😂 nak cakap sory sangat sebab dah lama menyepi hilang tak update stories im very very sory.

Act sis uninstall wattpad and lupa username serta password that why smpai lah ni tak on sory guys 😭

Ada banyak comment mntk update, sory ya lepas habis spm terus senyap. Bila dah kerja kurang main wattpad ni jadi lupa semuanya hm 😔

Pada yg dah bosan dgn MB , dh keluar dri list novel korg , sis mntk maaf lah buat korg fedap 😩 sis akn cuba perbaiki.

Pada yg setia tunggu and keep vote and comment, thankyou very much ya guys. I will try to update walaupun sbnrnya rse nk buang cerita ni sbb ada lah sebabnya hm 😂

Sebelum tu nak tanya, sis act ada cerita baru nk update.

Kalau hold dlu MB ni atau buang je boleh tak hahahahaha tanya je? 😂😂😂

Anyway, I'm back, Hi guys 💕

Sadly
- author -

Minah BrutalRead this story for FREE!