Maaf.

1.8K 42 19

Assalamualaikum, hai good morning guys! Dah lama tak buka wattpad ni rindu sangat 😂

Haha firstly nak minta maaf sbb dah lama menyepi and tak update pun cerita Minah Brutal ni. Sory ya. Dah azam tak nak buka wattpad lagi cause nak exam. And now author tengah fight spm! 😂

Sebenarnya geram je tngok banyak notifications masuk , nak cakap thankyou pada yg sudi baca and vote Minah Brutal ya :') thankyou guys :))

And sory pada yang setia tunggu cerita ni update 😭

Author skrg tngh fight spm till 30 november. kena fokus btul btul sbb nak hadiahkan mak ayah keputusan cemerlang. Doakan saya ya :'D huhu takut sangat. 😭 inshaAllah lepas habis spm ni, auhor spend time lebih dekat wattpad 😘

Terima kasih pada korang yang tak jemu dengan cerita ni. And author mintak maaf kalau cerita ni membosankan ke , tak best ke apa ke 😞

Author nak minta maaf kalau ada buat salah dengan korang. Ampunkan saya ya , doakan saya berjaya untuk spm ni dan dapat keputusan cemerlang 😁

Okay lah, byeee. See you soon ❤

Author
-Norfadziana-

Minah BrutalRead this story for FREE!