Note

2.1K 61 13

Assalamualaikum. Hai readers 😂 sebelum tu, author nk mntk maaf sbb dah lama tk update Minah Brutal 😢 I'm sory, lately ni saya busy and tgh mid year exam. So saya tk boleh nk bukak wattpad kalau tk nti 24 jam melekat dgn wattpad ni, em maaf ya 😭

Nak tanya, korang rindu tak dngn Minah Brutal? 😭 kalau rindu cakap lah, kalau tk rindu, tak apa haha 😂✌

Minah Brutal bukan dah tak update lagi, it still go on, but cuma lmbt update . Sory tkd niat nk buat awk semua tunggu. Harap kalian faham situasi saya sbgai calon SPM ya 😭 lagi pun saya buat kerja part time, and masa sngt padat.

Jangan risau, Minah Brutal saya tkkn unpublished :) saya tk akn buat kerja separuh jalan. Saya tknk hampakan korg.

InshaAllah, cuti dua minggu ni saya akan update Minah Brutal as much as I can! 💪

Harap korang tak jemu dengan Minah Brutal ya 😭 keep vote and reading. Thankyouuuuu a lot 💖

- Sincerely, author -

Minah BrutalRead this story for FREE!