Not An Update

2.3K 37 8

Assalamualaikum. Hai readers. First author nak minta maaf sbb dah lama tak update Minah Brutal. Im so sory :') saya nk bgitahu in a long time saya tak akn update Minah Brutal. Im sory sebab saya nk fokus pada trial in next month and spm. Big sory to you all 😔

But inshaAllah if lepas trial nti, kalau author ada kelapangan atau cuti sekolah, author akan update ya? :) sory yang tnggu sambungan cerita ni, and nak tahu more about Nia and Ziyad. Im sory guys :'(

secondly, nk cakap Selamat Hari Raya Aidilfitri. author rase belum terlmbat nk ucap mat ri ye to my beloved readers :') 😂 Author minta maaf kalau ad salah. Kalau ada buat korg marah sbb update lmbt. Kalau buat korg benci. Kalau buat korg terkutuk karya ni. Maaf ya 😢 saya pun tak mahir dlm novel and this is my first story. Sory kalau tak suka.

Sory kalau ada yang mula bosan dengan Minah Brutal ni. Its okay saya faham :) maaf sekali lagi sbb kesulitan ni ya. Harap korg memahami author as a student and spm candidates :')

Thankyou kepada yg memahami and setia tnggu cerita ni up to date. Yg tk pernah bosan dan tak kutuk karya ni. Thank you alls :)

Doakan author for trial next month and spm ya? Terima kasih. Allah je mampu balas 😊💕

Jangan lupa keep votes and comment ya :)) author appeciate sangat 💖

Kalau ada nak tanya apa apa, nk berkenalan, boleh comment and pm author pun boleh :)) teringin jgk nk berkenalan dgn readers smua ni 😂😘

Lastly thankyou guys sbb support Minah Brutal. And again soryy for my mistake. Take care guys sayang koranggg 😊🌸

Insan yang lemah
- author -

Minah BrutalRead this story for FREE!