Note Again

1.8K 55 9

Hai! Em sebelum tu jangan marah ya ceq mintak maaf naa sebab tak sempat nak update new chapter! I'm sory! 😭 now saya tgh struggle nak siapkan kerja kursus akaun for my spm 😭😭😭

Sory a lot lah! 😢 bukan sengaja em 😔 jangan marah ya.

Sory pada yang still tunggu. Harap semakin tunggu ya 😂 dont worry be happy, kerja ni pun hampir siap!

Banyak vote masuk, thankyou guys yang sudi vote :)) emm thankyouu thankyouu a lot :'*

Memandangkan kerja akaun saya ni hampir siap, after it well done, dont worry new chapter i will update okay. I'm sory again guys :') loveyou more 💖

- author. 🐼

Minah BrutalRead this story for FREE!