Κεφάλαιο 33

2K 215 5
                                    


«Anthony, λες να αρέσει το ποδήλατο που πήραμε στον μικρούλη μας;» η Erikaρωτάει, τα μάτια της λάμπουν από ευτυχία. Χαμογελάει και η ψυχή της.

«Γλυκιά μου, και βέβαια θα του αρέσει. Θα χαρεί, θα το δεις. Άλλωστε, μόνος του μας το είχε δείξει.» ο άντρας της την καθησυχάζει.

Το ζεύγος Stylesγυρνάει από τα ψώνια που είχε πάει να κάνει στο εμπορικό κέντρο του Λονδίνου, σε λιγότερο από μια βδομάδα είναι τα 8α γενέθλια του μοναχογιού τους Harry, ο οποίος τους έχει τρελή αδυναμία, όπως και αυτοί οι δύο στον ίδιο φυσικά. Μια ευτυχισμένη οικογένεια, ξέφευγε λίγο από τις κλασικές Βρετανικές βέβαια, η Erikaπάντα κατάφερνε να δίνει το στίγμα της ελληνικής πατροπαράδοτης οικογένειας και στην δική της, πράγμα που άρεσε και στον σύζυγο της, στην πεθερά της που είχαν άριστες σχέσεις... αλλά και στον μικρό της γιο που ένιωθε να ενθουσιάζετε με τα διάφορα ήθη και έθιμα, αλλά και το γνήσιο ελληνικό φαγητό.

Ήταν ψηλή, καστανή με υπέροχα μελί μάτια. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ήταν εξωτικά ενώ οι μπούκλες της ήταν τόσο προσεγμένες, τόσο απαλές στον τρόπο που χάιδευαν το δέρμα του προσώπου της. Ήταν θαρρεί κανείς μια ελληνίδα θεά που ξεπρόβαλε από την αρχαιότητα στην εποχή μας.

Σε αντίθεση, ο Anthonyήταν ελάχιστα πιο καστανός με όμορφα ζυγωματικά, τα χείλη του ήταν καλοσχηματισμένα σε χρώμα έντονου ροζ που σε τράβαγε να τα κοιτάξεις, μα αυτό δεν έφτανε για να μην σταθείς και μαγευτείς από τα μάτια του. Το χρώμα τους ήταν τόσο σπάνιο, τόσο όμορφο σαν κάποιο διαμάντι πολύτιμο. Οι δύο τους ήταν ο τέλειος συνδυασμός, ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο, ο ένας ζούσε για τον άλλο... και ο HarryStylesήταν ο καρπός του έρωτα τους.

«Δεν μπορώ, θα σκάσω. Θα σου το πω.» η Erikaμε ένα φωτεινό, υπέρλαμπρο χαμόγελο λέει.

«Τι είναι αγάπη μου;» όλο περιέργεια αλλά χαρά ρωτάει ο Anthony, βλέποντας την ευτυχισμένη.

«Λοιπόν, θυμάσαι κάποιες ζαλάδες που είχα έτσι, κάποιες τάσεις προς εμετό και όλα αυτά;» τον ρωτάει και ο ίδιος γνέφει θετικά κοιτώντας προσεκτικά τον δρόμο μπροστά του «Ωραία, πήγα στον γιατρό για εξετάσεις.» συνεχίζει.

«Και τι σου είπε;» την ρωτάει με αγωνία, αν και για να χαμογελάει κάτι καλό θα είναι σκέφτεται.

«Να ξέρεις περίμενα τα γενέθλια του Harryγια να σου το πω, αλλά δεν μπορώ. Είμαι τόσο χαρούμενη που δεν μπορώ να στο κρατήσω κρυφό.» σχολιάζει χρονοτριβώντας.

The captain of love Book 2Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon