Κεφάλαιο 19

2.1K 229 19
                                    


Harry

Είμαι εκνευρισμένος, θυμωμένος με την Jessie, εμένα όσα έγιναν εκείνη την γαμημένη βραδιά την οποία δεν θυμάμαι καν... Χτυπάω το κουδούνι του διαμερίσματος μανιωδώς αλλά δεν ανοίγει κανείς. Καταριέμαι για άλλη μια φορά την ατυχία μου, ώσπου μια ηλικιωμένη γυναίκα καταφτάνει στην πιλοτή και βγάζει τα ασημένια της κλειδιά για να ξεκλειδώσει την κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας. Την ευχαριστώ θερμά και που μου άνοιξε αλλά και που βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος. Αποφεύγω το ασανσέρ, φαντάζει χρονοβόρο αυτή την στιγμή. Ανεβαίνω γρήγορα τις σκάλες, τρέχω ουσιαστικά αλλά αυτή την στιγμή χρειάζομαι εξηγήσεις. Βρίσκομαι έξω από την πόρτα του διαμερίσματος της και χτυπάω το κουδούνι. Η ίδια ιστορία, καμία απάντηση. Βαράω πλέον την πόρτα δυνατά με την παλάμη μου... δε με νοιάζει αν ενοχλώ, αν η πράξη μου θεωρηθεί διατάραξη κοινής ησυχίας, πρέπει να μου ανοίξει να μιλήσουμε...

«JESSIEΓΑΜΩΤΟ ΑΝΟΙΞΕ.» γρυλίζω μέσα από τα δόντια μου ενώ συνεχίζω να χτυπάω την πόρτα με θυμό.

Μέσα από το διαμέρισμα επιτέλους ακούγονται κάποιοι ήχοι, ώσπου κλειδιά ξεκλειδώνουν την πόρτα. Προς έκπληξη μου την πόρτα ανοίγει ένας μαλλιάς. Δηλαδή ένας νεαρός άντρας γύρω στα 30 με μακριά μαύρα μαλλιά, ο οποίος φοράει το μποξεράκι του μόνο. Με κοιτάει περίεργα, ενώ εγώ τον παραβλέπω και ψάχνω στο εσωτερικό του σαλονιού να διακρίνω την Jessie. Δίχως δεύτερη σκέψη, τον σπρώχνω για να μπω μέσα.

«Κάτσε ρε φίλε, ποιος είσαι και πως μπουκάρεις έτσι σε ξένο σπίτι;» λέει πειραγμένος ενώ η πόρτα παραμένει ανοιχτεί, με αυτόν να στηρίζεται πάνω της ημίγυμνος. Τραγελαφικό θέαμα.

«Που είναι η Jessie;» ρωτάω με αυστηρό τόνο, αλλά χαμηλή φωνή.

«Κοιμάται. Εσύ ποιος είσαι;» απαντάει και ύστερα με ρωτάει.

«Όποιος γουστάρω είμαι, τράβα να την ξυπνήσεις.» λέω όλο αυθάδεια και ο μαλλιάς κλείνει την πόρτα.

«Για πρόσεξε λίγο το υφάκι σου, μπουκάρεις με το έτσι θέλω στο ξένο σπίτι και μας διατάζεις και όλας!» όλο ειρωνεία λέει μα τον έχω παντελώς χεσμένο.

«Δε μας χέζεις λέω εγώ...» λέω και ενώ πάει να απαντήσει η Jessieεμφανίζεται.

«Ποιος είναι αυτός;» την ρωτάει, ενώ εκείνη με κοιτάει στα μάτια. Την απεχθάνομαι γαμώτο...

«Jason, σε παρακαλώ πήγαινε μέσα και θα σου εξηγήσω αργότερα.» του λέει και αυτός αφού μου ρίξει μια τελευταία άγρια ματιά υπακούει στα λόγια της, όμως πριν χαθεί μέσα στο υπνοδωμάτιο της αφήνει ένα απαλό φιλί στο μέτωπο. Έλεος.

The captain of love Book 2Where stories live. Discover now