Κεφάλαιο 25

1.9K 235 18
                                    

Lauren

Είμαστε στο αυτοκίνητο και πηγαίνουμε προς το μέρος όπου ο Harry με την παρέα του γιορτάζουν την ''τελευταία εργένικη βραδιά'' του. Εντάξει, ίσως να παρά είμαι ζηλιάρα αλλά δεν γίνεται μια μέρα πριν τον γάμο μας να πιάνει και να φιλάει ή ακόμα χειρότερα να τρίβεται με άλλες γυναίκες! Στην ιδέα και μόνο, ούτε καν εικόνα μπορώ να γίνω δολοφόνος.

«Και εσείς για να έχουμε καλό ερώτημα, που το μάθατε ότι θα έχουν και γυναίκες στο ''bachelor'';» ρωτάω από το πίσω κάθισμα. Η Maryκοιτάει θυμωμένα την Lilyπου το είπε.

«Πρώτον, η λογική σε πηγαίνει μόνη της εκεί. Δεύτερον, ο Liamτο είπε στην αγαπημένη του Mary.» σε ποια; Αγαπημένη του;

«Ο Liam στην Mary; Εσύ, δεν ήσουν αυτή που ήταν τσιμπημένος;» ρωτάω μπερδεμένη αφήνοντας για λίγο τον Harryστην άκρη... όχι όμως για πολύ.

«Δεν ήταν ο τύπος μου. Άλλωστε, με την Maryείναι κομμένοι και ραμμένοι ίσα. Ταιριάζουν όπως ο τέντζερης με το καπάκι. Εγώ είμαι για άλλα παιδί μου... τι να μου κάνει ο Liam.» λέει όλο άνεση η Lily.

«Σκάσε όμως τώρα...» η Maryκάπως θυμωμένη πετάει.

«Ωωωω, ζήλεψε το κορίτσι;» η Lilyτην πειράζει και η Maryστριφογυρίζει τα μάτια της.

«Είναι καλό παιδί. Με τον Harryγνωρίζονται από παιδιά... σαν αδέρφια είναι.» της λέω και γυρνάει να με κοιτάξει χαρίζοντας μου ένα χαμόγελο.

«Μου το έχει πει...» απαντάει και γελάμε.

«Φτάσαμε.» προσθέτει η Lilyκαι γυρνάω να κοιτάξω το μέρος. Ακριβώς σαν αυτό που πριν λίγο με πήγε η Lily, με την διαφορά ότι οι αφίσες αντί για ημίγυμνους άντρες έχουν κάποιες σχεδόν γυμνές, βασικά γυμνές γυναίκες που τα επίμαχα σημεία είναι καλυμμένα με ένα κόκκινο αστέρι. Θεέ μου, που τον έχουν φέρει.

«Πάω.» λέω αποφασιστικά και κατεβαίνω από το αυτοκίνητο.

«Κάτσε ρε Laurenμην κάνεις καμία μαλακία/βλακεία.» λένε η Lilyκαι η Maryαντίστοιχα τρέχοντας πίσω μου.

«Εγώ; Βλακεία; Άντε μωρέ...» απαντάω με τόνο, αλλά δεν ξέρω γιατί.

Φτάνουμε και οι τρεις άρον, άρον στην είσοδο αυτού του μέρους και ο τύπος που στέκεται από έξω μας κοιτάει περίεργα. Σταματάω κάπως περίεργα, δεν μου αρέσει η ματιά του, αλλά μέσα πρέπει να μπω οπωσδήποτε.

«Ωπ, τι θέλουν τρεις όμορφες υπάρξεις στα λημέρια μας;» πετάει αυτός και η Lilyλαμβάνει θέση.

The captain of love Book 2Where stories live. Discover now