Κεφάλαιο 17

2.3K 234 24
                                    


Lauren

Δύο μήνες πέρασαν μετά από τον τυφώνα των γεγονότων που μας αναστάτωσε, πλέον, έχουμε φτάσει στη μέση του Μαΐου και ο γάμος ολοένα και πλησιάζει. Οι προετοιμασίες τρέχουν, ο  Harryδεν μπορεί να κάνει και πολλά και τον δικαιολογώ έχει και την θητεία του με τον στρατό, πόσες άδειες ακόμα να του δώσω; Δεν μπορώ να ξεπεράσω τα όρια... Ευτυχώς δίπλα μου είναι η μητέρα μου, με την οποία έχουμε έρθει επιτέλους κοντά σαν μητέρα με κόρη, αλλά και η Grace ή καλύτερη γιαγιά Graceόπως μου ζήτησε να την προσφωνώ, είναι αξιολάτρευτος άνθρωπος... και το καταλαβαίνεις όχι μόνο από την ίδια, αλλά και στην ανατροφή του Harry, ο οποίος με την σειρά του, είναι ένας μοναδικός άνθρωπος...

«Πωπω, η μέλλουσα νύφη από την αγωνία της έχει καταφτάσει νωρίτερα.» η μητέρα μου με πειράζει μόλις καταφθάνει με την Graceέξω από το κεντρικό μαγαζί με τα νυφικά στο κέντρο του Λονδίνου.

«Δεν καταφτάνει η νύφη νωρίτερα, εσείς αργήσατε 20 λεπτά.» απαντάω και σηκώνομαι από το παγκάκι.

«Τι να κάνουμε και εμείς κόρη μου, πρέπει να ραφτούμε για τον γάμο... Μόνο η νύφη και ο γαμπρός νομίζεις πρέπει να είναι όμορφοι;» η Graceμε πειράζει και την αγκαλιάζω... εμ, γιαγιά Grace.

«Γιαγιά, ότι και να βάλετε εσείς οι δύο... πανέμορφες θα είστε.» απαντάω ευγενικά και στις δύο. Γελάμε και οι τρεις μας...

[...]

«Έλα Lily, είμαι με την μητέρα μου και την γιαγιά Graceγια την πρόβα νυφικού. Αν είναι να περάσετε αργότερα να δούμε και την δική σας ενδυμασία, εντάξει, ναι, ναι κατά τις 5 το απόγευμα αν είναι πάρε και την Maryκαι ελάτε στο σπίτι μου. Έγινε, φιλιά.» απαντάω και τερματίζω την κλήση.

Κοιτιέμαι στον καθρέφτη. Ποιος να το περίμενε ότι τελικά θα το ξανά ζούσα όλο αυτό, απλά, τώρα είμαι ώριμη και οργανωμένη και δεν πράττω από επιπολαιότητα ή από ευθύνη για κάποιο παιδί, πράττω από έρωτα, αγάπη και σεβασμό προς το πρόσωπο του Harry!

Το νυφικό ακολουθεί μια λεπτή γραμμή, το μπούστο του είναι μαζεμένο με κάποια λεπτή και λευκή δαντέλα το καλύπτει , όσο κατεβαίνεις προς την μέση η γραμμή του είναι στενή καλύπτοντας όλο αυτό το σημείο, ενώ από τους γλουτούς και κάτω ανοίγει. Το λευκό ύφασμα από τους γλουτούς και κάτω είναι καλυμμένο με λευκή δαντέλα, η οποία έχει πάνω της κάποια σχέδια από πεταλούδες αραιές και διακριτικές. Το πέπλο του νυφικού είναι λιτό, δίχως καμία υπερβολή, ίσως λίγο την μεγάλη του ουρά, αλλά εντάξει ας πούμε κάνει παρέα στην κανονικού μεγέθους ουρά του νυφικού. Ειλικρινά, αυτό το νυφικό ανάμεσα σε όσα δοκίμασα το ερωτεύτηκα!

The captain of love Book 2Where stories live. Discover now