Κεφάλαιο 26

2.3K 241 11
                                    

Lauren

Ανοίγω τα βλέφαρα μου και αισθάνομαι τα γεροδεμένα χέρια του Harryγύρω από την μέση μου. Γελάω στην εικόνα, είναι ότι πιο όμορφο έχω αισθανθεί ποτέ μου το να βρίσκομαι στην αγκαλιά του, δίπλα του, μαζί του. Τα χθεσινά δεν με αγγίζουν καν, ίσως να ήμουν κάπως υπερβολική. Σήμερα είναι ο γάμος μας και τίποτα δεν πρόκειται να σκιάσει την ευτυχία μας. Ξετυλίγω προσεκτικά τα χέρια του από την μέση μου και σηκώνομαι. Είναι μόλις 9:00π.μ. το πρωί και ο γάμος είναι το απόγευμα, συγκεκριμένα στις 18:00μ.μ. Στις 11:00π.μ περιμένω την κομμώτρια, την κοπέλα για τα νύχια, την μακιγιέρ, τις τρελές φίλες μου, την μητέρα μου... και με όλα αυτά τρέχω στο μπάνιο για να πλύνω το πρόσωπο μου. Κοιτώ τον θερμοσίφωνα αν έχει ζεστό νερό και αφού δεν έχει τον ανοίγω. Τρέχω σβέλτα στην κουζίνα και ανάβω την μηχανή του καφέ, έχω ανάγκη έναν για να ανοίξει το μάτι μου για τα καλά.

«Καλημέρα.» λέει νυσταγμένα ο Harryαπό πίσω μου και πετάγομαι από την τρομάρα μου. «Σε τρόμαξα;» ψελλίζει στο αυτί μου κολλώντας την πλάτη μου στο στέρνο του.

«Λιγάκι. Καλημέρα.» του απαντάω και αφήνει ένα απαλό φιλί λίγο πιο κάτι από το αυτί μου, εκεί που αρχίζει ο λαιμός μου. Η αίσθηση αυτή, η μυρωδιά του κατακλύζει τα ρουθούνια μου.

«Έχω έναν τρομερό πονοκέφαλο.» διαμαρτύρεται ακουμπώντας το σαγόνι του στον ώμο μου. Του ρίχνω μια λοξή ματιά, και παρατηρώ ότι τα βλέφαρα του είναι κλειστά. Γελάω και ρίχνω σε δύο κούπες τον καφέ που μόλις έφτιαξα.

«Λογικό αγάπη μου, χθες ήπιες σχεδόν όλη την κάβα του μαγαζιού.» του απαντά και αφού έχω ξεκολλήσει από πάνω του προσφέρω την κούπα. Με κοιτά περίεργα, με στενεμένα μάτια.

«Και εσύ που το ξέρεις; Αλήθεια, πως βρέθηκα εδώ;» αναρωτιέται πίνοντας μια γουλιά από τον καφέ που του πρόσφερα.

«Μμμ, νόμιζες ότι την τελευταία εργένικη βραδιά σου θα σε άφηνα να την περάσεις με άλλη;» ρωτάω και κοιτάει μπερδεμένα... αφήνω την κούπα μου δίπλα στον πάγκο και τον πλησιάζω τυλίγοντας τα χέρια μου γύρω από τον σβέρκο του.

«Ζήλεψες δηλαδή;!» λέει με μια υπόνοια σιγουριάς και ερώτησης.

«Μόνο στην ιδέα ότι θα αγκάλιαζες άλλη, θα φιλούσες άλλη... θα έκανες sexμε άλλη... τρελαινόμουν.» του απαντάω και γελάει, πλησιάζω απαλά τα χείλη μας και του δίνω ένα απαλό φιλί... μεταφέροντας του ότι νιώθω αυτή την στιγμή, αγάπη, έρωτα, τρυφερότητα.

The captain of love Book 2Where stories live. Discover now