Κεφάλαιο 22

2K 242 16
                                    

Harry

«Κύριε Styles, θα ήθελα πρώτα να μιλήσουμε ιδιαιτέρως.» ο γυναικολόγος της Laurenμου λέει.

Το πρωί που του τηλεφώνησα για να κλείσω ραντεβού, μου ζήτησε να έρθω μόνος μου ώστε να συζητήσουμε. Δεν ξέρω τι θέλει να μου πει, πάντως το ότι δεν θέλει την Laurenστην συνάντηση, το ότι είναι τόσο σοβαρός και σφιγμένος με τρομάζει.

«Τι είναι αυτό το σημαντικό κύριε Smith.» λέω με τρομερή αγωνία, δεν αντέχω άλλη φλυαρία.

«Δεν θα σας κουράσω με φλυαρίες κύριε Styles, απλά, καθότι είμαι ο γυναικολόγος της Laurenεδώ και περίπου 11 χρόνια έχω μια πλήρη εικόνα του ιστορικού της. Έτσι, αφού και οι δύο σας σκέφτεστε το ενδεχόμενο της εξωσωματικής εγώ με την σειρά μου είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι η μέλλουσα σύζυγος σας είναι αδύνατον να τεκνοποιήσει με τον οποιοδήποτε τρόπο.» λέει και τα λόγια του σκάνε σαν βόμβα στα αυτιά μου.

«Μα... της είχες δώσει ελπίδες!» απαντάω με θυμό, μιλώντας του στον ενικό με υψηλή χροιά.

«Κύριε μου, δεν μπορούσα να τις κόψω τα φτερά με την πικρή αλήθεια. Η νεαρή Laurenπου πρωτογνώρισα ήταν τόσο ενθουσιώδης με την ιδέα του ότι θα γινόταν μητέρα, που ύστερα όταν έχασε το παιδί έσπασε σε χίλια κομμάτια. Στην συνέχεια, δεν τις έδωσα ψεύτικες ελπίδες, απλά είδα ότι δεν το έβλεπε στα σοβαρά να ξανά κάνει οικογένεια. Έτσι, το θέμα από πλευράς της ξεχάστηκε και εγώ δεν το ανέφερα μην ξύσω παλιές πληγές. Όμως, τώρα που και οι δύο το θέλετε πολύ δεν μπορώ να το αγνοήσω. Από εσάς θα ήθελα να της μιλήσετε, ώστε από ένα σημείο και μετά να είναι προετοιμασμένη...» λέει ο γιατρός της και ειλικρινά θέλω να τα σπάσω όλα εδώ μέσα. Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που αυτή η καριόλα την έριξε από τις σκάλες, ανάθεμα την στιγμή που η ζωή της έγινε μια κόλαση.

«Δεν θα της πεις τίποτα. Ακούς;» λέω με έναν λυγμό να παλεύει στον λαιμό μου.

«Κύριε...» τον διακόπτω.

«Πριν τον γάμο δεν θέλω να μάθει τίποτα. Δεν θέλω να χαλάσει η ψυχολογία της, κατάλαβες; Θα της το πω εγώ... όταν κρίνω σωστή την στιγμή.» απαντάω με αυθάδεια και σηκώνομαι να φύγω σαν κυνηγημένος.

Lauren

Άλλο λίγο έμεινε πριν την μεγάλη στιγμή. Άλλο λίγο και θα δεθώ με τα ισόβια δεσμά του γάμου. Θα γίνω και ενώπιον του Θεού η κυρία Styles. Οι μάστορες δουλεύουν σε τρελούς ρυθμούς στο νέο μας σπίτι, προχθές μόλις τελείωσαν οι ελαιοχρωματιστές με το βάψιμο, ενώ τώρα έχουν έρθει όλοι οι μαραγκοί για να τοποθετήσουν τα ξύλινα έπιπλα, τις ντουλάπες στα υπνοδωμάτιο και την νέα κουζίνα. Είμαι τόσο χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη. Ο Harryσε λίγο θα έρθει για να κάνουμε τα τελευταία μας σχέδια όσο αφορά το σπίτι, ύστερα, θα πάμε για κάποια ψώνια μαζί. Του έχω βέβαια και μια έκπληξη, απλά, δεν ξέρω κατά πόσο ενθουσιαστή και του αρέσει ή κατά πόσο εκνευριστεί. Θα δείξει τέλος πάντων! Οι άδειες του στο στρατόπεδο έχουν αυξηθεί κατά πολύ, από την μια είναι επικίνδυνο, από την άλλη όμως πλησιάζει και η μέρα απόλυσης του. Πράγμα το οποίο με αποδεσμεύει και από το να μην είναι καλή στην δουλειά μου. Η τελευταία χρονιά ήταν πολύ μπερδεμένη, με άσχημες, όμορφες, ασυνήθιστες εκπλήξεις! Όμως, αν με ρωτήσει κανείς αν θα την ξανά ζούσα... ίσως έλεγα και ναι!

The captain of love Book 2Where stories live. Discover now