Κεφάλαιο 11

2.1K 241 13
                                    

Harry

«Wow, Jessieπως και από εδώ;» ρωτάω έκπληκτος. Δεν την περίμενα εδώ, γενικά, δεν περίμενα να την δω. Ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να δω...όμως, ίσως τελικά να με βοηθήσει.

«Είμαι με μια παρέα. Εσύ; Τι γίνεται; Έμαθα για το ατύχημα σου, βέβαια, δεν επικοινώνησα μαζί σου γιατί δεν θέλεις αλλά από ότι βλέπω είσαι καλά.» λέει και στηρίζει την παλάμη της στον αριστερό μου ώμο. Το άγγιγμα της η αλήθεια είναι, δεν είναι το ίδιο με αυτό που θυμάμαι...σε αντίθεση με αυτό της Lauren, όταν χάιδεψε το μάγουλο μου. Σκάσε. Είπε ότι όταν θυμηθείς δεν θες να την ξέρεις...

«Ναι, είμαι καλά. Απλά δεν θυμάμαι κάποια πράγματα. Ξέρεις.»

«Καταλαβαίνω. Θες να βγούμε λίγο έξω να τα πούμε; Εδώ μέσα έχει βαβούρα...» ψελλίζει στο αυτί μου. Γνέφω. Κάνω νόημα στον μπάρμαν και προχωράμε ανάμεσα στο πλήθος για την έξοδο του μπαρ.

[...]

«Και γιατί χωρίσαμε;» είμαστε στο 6ο κουτάκι μπύρας, τώρα αισθάνομαι πιο άνετα. Και οι ερωτήσεις που θέλω να κάνω, μου βγαίνουν πιο εύκολα. Ευτυχώς, βρέθηκε κάποιος να με βοηθήσει.

«Γιατί χωρίσαμε...» εισπνέει βαθιά και συνεχίζει «Εσύ, το θέλησες. Ερωτεύτηκες κεραυνοβόλα την άλλη...» λέει και πίνει άλλη μια γουλιά μπύρας από το κουτάκι της.

«Πάει καιρός;» ρωτάω...

«Εεε δεν θα'ναι γύρω στους 3,5 με 4 μήνες; Κάπου εκεί...» απαντάω.

«Τότε, όμως εγώ ήμουν στον στρατό. Πως γίνεται να βρήκα άλλη;» όντως...

«Μα και αυτή είναι στο στρατόπεδο Harry. Δεν στο είπε; Και γιατί δεν ρωτάς εκείνη να σου τα πει;» γυρνάει θυμωμένη να ρωτήσει. Η διάθεση της άλλαξε.

«Εκείνη... Εκείνη, με έδιωξε...και δεν την θυμάμαι καθόλου.» είναι λίγο άσχημο αυτό. Να έχω ξεχάσει εκείνη, ενώ θυμάμαι όλα τα υπόλοιπα...άσχημο. Δεν θα ήθελα να φανταστώ η Laurenπως θα αισθάνεται.

«Αλήθεια;» ρωτάει έκπληκτη.

«Ναι.»

«Και τώρα δηλαδή, χωρίσατε;» συνεχίζει.

«Ίσως, μάλλον...τέλος πάντων μάλλον έχουμε χωρίσει.» βασικά, αυτό είναι σίγουρο.

«Μάλιστα...»

«Όμως, η Lauren, τι δουλειά έχει στο στρατόπεδο;» συνεχίζω ελπίζοντας να απαντήσει.

«Είναι η λοχαγός σου...» φτύνω άμεσα από έκπληξη την γουλιά μπύρας που μόλις έχει πιει.

The captain of love Book 2Where stories live. Discover now