Κεφάλαιο 16

2.5K 246 8
                                    

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ


Lauren


Έχω δεμένα μάτια και δεν ξέρω που βρίσκομαι. Επιμένω εδώ και ώρα να μου πει ο Harry, βασικά, τον έχω τρελάνει στις ερωτήσεις αλλά δεν μου λέει. Με το που μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο, μου έδεσε τα μάτια με ένα μπορντό μαντίλι και έβαλε μπρος.


«Που θα πάμε;» ρωτάω για άλλη μια φορά, εντάξει, είμαι σπαστική όσο δεν πάει.


«Δεν σου λέω...» απαντάει για άλλη μια φορά, με την φωνή του να σιγοτραγουδάει την απάντηση στο τέλος. Είναι τέρμα σπαστικός...αλλά τον αγαπώ ρε γαμώτο.


«Θα σκάσω...» λέω.


«Ωωω, μην κάνεις σαν μωρό μωρό μου...σε λίγο θα φτάσουμε.» απαντάει και νιώθω την παλάμη του να ακουμπάει ελαφρά τον ακάλυπτο μηρό μου.


Μου ζήτησε να φορέσω κάτι διαφορετικό, κάτι για μια ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν ξέρω τι ετοίμασε, καλά ίσως κάτι να περνάει από μυαλό μου, ίσως κάποιο δείπνο, κάτι... Τέλος πάντων, άκουσα την οδηγία του και φόρεσα ένα μαύρο φόρεμα το οποίο φτάνει ως το γόνατο μου, στο ντεκολτέ δεν είναι προκλητικό, αντίθετα κρύβει πολλά, έχει μανίκια κοντά, ενώ πίσω στην πλάτη υπάρχει ένας φιόγκος με ένα κενό στην μέση, έτσι για την τσαχπινιά ας πούμε... Οι γόβες μου έχουν χρώμα κόκκινο, της φωτιάς. Άλλωστε, τις συνδίασα με το κραγιόν μου, το λατρεύω το κόκκινο, είναι το χρώμα του πάθους...πλέον και του έρωτα για εμένα...


«Φτάσαμε.» τον ακούω επιτέλους να λέει.


«Δόξα τον Θεό...να το βγάλω και αυτό επιτέλους.» παραπονιέμαι.


«Όχι, όχι ακόμη.» λέει και ξεφυσάω για άλλη μια φορά. Ακούω την πόρτα του να ανοίγει, που πάει;


«Harry...που πας;» ρωτάω. Ύστερα, η πόρτα του συνοδηγού ανοίγει, νιώθω το χέρι του να έρχεται σε επαφή με το δικό μου, με βοηθάει να κατέβω.


«Υπομονή μωρό μου, σε λίγο θα σου το βγάλω...» ψελλίζει αισθησιακά θα έλεγα στο αυτί μου, ενώ το χέρι του περνάει απαλά από όλη μου την πλάτη...αυτό του το άγγιγμα στέλνει ένα ρίγος σε όλο μου το κορμί...Θεέ μου.

The captain of love Book 2Where stories live. Discover now