Κεφάλαιο 27

2.2K 244 23
                                    


Το μαύρο RangeRoverτου Paulστάθμευσε έξω από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο. Πλήθος από καλεσμένους έχουν στοιχηθεί από έξω περιμένοντας τη νύφη, με τον γαμπρό να αγωνία περισσότερο από όλους.

OPaul, κατέβηκε από την θέση του οδηγού και κουμπώνοντας το σακάκι του κουστουμιού του περπάτησε προς την άλλη πλευρά του αυτοκινήτου, ανοίγοντας την πίσω πόρτα για να βοηθήσει την νύφη μαζί με την Rebeccaνα κατέβουν. Το πρόσωπο της Laurenείναι φωτεινό, γεμάτο αγάπη, χαρά και ευτυχία. Εισέπνευσε βαθιά και τύλιξε το χέρι της γύρω από αυτό του Paulκαι άρχισαν να βηματίζουν προς τον καθεδρικό ναό.

Το πρόσωπο της Rebeccaχαρούμενο, ευτυχισμένο για την μοναχοκόρη της η οποία επιτέλους βρήκε την πραγματική ευτυχία στην ζωή της. Βρήκε τον άνδρα που θα της προσφέρει όλα όσα επιζητά... όμως, πίσω στο μυαλό της σκέφτεται πως θα έπρεπε να βρίσκεται και αυτός εδώ, να δει την κόρη του νύφη, να την συνοδεύσει στην εκκλησία ο ίδιος...

Η Graceαπό την άλλη είναι φανερά συγκινημένη για τον εγγονό της, μετά από όσα πέρασε σε μικρή ηλικία η μοίρα του προσφέρει το καλύτερο δώρο της ζωής του, τον έρωτα του. Μια όμορφη και γλυκιά γυναίκα η οποία τον αγαπά και φαίνεται αυτό με όλη της την ψυχή. Όσες δυσκολίες και αν περάσουν, όσα εμπόδια και αν σταθούν ανάμεσα τους τίποτα δεν θα βρεθεί ικανό να τους χωρίσει, γιατί αγάπη τους είναι ισχυρή... Σπάει όλα τα δεσμά, όλα τα εμπόδια.

Harry

Είναι πανέμορφη.

Είναι μοναδική.

Είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο.

Το λευκό δαντελένιο νυφικό της δένει τόσο ωραία στο λεπτό και καλλίγραμμο κορμί της, το μπούστο της τονίζεται τόσο κολακευτικά, η λευκή και απαλή επιδερμίδα της μέσα σε αυτό το νυφικό... τα γαλάζια μάτια της σε αντίθεση με το λιτό μακιγιάζ που διάλεξε να κάνει. Γαμώτο, την αγαπώ.

«Harry;» ψιθυρίζει ο Liamαπό δίπλα μου και γυρνάω να τον κοιτάξω.

«Τι;» ρωτάω.

«Την ανθοδέσμη.» μου λέει.

«Τι, την ανθοδέσμη;» συνεχίζω ρωτώντας.

«Δώσε τη, στην Lauren.» μου λέει και καταλαβαίνω ότι όση ώρα έχω χαθεί στις σκέψεις μου, η γυναίκα της ζωής μου στέκεται μπροστά μου, περιμένοντας με.

«Σου την παραδίδω. Να την προσέχεις σαν τα μάτια σου Styles, αλλιώς θα έχεις να κάνεις μαζί μου.» ο Paulλέει και γελάμε μαζί με την Lauren, ύστερα της προσφέρω τα κόκκινα σαν την φωτιά τριαντάφυλλα.

The captain of love Book 2Where stories live. Discover now