65

4.6K 181 0
                                    

[Ava]

Kaya a Lua naozaj odišli. Lu sa ani neobťažovala mi niečo povedať, len ma ľahko objala a potom zmizli vo vlaku. Aj ma to mrzelo, sakra veď Lua bývala moja najlepšia kamarátka. Avšak vlak odišiel. A keď má Matty objal cítila som sa omnoho lepšie.

"Dnes chcem ist pozrieť mesto a urobiť nejaké fotky, pôjdete aj vy?" otočila sa na mňa Frey a ja som sa len usmiala. Možno už to medzi mnou a Luou nie je ako kedysi ale aspoň mám Freyu. Aj tak sa teraz Lu chová skoro ako Kaya. Travia spolu až priveľa času.

"Ehm myslim že sa radšej pojdeme kúpať," odpovedal Matty a ja som len prikývla. Aj keď kúpať sa asi nebudeme. Matty príjemne škrabkal pokožku na mojich bokoch a ja som sa oprela hlbšie do jeho náručia. Je to ešte krajšie ako v mojich snoch.

[Chloe]

"Čo sakra myslíš tým že si odišiel?! Mal si zariadiť aby sa rozišli Freya a Jay, nie všetci ostatní!!" okríkla som toho kučeravého idiota.

"Sakra Jayden len videl že som sa Freyi dotkol a hneď mám monokel. Už pochop že ju očividne skutočne miluje. Čo keby radšej mínaš energiu na to aby si si našla niekoho iného? Freyu a Jaydena očividne nerozdeliš tak ich nechaj napokoji. Vlastne celú ich partu nechaj napokoji!" povzdychol si a len pokrutil hlavou. Potom bez jedineho slova odišiel z miestnosti a zabuchol dvere. Zrak mi padol k notebooku. Zase ich ďalšie nové fotky. Nie. Jay miluje mňa, hentu nemiluje len si to nahovara. Preto šli na dovolenku aby ma nemal na očiach a zabudol na mňa. Lenže očividne ma stále miluje. Frey je len náhrada, ktora mi čoskoro uvoľní miesto. Bude to v poriadku. Bude môj.

[Jayden]

Dobre toto je vážne divne. Vidieť Mattyho a Avu spolu. Teda najmä Avu celú...žiariacu. Neviem ako sa ohľadom nich cítim. Pre mňa to proste vždycky boli Matty a Kaya. Milujú sa, mali by byť spolu. Nepredstavoval som si ho s nikým iným. Toto je...divne.

"Bože som z nich tak nadšená," vydýchla Frey a hneď ma silno objala. Len som si povzdychol a venoval jej slabý úsmev. Ja veru nadšeny nie som. Ashton pokazil celú dovolenku. Nahovoril Kayu aby Mattyho podviedla. Ten sa jej potom pomstil tak že ju podviedol s Avou. Potom sa pokušal o moju Freyu čim si pohneval Lu aj nas. Teraz sme tu zostali len my. Na jednej strane som nadšeny že možem byť s Freyou sám, podľa toho čo som počul, Matty a Ava majú vlastné..ehm plány. Bože môj.

"Ideme teda na prehliadku mestá?" pohladila ma po tvári Frey a tentoraz som sa prestal trápiť myšlienkami. Pozrel som na ňu a už som nemyslel na nič ine. Pritiahla sa ku mne a vtisla mi rychly bozk. Oh toto nie Frey! Stiahol som ju späť a hlbšie sa vpil do jej pier no ona sa rozosmiala a odtiahla. "Tvoja brada škriabe, vážne by si sa mal oholiť," prešla po mojom pár dňovom strnisku a ja som sa zamračil.

"Náhodou sa mi to začalo páčiť," hravo som nadvihol obočie a tentoraz sa zamračila ona. "Robiš si srandu že?" pokrútila hlavou a ja som sa len rozosmial a pevne ju objal. "Poďme do toho mesta hm?" vydýchol som a radšej ju zatiahol preč zo stanice.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now