5

7K 256 0
                                    

[Jayden]

„Nie!" dôrazne som vyslovil a nechápavo sa zamračil na Avu pochodujúcu pri posteli môjho spolubývajúceho. Navyše jej milované, ale zničené, tenisky boli celé zablatene, takže sa moje mračenie nakoniec skončilo škerením.

To má za to, že som v noci musel počúvať jeho trápne hovory z priateľkou. „Jay," zatiahla Lua a našpúlila na mňa pery. Jej oči vyčarovali najlepší psí pohľad aký som kedy videl, no v tejto veci som nehodlal povoliť.

„Nechápem, prečo ju tam vôbec chceš," zvalil som sa na posteľ a rukami si frustrovane prehrabol vlasy. „Freya je super zlatá a tá jej nevinnosť je také osvieženie. A navyše keď si ty berieš kurvu Caroline, prečo by nemohla ísť anjelská Freya?" uchechtla sa a drgla do Avy. Tá zoskočila a dôrazne prikývla aj keď pochybujem, že vôbec vedela o čom sa bavíme.

„Nenávidí ma," sladko som sa usmial. Skôr ma to tešilo ako otravovalo, a musím uznať, že to aká je zo mňa nervózna je veľmi zábavné.

„Donútil si ju nenávidieť ťa," založila si ruky na hrudi a ja som si len povzdychol a znova odmietavo pokrútil hlavou. Stráviť s ňou hodinu a pol v aute, to by mi ešte chýbalo.

A navyše ma nezaujíma, že vynechám nejakú posratú prednášku. „Ale Jay, moc moc ťa o to prosím!" zvolala a zopla ruky. Nespokojne som sa zamračil- nepáčilo sa mi ako moc jej záleží na tom aby tá sedláčka šla s nami. „Luana vyjdi von," uškrnula sa Ava a obaja sme jej venovali nechápavý pohľad.

Ava a Lua si vystriedali nejakú zrakovú komunikáciu a potom Lua len prikývla a odišla. Wtf, nikdy som nechápal ako toto robia.

„Takže drahý kreténsky Jayden Ackles. Nemali by ste zabúdať, že stále mám tu fotku. A navyše môžeme urobiť dohodu. Ty odvezieš Freyu, a ja zariadim aby si s Caroline nemusel ísť na ten trápny jesenný ples," usmiala sa a ja som sa rozosmial.

„Nemáš nič. Sama si povedala, že fotku si spálila. A tá štetka ma nedonúti ísť na žiadny ples," uchechtol som sa a jej oči sa nebezpečne zablysli. „Vážne si myslíš, že by som tú fotku spálila bez toho, aby som si ju oskenovala do mobilu?" nadvihla obočie a ja som prižmúril oči, snažiac sa rozoznať či blafuje.

Mohlo by mi to byť jedno, ale na kampuse sa moja povesť drsného muža uchytila a ja by som ju nechcel zničiť trápnou fotkou 13 ročného chalana zo strašným účesom, oblečeného ako princeznú.

„Fajn, ale celú cestu ju budem psychicky deptať, takže ak vyskočí z auta, moja zodpovednosť to nebude!" zdvihol som prst a ona len prevrátila očami.

„Zbohom kretén," zamumlala a vyparila sa von za Luanou. Bože, prečo sa ja s nimi kamarátim? Zlatovláska (inak povedané, môj ohromný spolubývajúci) vošiel dnu a len mi kývol hlavou na pozdrav. „Tá chudá brunetka ťa tu hľadala a hovorila niečo o zabití anjela," mykol plecom a ja som len prevrátil očami. Neuveriteľné.

Aj keď by zabitie tej malej sedláčky vyriešilo mnoho ťažkostí, nemohol som nechať Caroline nech jej skriví čo i len vlások. Ako poznám Luanu a Avalon, vina by padla na mňa lebo ma vraj tá štetka poslúcha na slovo. Jasné, akoby ma vôbec niekedy počúvala. Jasne som jej vysvetlil, že ona a ja sa nikdy nestane a pozrime sa, ona stále naivne v niečo dúfa.

Ľahko som našiel Luaninu izbu, cestu som si už uložil v pamäti, takže trafím aj opitý. Neobťažoval som sa klopaním, jednoducho som vošiel dnu a prekvapilo ma množstvo nadávok (aj keď sa tie slová ani nedali považovať za urážajúce) ktorými ma hneď obdarovala.

Až keď som sa lepšie prizrel všimol som si, že som ju vyrušil pri prezliekaní. Teraz na mňa pohoršene hľadela zabalená v deke. Videl som ako sa jej pery naštvane pohybujú, no zvuk som nevnímal. Pohľadom som kĺzal po jej dlhých bledých nohách a musím uznať, že ten výhľad bol veľmi pekný.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now