45

5.6K 230 0
                                    

Jeho pery napadli tie moje a prirazil ma o stále zavreté dvere. Cítila som alkohol a horko pulzujúce v mojom tele. Jeho ruka šmátrala do tmy až konečne našiel kľučku a otvoril dvere.

Obaja sme sa vrútili do mojej izby a on znova dvere zabuchol priťahujúc ma k sebe bližšie. Začal rozopínať moju bundu, ja som napodobnila jeho príklad. Obaja sme zo seba zhodili bundy a skopali z nôh topánky. Stále sa bozkávajúc sme cúvali až moje kolená narazili na drevo a ja som sa zrutila na moju postel.

Jay si zobliekol sako a odhodil ho do izby. Sklonil sa nado mňa a opäť sa vrhol na moje pery. Jeho ruky začali rolovať hore sveter až zase rozpojil naše pery a prevliekol mi ho cez hlavu. Znova ma začal bozkávať a ja som obmotala ruky okolo jeho krku, sťahujúc si ho bližšie. Jeho telo spadlo na moje a ja som pod jeho váhou zaskučala. Okamžite sa so mnou prevalil takže som na ňom zostala obkročmo sedieť.

Na moment som sa posadila a počas toho ako som lapala po dychu som sa snažila roztrasenými prstami rozopnúť jeho košelu.
Bože Frey, čo to stváraš? Vieš kam toto celé smeruje. Si pripravená?
Nemala som čas o tom uvažovať dlhšie, opäť si ma stiahol k sebe a začal bozkávať moje pery. Držala som v dlaniach jeho rozhorúčenú tvár, zatiaľ čo jeho ruky blúdili po mojich stehnách.

Začal zhrnovať nadkolienky a ja som sa znova musela posadit, zatiaľ čo som sa snažila chytiť dych. On však nezaláhal a začal rozopínať môj korzet, ktorý onedlho tiež putoval do priestoru izby.

Chytil ma za pás a opäť sa so mnou prevalil, udržiavajuc sa nado mnou. Jeho pery tentoraz napadli môj krk a ja som len vzrušene vydýchla. Rozopol mi podprsenku a odhodil ju do tmy, jeho ruky sa hneď vratili k mojich prsiam. Jedno z nich stisol v ruke a z mojich ust unikol dalši vzdych.

Pane bože. Vážne sa to chystáme urobiť. Toto je...ehm ako sa to nazýva...predohra.
Jeho bulu v nohaviciach som jasne cítila tlačit na moje lono. Ou asi to bude boliet, čo.
Zanechaval cestičku z mokrých bozkov cez moju klúčnu kosť a dostal sa až k prsiam.

Stisol medzi zubami moju pokožku a nenásytne začal sat, pričom ja som len bolestivo skrčila obočie. Opakoval to znova a znova a ja som si vedela živo predstavit ako budú celé moje prsia posiate cucflekmi. Na moment sa odtiahol a začal sťahovať moju sukňu, hned za ňou nasledovali aj nadkolienky. Sám zo seba strhol už rozopnutú košelu a opät sa ku mne sklonil. Mala som pocit, že je všade, že sa dotýka každého kúsku mojej pokožky.

Ten idiot začal robiť cucfleky aj na mojom krku a klúčnej kosti, no v takejto chvíli som sa naňho nemohla hnevať. Zosunul sa na posteli nižšie a ja som si nervózne zahryzla do pery, ked zložil aj posledny kúsok oblečenie- tie debilné tangá.

O niečo viac od seba roztiahol moje nohy a ja som v tme vyhladala jeho oči. Upokojúco sa na mňa usmial a vtisol mi rýchly bozk predtym ako zmizol medzi nimi. Niečo vlhke sa dotklo mojej mušličky, či ako to nazývajú v tých erotických poviedkach, nie že by som nejaké čitala. Netrvalo dlho kým som prišla na to, že je to jeho jazyk. No blik Frey. Napadol mi moment z toho debilného programu. Omg vyzerá to tak divne aj v skutočnosti? Lebo ak by som mala hodnotiť podľa toho čo to vo mne vyvolava, nazvala by som doslova ohňostoj rôznych emocii.

Všetko sa miešalo v mojej hlave zahlmnenej alkoholom a nevychadzalo odtiaľ nič len dalšie a dalšie vzdychy. Jeden jeho prst do mna vnikol a ja som len bolestivo vydýchla. Ak bolí len toto, ako potom musí bolieť, keď bude vo mne ...celý? Moje ruky akoby ovládane niekym iným začali rozopínat jeho opasok aj nohavice. S mojou pomocou sa zbavil aj ich a zrazu sa to všetko stavalo reálne.

Tento večer, prvého januára prídem o svoje panenstvo. Pane bože. Už by aj bolo na čase, či? Je fakt take trapne byť v 20 panna? Pridal druhý prst a všetky moje myšlienky sa zrazu rozplynuli. Moje vzdychy sa namiesto vzrušených zdali bolestné. Zrazu zo mňa jeho prsty zmizli a keď som otvorila oči, videla som ho skláňať sa nad mojou tvárou. Starostlivo ma sledoval a ja som sa len pousmiala.

„Frey?" jeho hlas bol zvláštne chrapľavý, presiaknuty vášnou, vdaka čomu vyskočili zimomriavky na celom mojom tele.

„Je mi to ľúto, ale nemôžem,"' šepol a zaboril hlavu do môjho krku. Nechápavo som sa zamračila. Čo nemôže?

„Čo?" nechápavo som sa spytala.

„Si špeciálna Frey. Nechcem aby tvoj prvy sex bol na starej internatnej posteli. Chcel som, niečo extra. Nechal som sa uniest, prepáč," šepkal do mojej pokožky a ja som cítila ako sa moje oči plnia slzami.

Ani neviem prečo, už som len potiahla nosom a obmotala mu ruky okolo krku, zabárajúc prsty do jeho vlasov. Čim som si to zaslúžila, že som našla niekoho ako on? Ticho som vzlykala zatiaľ čo on zanechával male bošteky na mojom nahom ramene.

„Jay?" hlesla som ticho.

„Hm?"

„Myslím, že ťa milujem," šepla som a on sa na moment zastavil.

Ticho som čakala na jeho reakciu. Bože čo som to urobila? Nemala som mu nič hovoriť. Toto bude trápne.

„Frey?"

„Hm?" ozvala som sa so strachom v očiach.

„Ja som si istý, že ťa milujem," ticho sa zasmial do mojej pokožky a ja som spevnila stisk okolo jeho krku. Vedela som, že tie slova budú z jeho pier znieť nádherne.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now