46

5.8K 194 3
                                    

[Caroline]

Trikrát som zaklopala na dvere Jaydenovej izby. Tom mi otvoril a ja som zašla dnu.

„Mimi tu nie je?" bez záujmu som sa obzrela a on pokrútil hlavou.

„V noci mi napísala, že ani nepríde, šla späť. Čo už," mykol plecom no ja som videla jeho smutné oči. Oh stratené naivné šteniatko.

„Možno ťa toto rozveselí," zvodne som sa usmiala a pretiahla si tričko cez hlavu.

Neobťažovala som sa s podprsenkou a tak som teraz pred ním stála s nahou vypätou hruďou. Nech sa pokochá chlapec. Prešiel ku mne a obmotal mi ruky okolo pása. Vrhol sa na moje pery a ja som len v duchu prevrátila očami. Aké džentlmenské. No tak chlapče, chyť ma za niečo. Chcela som, nech máme sex čo najskôr za sebou aby som ho mohla zaviesť do môjho plánu. Bolo mi jasné, že tá sedláčka má preňho slabosť už keď nad ním vtedy na chodbe tak slintala.

Hľadí naňho ako na spasenie, aj keď to nechápem. Mala po ruke Jaya a ona sa obzerala po niekom ako tento?? Nechápem.

Späť k môjmu perfektnému plánu. Keď bude sedláčka mimo hru a Jay zronený a sklamaný, môžu sa stať dve veci. Vráti sa ku mne, alebo sa vráti ku Chloe, ta ho však tak či onak neskôr odkopne, čiže sa znova vráti ku mne. Jay bude proste môj. Skôr či neskôr. Lepšie by bolo keby to bolo skôr.

Zvalil ma na postel a bozkával moje prsia, zatiaľ čo rozopínal moju sukňu. Samozrejme, že som nemala ani nohavičky. Prišla som sem pre sex nie? Jeho ruka začala blúdiť pomedzi moje nohy a ja som len sledovala strop. Nech už je potom. Otvorili sa dvere a Jayden vošiel dnu, pričom Tom babsky vypískol.

„Čaute," uchechtol sa Jay a prešiel ku skrini. Keď som videla ako si vyzlieka košelu, hneď som sa cítila viac vzrušená.

Sakra ten chalan je boh. Tom sa ma snažil zakryť a ja som len prevrátila očami.

„Videl má nahú, Tom," hrane som sa uchechtla a Jay si zamrmlal len niečo ako bohužial.

„To si sa vrátil až teraz? Su dve poobede," zasmial sa Tom, hovoriac k Jaydenovi. Ten si už obliekol čisté tielko a začal si vyzliekať rifle.

„Ľudia sa totiž na Silvestra bavia. Ale ak sa pýtaš, spal som u Freyi," vydýchol a potom sa na jeho perach vytvaroval úsmev, aky som u neho ešte nevidela.

„Takže si mal zrejme skvelu divokú noc, čo?" trpko sa spytal Tom a ja som cítila ako zaťal sánku. Oh žeby sa Tomík úplne neradoval z takého perfektného páriku akým sú Frey a Jay? To sme dvaja.

„Vieš, občas nie je všetko o sexe," zasnene povedal a potom zmizol z izby.

Povedal prave to čo si myslím? Omg čo to tá sedláčka s ním urobila? Vraj nie je všetko o sexe. Pch o čom potom. Keď som s Tomom skončila, bez toho aby som ho zapojila do plánu som zmizla, náhlila som sa za Chloe. Vtrhla som do jej izby a ona len prevrátila očami.

„Čo je také naliehavé? Tom sa pustil do plánu?" unavene preniesla a na stoličke sa otočila ku mne.

„Nie. Omg vošiel do izby Jayden vraj mal super noc s Freyou. A potom povedal, že nie všetko je o sexe. Veríš tomu? Jay ktorého poznám by niečo take nepovedal! Zmenila ho na nejake trápne zamilovane šteniatko? Bože! Určite mu ešte nechcela dať. Bude frustrovaný a skôr či neskôr ju isto podvedie. To bude naša šanca!"

„Myslíš, moja šanca," preniesla s lahkým smiechom. Len som prevrátila očami a klesla na jej postel. Čokolvek povieš Chloe.

[Freya]

Kritický som hľadela na svoje prsia, na ktorých sa stále črtali značky po Jaydenových zuboch. Čo ma to napadlo sakra. Keby to nezastavil, zrejme je už teraz moja nevinnosť na plachte starej internátnej postele. Ake klišé by to bolo.

Rýchlo som sa obliekla a vyrazila na prvú skúšku v tomto semestri. Posadila som sa do rady študentov a s trasúcimi sa rukami si znova a znova čítala poznámky. Bože, toto sa mi stava vždy.

Čítam si tie slová a mám pocit akoby to všetko viem, ale keď sa tam posadím, začnem sa triasť, celá sa potím a neviem zo seba dostať ani slovo. Som príšerný trémista. Cudzia ruka sa dotkla môjho kolena a ja som sa strhla. Jay na mňa pozrel a ľahko sa zasmial.

„Pokoj, Frey," pobavene preniesol a prehodil mi ruku okolo ramena. Stiahol ma k nemu a ja som sa len nadýchle jeho vône. Cítila som ako upokojujúco pôsobí na moje zmysly. Ľahko poškrabkal môj chrbát a ja som sa pousmiala. Opreta o jeho hruď som očami blúdila po písmenách v zošite. Cítila som ako sa ludia po nás obzerajú, ale keď som bola v jeho náručí, prestávalo mi záležat na iných.

„Anjelik?" zašepkal mi do ucha a ja som len spýtavo zdvihla zrak.

„Prosím, nos menšie vystrihy, aspoň v najbližších dňoch," zahľadel sa na moje prsia a ja som prevrátila očami. Prevliekol si cez hlavu mikinu a podal ju mne. Prekvapene som nanho pozrela.

„Možno...možno keď budeš mat niečo moje pri sebe, budeš pri skúške istejšia," pousmial sa a ja som naňho dojato hľadela.

Neprestáva ma udivovať. Naklonila som sa k nemu a moje pery sa spojili s tymi jeho. A ja som cítila ako sa väčšina mojej trémy vyparila.

„Milujem ťa," šepol a potom zmizol za rohom. Zrejme mieril na svoju skúšku.

„Dojímavé," ozvalo sa vedľa mňa a ja som prekvapene trhla hlavou. Chloe si s hranym nezáujmom čítala učebnicu a potom zdvihla zrak.

„Koľko ste spolu? Tri mesiace asi. Kedy ti to povedal? Mne to povedal po troch dňoch. Zrejme sa trochu zmenil," mykla plecom a ja som s úsmevom pokrútila hlavou.

„Nepotrebujem to počúvať neustále. A ak ťa to tak zaujíma, povedal mi to prvý krát na nový rok. Vieš, občas je vyslovenie tých slov v správne okamihy podstatnejšie ako opakovať ich neustále dokola bez toho aby si to myslel vážne," pousmiala som sa. Obliekla som si jeho mikinu a znova som sa musela usmiať nad jeho vônou, ktora ma obklopila.

„Ako si to urobila?" vyslovila ticho. Prekvapene som k nej trhla pohľadom a ona na mňa zvedavo pozerala.

„Čo urobila?"

„Urobila z neho perfektného frajera, ktorého by každé dievča chcelo. Romantický a všetky take shity. Jay taký nie je, tak sa pýtam ako sa ti podarilo ho zmeniť? Prestal aj s tými podvodmi?" krútila hlavou a ja som sa zamračila.

„Ja som nič neurobila. Ake podvody?' narovnala som sa a citila som nepríjemný pocit v mojom žaludku.

„Oh on ťa nezapojil do plánov? Vôjdu do obchodu, nafingujú krádež a potom zaplatia pár vecí. Baba hrá, že si zabudla veci v kabínke a on pre ne skočí. A tak si ukradnute oblečenie odnesú so sebou v tom zmätku si to nikto nevšimne. Dobre vymyslené, čo?" sladko sa usmiala a ja som citila ako sa môj žaludok obracia.

Všetky tie veci...nie sú bohatý. Sú zlodeji. Bože, to pradlo...bože. Nosila som ho. Preboha. Myslím, že chytím panický záchvat. Cítila som ako sa dych zadrhava v mojom hrdle a zrak sa mi zahmlieval. Preboha. Môj otec je šerif. Ako..ako mi to mohol urobiť. Prečo mi to nepovedal. Čo. Bože.

„Oh Frey, zlatko, si v poriadku?" jej hlas sa mi ozyval v hlave. Postavila som sa a hlava sa mi začala krútiť.

Preboha, je kriminálnik. Môže sa dostať do väzenia. Cítila som tvrdý náraz a moje telo spadlo na zem. Všade naokolo sa strhol zmätok. No ja som len lapala po dychu a hľadela na biely strop. Je to posratý zlodej. Chodím so zlodejom. Milujem zlodeja. Dopekla. Ocko ma zabije. A jeho odstrelí. Moje telo ležalo paralyzovane na zemi. V mojej mysli sa len premietali predstavy ako ho navštevujem vo väzení, skôr než nastala uplna tma.

Crazy for This GirlHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin