54

5.8K 205 0
                                    

„Takže dohodli sme sa tak, že Freya a Jayden pôjdu v Freyinom aute, Mat a Kaya si zoberú to Jaydenové. Teraz sa dohodnite, ku komu pôjde Ava, ja a Ashton," vydýchla Lua a posadila sa na gauč. Znova sme sa flákali u Mattyho a Kayi na byte a plánovali tú dovolenku. A už som videla ako sa Jayden mračí.

„Musí isť aj henten?" odfrkol si a ja som ho len šťuchla do boku. Pokrútila som hlavou a on si len povzdychol a za pás si ma pritiahol bližšie.

„Chcem ísť s Freyou sám," vyhlásil a ostatní po ňom šľahli pohľadom.

„Aby ste mohli mať sex za cesty?" zaškeril sa Matty, za čo ho Kaya hneď plesla po pleci a ja som cítila ako sa červenám. Povie niečo a zabijem ho. Seriózne ho zabijem ak si otvorí ústa!

„Také niečo," uškrnul sa Jayden a ja som prevrátila očami. Zabijem ho. Vážne ho zabijem. Znova som mu lakťom vrazila do rebier načo on len bolestivo uskočil.

„Srandujem, okej? Berieme Avu, nechcem ísť s hentým idiotom," povzdychol si. Bože Jay, nauč sa správať, ten človek je v miestnosti.

„Hej chlape, ani ma nepoznáš!" rozhodil rukami Ash a Jay si len niečo zavrčal popod nos.

„Nenávidím vaše sprosté zamilovane rite," ozvala sa Ava s rukami založenými na hrudi.

„Ale rozhodne idem s Freyou. Ta nenechá Jaydena nič robiť pokiaľ budem v aute, ako niektorí. Že Mathew!" zamračila sa naňho a on sa iba rozosmial.

„Len sme sa bozkávali, nerob drámu," prevrátil očami.

„Nie, vy ste si vysávali ksichty priamo pred mojimi očami. Fakt nechutné," odfrkla si načo sa miestnosťou rozniesol smiech. Ach tento výlet bude ešte zábava.

**

Nasledujúce ráno sme teda nachystali autá, Jayden si sadol za volant toho môjho s navigáciou pred sebou a ja som musela uznať, že mu to vážne neskutočne seklo. Tričko s trojštvrťovým rukávom a obyčajne tepláky. Prečo v tom zrazu vyzerá tak skvele? Netuším, to teda naozaj. Možno preto, že ja som bola oblečená takmer rovnako. Ava už napoly spala na zadnom sedadle, len sme vyrazili, a z jej slúchatiek som mohla počuť nejakú rockovú hudbu. Jaydenova ruka sa usadila na mojom kolene, keď sme nasledovali ostatných v Jayovom aute.

Podľa všetkého bude trvať priemerne 20 hodín kým sa dostane do Španielska a budeme cestovať po pobreží kým nenájdeme nejaké vhodne mesto. Cítila som ako adrenalín v mojom tele stúpa. Sakra nikdy som nebola na dovolenke, zvlášť nie s priateľmi. Najďalej ako som sa dostala z domu, je škola. Patetické, viem. Ale toto bude perfektný výlet!

Po šiestych hodinách, keď som videla ako si Jayden každú chvíľu unavene premnie oči, rozhodla som sa, že je čas vystriedať ho.

„Zastav," chytila som jeho rameno. Prekvapene na mňa pozrel ale poslúchol. Odstavil na krajnici a ja som vystúpila a prešla na jeho stranu. Otvorila som dvere a on sa nechápavo zamračil.

„Čo-" začal a ja som mu odopla pás.

„Vidím, že si unavený. Vymeníme sa," pousmiala som a on si povzdychol.

„Frey som v pohode, nastúp si," zamumlal vyčerpane a ja som pokrútila hlavou a vytiahla ho von. Nechal sa a len sa oprel o auto a zhlboka nadýchol studeného vzduchu. Prekvapene som vypískla keď si ma pritiahol k sebe a pevne objal. Jeho pery si našli cestu na tie moje a ja som sa musela usmiať.

„Dobre. Ale poviem nech sa vymeníme a poslúchneš, dobre?" nadvihol obočie a ja som sa len zasmiala a nasadla do auta. Len sa posadil, položil ruku na moje stehno a o chvíľu som ho už počula spokojne oddychovať. Jasné, on to zvládne. Chlapi a ich ego. Hneď ako sme prešli cez španielske hranice, bolo poznať, že je počasie úplne iné.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now