58

5.2K 193 0
                                    

[Caroline]

Ležala som v Tomovom náruči a bez výrazu hľadela pred seba. Jeho prsty sa jemne pohrávali s mojimi vlasmi a on zanechával malé bozky na mojom krku. Už sme skončili pred 15 minutami, no on ma stále drží v náručí a láska ma. Prečo to robí? A prečo sa mi to niekde hlboko vo vnútri páči?

„Car?" zašepkal, jemne skusol môj ušný lalôčik.

„Hovorila som ti nech ma tak nevoláš!" odsekla som tvrdo. Sakra celkom sa mi to páči. Čo to so mnou je?

„Čo keby sme si niekedy seriózne vyšli von? Vieš, nie len sex," vydýchol a ja som sa zamračila.

„Nerandím," odsekla som krátko.

Nikdy som vlastne nebola na rande. Zajebávala som sa s Jayom alebo inými a využívala ich. Alebo oni mňa? No nikdy som nebola na ozajstnom rande. Zvláštne.

„Moji rodičia majú charitatívny večierok. Chcel som len aby si mi tam robila spoločnosť. Limuzína, luxusný hotel, snobské jedlo...neviem, čo ty na to?" naklonil sa cez moje rameno a pozrel na mňa.

„Neznie to najhoršie," priznala som a on sa prisal na moje pery. Oh toto je vlastne celkom pekné. Položila som dlaň na jeho líce a zacítila mierne strnisko. Oh sexy. Jeho telo sa opäť ocitlo na tom mojom a ja som našla samú seba, že sa celkom teším na druhé kolo. Čo to so mnou je?

„Si nádherná Car," vydýchol a pevnejšie ma stisol v náručí. A toto bol prvý krát, čo som tomu skutočne uverila.

[Freya]

Rozosmiala som sa, keď som znova vypila pohárik až do dna. Sakra. Všetko sa mi točí. Prečo som vôbec začala piť? Mala som zostať triezva ako Jay alebo Matty.

„Dobre Frey, myslím, že máš dosť!" so smiechom ma Jayden stiahol k sebe keď mi ponúkali další pohárik. Španieli su takí veľkorysí. Hah. Obmotala som ruky okolo jeho krku a pritiahla sa k nemu bližšie.

„Héj lásky fotka!" zakričal niekto a Jayden priložil pery na tie moje, než sa ozvalo tiche super. Matty potom zmizol niekam do davu a ja som sa znova rozosmiala.

Keď som sa lepšie poobzerala, všimla som si, že niektoré baby tancujú hore bez a chalani sa okolo nich len tak motajú. Ked som však pozrela na Jaydena, ten sledoval len mňa ani pohľad mimo na krásne polonahe španielky.

„Nemal by si fotiť aj ty?" nadvihla som obočie a on len prevrátil očami.

„To ti tak vadí, že som pri tebe?" rozosmial sa a ja som okamžite pokrútila hlavou.

Pritiahla som sa k nemu bližšie, svetlá okolo mňa sa mihotali a ja som strácala balans. Nosom som ľahko prešla po jeho krku a zanechala malý bozk na jeho krčnej tepne. Oplat mu tie cucfleky Freya!

Začala som bozkávať jeho krk a on len spevnil stisk okolo môjho pása. Zapojila som aj zuby a len sala jeho pokožku. Letmo som naňho pozrela a videla ako plytko dýcha so zavretými očami. Oh Freya ideš! Naplno som sa dotoho vžila, takmer doslova zakusla.

Zacítila som ako strácam pôdu pod nohami, keď ma vyzdvihol hore, a rýchlo obmotala nohy okolo jeho tela. Jeho ruky si našli miesto na mojom zadku ked ma zdvihol o niečo vyššie a ja som tak mala lepší prístup k jeho krku. Prešla som na druhú stranu a znova sa snažila urobit čo najviac 'znamienok lásky', či ako to nazývajú.

„Preboha, čo ju to popadlo?" začula som Luin hlas a Jayden len vydýchol.

„Padaj," zamumlal a kývol po nej rukou na čom som sa ja len rozosmiala.

„Frey," vydýchol, keď som sa odtiahla a len pokrútil hlavou. S hrdosťou som si obzrela jeho dohryzeny krk. Sakra on ma tak zabije.

„Si šialená," zhlboka sa nadýchol a ja som so smiechom zaklonila hlavu, stále zavesena okolo jeho krku.

„Preto ma miluješ, nie?" nasvihla som obočie a on iba s úsmevom prikývol.

Naklonila som sa k jeho peram a teraz medzi zubami jemne skusla jeho spodnú peru. Stiahol ma do vášnivého bozku, jeho ruky začali trieť moje stehná až zamierili pod šaty a znova sa umiestnili na mojom zadku. Zalapala som po dychu, to ako sa jeho prsty zabárali do mojej pokožky bolo neskutočne. Ani neviem ako ocitli sme sa v našom stane a ja som si prevliekala šaty cez hlavu.

„Dva krát za deň, to ma musíš sakra milovať!" uchechtla som sa ako zo mna pomaly zobliekal všetky vrstvy. Stačil len moment a bola som pod ním nahá, rovnako skončila aj on.

„Nemilujem ťa kvôli sexu, to vieš," vydýchol a znova sa vrhol na moje pery. Prešla som po jeho ramenách a usmiala sa ked sa mi pred očami zjavil jeho krk.

„Frey, vieš že je to len vlna vášne, nemusíme nič robiť," hlesol, znova ma neisto sledujúc ked medzi prstami držal známy balíček.

„Chcem," vydýchla som a znova pritiahla jeho pery k tým mojim. Bolo mi jedno ako pateticky to znie. Raz môžem chcieť aj ja. Pomaly do mňa vnikol a ja som zhlboka vydýchla. Keď som opitá, všetko dolieha na moje zmysli oveľa viac. Páni.

„Bolí to stále?" zastavil a pozrel na mňa, starostlivo skúmajúc moju tvár.

„Nie," vtisla som rýchly bozk na jeho sánku a pritiahla si ho za krk bližšie.

Znova som spojila naše pery a on sa len usmial do bozku. Znova sa vrátil do svojho tempa a ja som sa len usmiala a sústredila sa na vlastné dýchanie.

Naposledy prirazil a ja som cítila celé moje telo príjemne brnieť. Jeho telo sponad môjho zmizlo no ja som zostala ležať a sústredila sa na to ako sa mi točí celý svet a na príjemný pocit v mojom tele. Jeho telo sa znova objavilo vedla toho môjho a ja som sa usmiala.

„Jay?"

„Áno najúžasnejšia žena vo vesmíre?" Nad tym som sa len rozosmiala.

„Chcem spať," zamumlala som a zatvorila oči. Začula som jeho tichy smiech tesne predtym ako som absolutne odkvecla. 

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now