19

6.2K 253 2
                                    

  [Jayden]

„Myslíš, že to na ňu fungovalo?" uchechtla sa Kaya a zašliapla cigaretu do zeme. Len som si odfrkol a pokrútil hlavou.

Čo ma to vôbec napadlo, zveriť sa Kayi o mojich trápnych pocitoch? A ako som si vôbec mohol myslieť, že Freya bude žiarliť? Bola šťastná s Mattym, potom sa bavila aj s Tomom.

Dopekla kedy som ju takto stratil. Myslel som, že ju mám obmotanú okolo prsta a stačí len zatiahnuť a ona mi spadne do náručia. Zrejme som sa mýlil. Okej, absolútne som sa zmýlil. Skôr ona má obmotaného mňa.

„Ale Jay, nebuď smutnýý," zatiahla a pristúpila ku mne bližšie, pritískajúc svoje telo k tomu môjmu. „Skočíme na kávu?" naklonila hlavu.

„Skôr by som potreboval panáka," uchechtol som sa a ona len mykla plecom. „Fajn," jednoducho skonštatovala a zatiahla ma smerom ku kaviarni.

Vošli sme dnu a usadili sa k voľnému stolu v rohu. Zrakom som prebehol miestnosť a prekvapene sa zastavil ma Tomíkových zlatých vláskov. Veď dnes tu nemala byť jeho frajerka, či? Mierne som sa naklonil a myslel som, že rovno aj odpadnem keď som videl s kým tam je. Freya. On je seriózne na káve s Freyou?! A ona sa smeje?! Baví sa pri ňom? Prečo sa pri ňom baví? Nemala by sa pri ňom baviť! Mala by byť otrávená a ľutovať, že sa s ňou nebavím! Mala by za mnou prísť a ospravedlniť sa! A mala by sa mi sama ponúknuť! Ok, to sa asi nestane. Bože Jayden, je to Freya. Už si mohol zistiť, že je iná.

„Koho vidíš?" spýtala sa nezaujato Kaya, zatiaľ čo si prezerala ponuku. „Freya," precedil som pomedzi zuby a ona zamračene zdvihla pohľad.

„Bože, ona má rande s Tomom?" šokovane vydýchla a ja som ju prebodol pohľadom. „Nie je to rande!"

„Och Jayden," ľútostivo na mňa pozrela a potom spojila svoje ruky. Pozrela na mňa akoby som bol malé dieťa a ona mi musí vysvetľovať, že moje obľúbené lízatko nemajú.

„Jeho kolená sa dotýkajú tých jej, obidvaja sú celý vysmiaty a jej líca doslova horia. Navyše každú chvíľu pozerá dole a žmolí si prsty. Je z neho nervózna. Takže ju zrejme priťahuje. On je uvoľnený a stále jej hladí do očí, občas zbehne jej telo. Potenciálny záujem. Toto by som určite nazvala rande," prikývla a ja som si ju nechápavo premeral.

„Videla si ich tak 5 sekúnd," odfrkol som si a ona len mykla plecom. Ako to to dievča robí? Pristavila si čašníčku a niečo jej hovorila. Ani som nevnímal čo hovoria. Sústredil som sa len na Freyu. Ako si ju dopekla Tom dokázal namotať a ja nie? Stratil som svoje čaro? Nervózne som prstami behal po koženej sedačke a každú chvíľu sa otáčal za Freyou.

„Prestaň, je to trápne!" prevrátila očami Kaya a ja som ju znova prebodol pohľadom. „Čo má on a ja nie?!" dotknuto som sa opýtal. Pripadal som si ako šialený.

Neviem čo to bolo no cítil som akoby celé moje telo bolo v ohni a v mojom hrudníku sa usadil taživý pocit. Čo to je? „Očividne jej náklonnosť," zamumlala si popod nos a ja som sa na ňu zamračil. Vážne mi nepomáha.

„Ide na vecko," zamumlal som a ani som nečakala či mi niečo povie, nenápadne som sa vybral za ňou.

Snažil som sa ju dobehnúť, no ona už zašla za dvere. Tak som zastavil a len neisto prešľapoval. Čo to vôbec robím? Dvere sa otvorili a ja som sa hneď narovnal no boli len nejaké dve uchichotané kravy ktoré sa na mňa snažili zvodne usmievať, len čo si ma všimli. Trápne.

Začul som jemné hmkanie melódie a z dverí konečne vyšla Freya. Automaticky som obmotal ruku okolo jej pása, načo ona len prekvapene vypískla. Bez slova som ju zatiahol dozadu, kde som vedel, že sú sklady.

„Čo to dopekla robíš?" osočila sa na mňa no ja som ju ignoroval. Zavrel som za nami plechové dvere a otočil sa k nej zamračene na ňu hladiac. Aj by som si založil ruky na hrudi, ale držať jej pás bolo príjemnejšie.

„Čo to do teba vošlo, celý deň ma ignoruješ a zrazu ma len tak zatiahneš preč?! Som tu s Tomom, musím sa za ním vrátiť!"

„Nič nemusíš!" odvrkol som a ona len prevrátila očami. Snažila sa vymotať z môjho zovretia, no ja som ho len spevnil.

Jej telo bolo natlačené ku mne a ja som sa naozaj cítil ako v ohni. Len pokrútila hlavou a potom sa na mňa podozrievavo pozrela.

„Si v pohode? Si nejaký červený," zamumlala a ja som sa musel pozastaviť nad jej starostlivosťou. Nebola ešte pred chvíľou naštvaná? Pch, ženy.

„Prečo si tu s Tomom?" zamračil som sa a ona si povzdychla. „Ráno som ho nechtiac obliala kávou a toto je odškodné," povzdychla si a odvrátila odomna pohľad. Takže to nie je rande. Mal som pravdu. Škoda že som nevidel ako naňho tú kávu vyliala, musela to byť zábava. Čo som vtedy vlastne robil? Netuším

„Jayden?" oslovila ma a ja som na ňu prekvapene pozrel. „Ja len, že ma stále držíš. Vyzeral si stratený v myšlienkach. Naozaj je všetko v pohode? Myslela som, že si naštvaný?" Bože, jej pery sa tak nádherne pohybujú. Ako asi chutia? Stavím sa, že sú jemné. A vyzerá to, že na nich má nejakú tú sračku, balzam či ako sa to volá. Hmm, vonia to ako kokos. „Jayden?" zašepkala a ja som pozrel do jej očí, ktoré boli zrazu len kúsok od mojich. Ani som si neuvedomil, že sa k nej skláňam. Naše nosy sa o seba jemne obtreli a ona jemne privrela oči. Och toto mi nerob Freya.

Skláňal som sa k nej bližšie a bližšie, akoby som to nevedel zastaviť. Nevedel, ale ani nechcel. Moje pery sa obtreli o tie jej a ja som cítil ako sa celé moje vnútro plní príjemným pocitom. Bože, zniem ako gay.

Vpil som sa do jej pier a mal som pravdu, boli neskutočne jemné. Moje oči sa samovoľne zatvorili a ona mi nechala voľný prístup, ktorý môj jazyk hneď využil. Prečo je to tak neskutočne úžasné? Jej ruky sa dotkli mojej tváre a ja som si ju pritiahol ešte bližšie.

Cítil som, že mi dochádza kyslík. Ale keby som si mal vybrať medzí dýchaním a bozkávaním jej pier, rozhodne si vyberiem jej pery. Načo dýchať.

Pomaly sa odtiahla a zhlboka zalapala po dychu. Oči nechávala stále zatvorené, až o chvíľu ich otvorila keď sa jej dych ustálil. Jej oči boli zmätené, ale plné mne neznámej emócie.

Chcel som ju pobozkať znova no ona pokrútila hlavou. „Nemyslím, že je to správne," zašepkala a ja som sa uchechtol. „A kedy som ja robil niečo správne?" nadvihol som obočie a ona sa iba ticho rozosmiala. Znova som pobozkal jej pery a začal s ňou cúvať, až kým jej zadok nenarazil na nerezový pult. Pomaly som ju vysadil a postavil sa medzi jej nohy. Prekvapivo nič nenamietala. Jej dlane hladili môj krk a každý jej dotyk mi spôsoboval mravčenie.

Bože kedy som sa zmenil v takú mäkkotu? Spolupracovala a to ma neuveriteľne tešilo. Prechádzala cez môj krk a zašla až do vlasov- bol som z toho úplne mimo. Ešte nikdy som to takto neprežíval. Nechápem to. Skoro som sa jej nedotýkal, len som ju k sebe tisol. Akoby som sa bál, že mi ujde. Vlastne ja som sa aj bál, že pobeží za Tomom. A mňa tu nechá- plného týchto neznámych emócii. Pomaly sa odtiahla, ruky však nechala obmotané okolo môjho krku.

„Čo?" nadvihla obočie, keď si všimla ako na ňu hladím a potom sa len usmiala. „Len..." vydýchol som, nevediac čo povedať. Že je krásna? Že ju mám rád? Že v tom svetle vyzerá ako anjel? Bože som fakt sprostý. „Len čo?" nadvihla obočie. Len som sa pousmial a znova ju jemne pobozkal.

Odtiahla sa a krátko si odkašlala, zrazu jej tvár bola zamračená. „Čo to znamená, Jayden?" pozrela na mňa a ja som zrazu stuhol. Nemyslel som na to, aké to môže mať následky, len som si užíval momentu.

Ale v mojej hlave sa zrodila len jedna odpoveď. „Hovoril som to. Mám ťa rád," povedal som potichu a ona na mňa zvláštne hľadela.

Vyzerala zamyslene tak som ju nechal premýšľať. O čom vôbec premýšľala? Krátko si odkašlala a potom zdvihla hlavu. V jej očiach sa zračila panika čo ma donútilo zamračiť sa.

„Mala by som sa vrátiť!" vykrútila sa z môjho zovretia a vybehla von. Neveriacky som za ňou hľadel. Čo som urobil zle? Prečo mi utiekla? Prečo ma znova odmietla? A prečo to tak strašne bolí?  

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now