21

6.6K 227 0
                                    

  „A čo tieto?" pozrela na mňa Ava a v rukách držala čierne priliehavé šaty.

„Chcem niečo normálne," prevrátila som očami a ona len prikývla. Ako ma vôbec napadlo ísť nakupovať s ňou? Myslela som, že aspoň na moment zabudnem na Jaydena a na to ako sa jeho pery dotýkali mojich.

Ako jeho pery boli cítiť po cigaretách ale aj tak to bolo nejako...perfektné. A potom som musela spanikáriť a utiecť. Keď som sa vrátila do izby Lua tam už na mňa čakala a potom nasledovalo dvoj hodinové spovedanie.

Vraj z toho Jayden chytil záchvat agresivity, o ktorom som ani netušila že má, a potom jej všetko povedal. Aj som sa mu chcela ospravedlniť- možno to nakoniec myslel vážne a nebolo to len bezcieľne pofľakovanie ako som si myslela. Keď som však prišla k jeho dverám a chystala sa zaklopať, začula som hlasité vzdychy- zrejme tam mal Caroline. Tak som sa len otočila a šla preč. Asi som nakoniec mala pravdu a chcel len okúsiť sedláčku.

„V týchto by si vyzerala naprosto dokonale!" pred očami sa mi zjavili prezdobené strieborno biele šaty. No boli vážne nádherné aj keď trochu extravagantné.

„Vyskúšam si ich," prikývla som nespúšťajúc zrak z tej nádhery. A keď som sa do nich navliekla bolo to ešte úžasnejšie.

Koráliky na mojich ramenách, korzet, perličkovaná látka- všetko to k sebe išlo. Potom som sa však pozrela na cenovku a skoro som odpadla. Pane bože. Dobre tieto neberieme. Vrátila som ich Ave a ona sa zamračila.

„Veď sú naprosto dokonalé!" „Ale aj naprosto drahé," povzdychla som si. Ona sa na mňa zvláštne pozrela a potom prikývla.

„Našla som ešte tieto" podala mi červené šaty. Boli celkom pekne, jednoduché a splývavé len na jedno ramienko. Najprv som si pozrela cenovku a boli za smiešnu cenu. Keď mi sadli hneď sme ich brali a išli sa vrátiť. Ava sa ešte o niečom bavila s predavačkou a potom našťastie šla. Tak, som pripravená na ples.

[Jayden]

Uviazal som si motýlika a pozrel na Kayu. „Díky, že so mnou ideš," zamumlal som a ona len prikývla. „Aj tak nemám nič lepšie na práci, Mat mi neberie telefón," zamračila sa a ja som sa nechápavo otočil. „Ty si sa s nim nerozprávala? Berie na ples Freyu," odfrkol som si a ona na mňa vyvalene hľadela.

„Ten Mathew, môj najlepši kamarát od detstva, berie na ples dievča ktoré miluješ?!" šokovane zvolala a ja som nakrčil obočie.

"Ani nevyslovuj to slovo! Nemilujem ju!" prikývol som sám sebe a ona len prevrátila očami. „Jasné. Ehm počúvaj...Mat po nej ide?" sklonila hlavu a ja som len mykol plecom. Čo jej je? Hľadel som na svoj odraz v rozbitom zrkadle. Polka izby bola stále zničená. Teda väčšinou Tomova polka- hádam si nebudem ničiť vlastné veci!

„Môžeme ísť," otočil som na ňu a ona len zamyslene prikývla. Ešte prešla pred zrkadlo a obzrela sa vo svojich čierno bielych šatách, ktoré jej skvele obopínali postavu, len od kolien boli mierne voľné.

Stiahla si ich o niečo nižšie a teraz na mňa jasne vytŕčali jej prsia. „To je pre mňa? To si nemusela!" rozosmial som sa a ona ma len spražila pohľadom. „Chceš aby žiarlila nie? Veď to je jediný dôvod, prečo tam ideš," odfrkla si a ja som len sklonil hlavu. Nemusela to hovoriť tak nahlas.

Lua mi po mojom záchvate povedala, že idú spolu lebo Mat chce pomôcť Freyi získať Toma. A pri Freyinom šarme to pôjde ľahko, nečudoval by som sa keby už teraz po jednom stretnutí k nej začal mať náklonnosť.

Ale keďže tu má kufor jeho priateľka, ten idiot zrejme je totálne mimo. Zobral som Kayu a vyšli sme von.

Odviezol som nás do sály, ktorú prenajala škola a ešte jej aj ako gentleman otvoril dvere. No nie som dokonalý? Pre Freyu zrejme nie. Sakra, prečo zase na ňu myslím? Vstúpili sme do sály a hneď na nás všetci hľadeli. Len Freya nie, tú som zbadal pri čokoládovej fontáne.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now