62

5K 178 2
                                    

[Freya]

Unavene som si ľahla na lehátko vedľa Avy, ktorá spokojne spala. Ach je mi jej tak ľúto. Bola schúlena pod dekou, kedže tu dnes bolo dosť veterno a slnko nehrialo tak velmi ako by malo. Dokonca aj more bolo prázdne, ľudia asi vedeli odhadnút kedy neísť na pláž.

Niekto sa posadil vedľa mna a ja som sa otočila. Jay spokojne sedel v piesku s hlavou založenou v dlani a usmieval sa.

"Povedz mi, čo sa deje. Ava je zničená, Matty je mimo. Čo sa deje, Frey?" nechápavo sa zamračil a ja som si povzdychla.

"Matty a Ava sa pohádali. Riešia nejake veci. Nemôžem ti presne povedať čo, slúbila som im to," nadvihla som kútik úst a on len prikývol. Z lehatka ma stiahol k nemu na zem a schoval v jeho náruči.

"Nezaťažuj sa tým dobre. Vyzeráš unavene. Ak chceš poďme si pospať." zamumlal, jeho pery sa obtierali o moj krk.

"Vieš ako občas sleduješ seriál a hlavný hrdina na výber dve ženy a ty si nevieš vybrať s ktorou ho chceš viac?" vydýchla som zamyslene a on sa uchechtol.

"Ehm, nie? Nesledujem telenovely?" rozosmial sa a ja som len prevrátila očami.

"Podľa čoho by si rozhodol ktora je lepšia?"

"Prečo nenecháš rozhodnúť jeho?"

"On je zmätený!"

"Okej, popíš mi situáciu."

"Fajn, máme hlavného hrdinu, nazvime ho David. Už dlho je zamilovaný do jednej ženy, povedzme Sofie, ale nedarí sa mu ju získať. Zo žialu začne mať pletky s druhou ženou, povedzme Annou."

"Aký druh pletiek?"

"Spávajú spolu. Ale no proste, nejak to skončí a jemu sa potom podarí získať vysnívanú Sofiu, a nemá ani šajny o tom že ho Anna miluje. Až v jeden večer sa mu k tomu opitá prizná. Koho si ma vybrať?" pozrela som naňho, dúfajúc že mu nedojde o kom to je. Len za zamračil a povzdychol si.

"Niekedy si ten serial budem musieť pozrieť. Vieš čo Frey, ťažko povedať. Keby som bol v tejto situácíí ja, opijem sa a necham rozhodnúť svoj úprimný mozog, lebo vieš môže si len nahovárať že je Sofia tak skvelá. Ale takto ti neviem povedať," povzdychol si a usmial sa.

"Nie, myslím, že si to vyriešil. Ďakujem," usmiala som sa a prisala na jeho pery.

Plán na dnes je jasný. Dostať Mattyho, opiť ho, dovliecť ho k Ave, úkryt ich pred Kayou, a ked budú sami, opitý, uvidí sa či Matty bude myslieť na Kayu alebo podľahne Ave. Hahaha

Plán sa dal do pohybu hneď ako sa začalo stmievať. Ava pila aj sama to tažké nebolo. Ja som Mattyho musela presviedčat, ale keď sa ku mne pripojil aj Jay, podľahol a začal piť aj on. Lua a Kaya tancovali väčšinou s nejakými mestskými chalanmi. Ach v Roses boli krajší. Ale aspon ich zabavili a neplietli sa mi do plánu.

Ešte poobede som sa bola prejsť a tak som vedela o maličkej schátranej chatke hlboko medzi stromami. Teraz už zostávalo len jedine. Vyhnúť sa Jaydenovi a oboch ich tam doviesť a zamknúť. Och Frey, poď do toho!

Behom dňa sa mi stále viac a viac začala páčiť myšlienka Avy a Mattyho spolu. Jasné že mu neprajem rozchod s Kayou, je to fajn baba a všetko, ale proste...dobre poviem to narovinu- mam radšej Avu. A keď som si to preberala v hlave celkom sa k sebe hodia. A napríklad Kaya dnes celý deň Mattyho ignorovala, ked sa snažil s ňou rozprávať skončilo to ich hádkou. Asi sa stalo ešte niečo, ale tak poďme riešiť jednú vec po druhej.

Matty sa už musel opierať o mňa aby ustál na nohách, ale jazyk mu fungoval perfektne, stále dookola mi nieco mlel, že som ho aj prestala vnímať. "Poď Matty skôr než všetko o Ave vykecáš Kayi," povzdychla som si a pomaly ho viedla do lesa obzerajúc sa či nás nikto nevidel.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now