36

6K 216 1
                                    

[Jayden]

„Takže si ho odmietla obliecť?" rozosmial sa Mat a potiahol si z jointa. Zhlboka vydýchol a usmial sa na biely dym.

„Možno je to aj dobre. Už len pri myšlienke, že to má na sebe postavi sa mi," odfrkol som si a prebral si to od neho. Silno som si potiahol a trochu sa zamračil. Oh, človek výjde zo cviku.

„Frey je iná. Ona ti nedá len tak," znova si potiahol a ja som sa sfetovane usmial.

„Ja viem. Je tak skvelá," vydýchol som a on sa rozosmial.

„Kámo, ty si v tom až po uši!" pobúchal ma po ramene a ja som ho len štuchol do boku.

„A čo ty a Kaya?" otočil som hlavu naňho a on sa zasmial. Naposledy si potiahol a potom ho zahasil o betón.

Rozhodli sme sa urobiť si chlapsky večer, zobrali trávu a zašili sa kdesi v meste. A bolo to kurevsky skvelé. Ešte lepšie by bolo mať tu Freyu. Ale potom by som sa možno neovládol. Sakra tak ju chcem. Ale nutiť ju určite nebudem. To by som musel byť kus kokota.

„Ak sa pytaš, či sme spolu spali tak odpoveď je nie. Na intraku je to o hovne. Ked pôjdeme na Vianoce domov, chcem vtedy," uškrnul sa a stiahol kolena k sebe. 

„Počul si o Millesovi odvtedy ako ho Lu nechala?"

„Vraj je úplne na dne. Je len zavrety v izbe a píše jej nejake kecy," odfrkol som si.

„Úprimne, nečakal som, že to skončia,"

„Podviedol ju a tým u nás skončil. Aspoň u mňa a Avy určite. A Lu ho už nechce vidieť. Pokazil si to," mykol som plecom. Boli sme kamoši, ale ja budem vždy stáť na Luinej strane. On je kokot. Kašlať naňho.

Stále som v hrdle cítil trávu a užíval si ten mierne dráždivý pocit. Zavrel som oči a jediné čo bolo v mojej mysli, bola Frey. Ako leží medzi perím v tom krásnom prádielku. Ah kokos, mal by som brzdiť.

„Kurevsky ma serie Chloe, promenádujúca sa naokolo, akoby bolo všetko odpustené!" odfrkol si.

„Verím tomu, že sa zmenila. Vidím jej to v očiach. Ale nechcem s ňou mať nič spoločné," vydýchol som a sklonil pohľad na moje ruky.

„Mali by sme pomaly ísť," povzdychol si a postavil sa. Zoskočil z podstavca aj keď len pol metra od seba mal schody. Idiot. Napodobnil som jeho príklad a vydali sme sa nočnými ulicami. Videl som ako Mat ťuka do mobilu a usmieva sa, rozhodol som sa urobiť to isté. Vytiahol som z vačku mobil a našiel Freyu.

Pre: Frey
Láska moja

Od: Frey
Zase si pil? -_-

Pre: Frey
Nie nepil :D si fakt strašná

Od: Frey
Láska mi hovoríš iba keď si opitý

Pre: Frey
Musím ti to začať hovoriť častejšie, ale čo som chcel... Aké máš plány na vianoce?

Od: Frey
Hmm...pôjdem domov asi. Ty?

Na moment som sa zasekol a zdvihol pohľad. Mohlo mi dôjsť že pôjde za otcom. A ja? Tento rok nechcem znova otravovať Lu a jej rodinu.

Pre: Frey
Ak sa bude dať zostať na internate tak zrejme tam 

Od: Frey
Poď so mnou

Hľadel som na tie slová a úsmev sa mi roztiahol na perách. Vedel som prečo by som nemal. Sakra nemáme výhovorku a jej otec by nezniesol keby sa dozvedel, že sme spolu. Ale bolo by tak kurevsky úžasne aspoň na moment sa cítiť doma. A keď som s ňou, cítim sa tak. To by boli najkrajšie vianoce.

Crazy for This GirlTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang