74

4K 178 3
                                    

"Maš zatvorené oči?"

"Jayden maš na nich moje ruky aj keby ich mám otvorené nič nevidím!"

"Geez Frey kaziš romantiku" rozosmial sa a ja som iba v duchu prevrátila očami. Čo si ten idiot pripravil dopekla.

"Pripravená?"ozval sa mi znova pri uchu a ja som len prikývla. Pomaly spustil ruky z mojich oči a ja som hľadela na dvere.
Dvere s našimi menami na nich.

"Ty si...panebože ty si kúpil byt? Ten čo sa páčil mne?"prekvapene som naňho pozrela a on sa iba usmial.

"Došlo mi že bude fajn mať Mata a Avu blízko. Vies keby potrebujeme pestúnku. A vždy si to môžeme zluxusniť sami" zahryzol si do pery a ja som úprimne nevedela čo povedať. Ohromene som hľadela na dvere a on ma len zozadu objal a pohladil moje brucho.

"Nemáš slov?"rozosmial sa a ja som len pokrutila hlavou. Toto je tak...panebože.
Hľadela som na vypratany čistý byt a aj keď ešte nebol zariadeny vyzeralo to naprosto úžasne.

"Chcel som nech ho zariadime spolu aj keď mama chcela najat profesionálnych dizajnerov"usmial sa a ja som sa len naňho otočila a zahľadela sa na jeho tvar a privetive hnede oči ktoré ma s napätim pozorovali. Čim som si zaslužila takéhoto chlapa?

"Povedz už niečo lebo neviem či to je láskyplný alebo vražedný pohľad."uchechtol sa a ja som len vybuchla do smiechu a objala ho.

"Ďakujem. Je to úžasné Jayden. Čím som si ťa sakra zaslúžila?" Rozosmiala som sa a ihneď sa prisala na jeho pery. Len sa usmial do bozku a potom sa na moment odtiahol.

"To isté si hovorím každý deň Frey. Každý jeden deň,"odhrnul vlasy z mojej tváre a stiahol ma do dalšieho bozku.

"Je to tvoja vina!"
"Na tango musia byť dvaja!"
"Si taký idiot Mathew!"
"Ty si mala byť tá rozumná ja som bol opitý!"

Ja aj Jayden sme sa zamračene otočili k stále otvoreným dverám kde sa o chvíľu zjavili Ava a Matty. Woah skvelý nápad hádať sa na chodbe. Čo sa vôbec stalo?

"Čo sa kurva deje?"nechápavo na nich pozrel Jay a oni sa len obaja zastavili vo dverách s rukami založenými na hrudi a potom sa otočili jeden na druhého prebodavajuc sa očami.

"Mathew je nezodpovedny idiot!"

"Bol som opity ty si mala uvažovať!"

"To je všeobecný rozum postarať sa o ochranu!"

"Možno som chcel decko aby vyrastalo zároveň s Grace a boli najlepší kamaráti a neskôr sa do seba zamilovali a boli spolu navždy!"

"Ty si taký strašný idiot Mathew!"odfrkla si Ava a potom pozrela na nás šokovane ich sledujucich. Deje sa čo si myslim že sa deje?

"Mathew bol opity nemal ochranu a teraz mi meškaju kramy a prepukla panika,"povzdychla si a prešla okolo nás.

Matty sa na nás len zahanbene pozrel a potom vošiel dnu a zabuchol za sebou dvere.

"Grace s vašim spratkom chodit nebude,"odfrkol si Jayden a ja som len prevrátila očami a radšej sa vybrala za Avou. Stála na balkóne a fajčila a ja som sa len oprela o zabradlie a zahľadela sa na výhľad.

"Važne myslíš že si tehotná?"pozrela som na ňu a ona pokrutila hlavou.

"Nemožem byť. Teda môžem ale teraz proste nemožem byť. Agrh vieš čo myslim?" Zúfalo na mňa pozrela a ja som len s úsmevom prikývla.

"Chapem čo myslíš," povzdychla som si a sklopila pohľad na moje vypuklé bruško. Ako...ako tam može vznikať dalši život? Toto všetko je ... šialené.

"Stále čakám že sa prebudim a že toto všetko bol len nejaky sen. Vieš ako že je stále prvý týždeň, pre Jaydena som stále len sedlačka a neznáša ma. Nie že s ním čakám dieťa a on sa zmenil z totálneho idiota na roztomilé zlatíčko, ktoré ma takmer nosí na rukách. Ja len...cele toto je šialené,"vydychla som a ona iba prikývla.

"Mattyho som milovala neskutočne dlho Frey. Ani si to nevieš predstaviť. A nemohla som to nikomu povedať lebo všetci boli len Kaya a Matty áno oni sú spolu perfektni oni sa musia dať dohromady! A aj sa tak stalo. A aj tak si neskôr vybral mňa. Je to ako sen Frey. Viem presne čo myslíš,"vydychla dym a ja som sa len usmiala.

"Avalon dopekla nefajči pri nej chceš poškodit našej Gracie?!"objavil sa Jayden vo dverách a ja som len na ňu pozrela s pohľadom typu 'vidiš čo myslím?' Ako to ja s ním prežijem ach.

Ava sa len rozosmiala a zahasila cigaretu nechavajuc ju letieť dole z balkóna. Bože Ava.
Jayden sa presunul k môjmu boku a hneď okolo mňa obmotal ruky ukladajuc ich na mojom bruchu. Dopekla prečo toto stále robí?

"Volal ti ocko. Zdvihol som to ak ti to nevadí. Pýtal sa či prídeme na leto?"spytavo na mňa pozrel a ja som hneď prikývla. Už chcem ísť domov za ockom. Spýtať sa či robím správne.
Spýtať sa či by predsa len nebolo lepšie si Grace nechať.

Crazy for This GirlNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ