7

6.3K 264 0
                                    

„Verím, že z toho nevycúvaš Frey!" zasmiala sa Luana a nahádzala do tašky posledné veci.

„Prosím ťa, donútila si ju ísť s Jaydenom, je celkom pravdepodobné, že z toho vycúva!" rozosmiala sa Ava. Oni dve pokračovali v smiechu a ja som sa len slušne usmiala. Vyzerali, že si už niečo vypili.

Keď mi pohľad padol na Millesa, ten ako väčšinou ťukal do mobilu. Dúfam, že šoféruje on, lebo vyzerá z nich najtriezvejší.

„Pod nás odprevadiť Freyááá!" zatiahla Lua hneď ako sa dostala von z izby. S povzdychom som zavrela za nimi izbu a nasledovala ich dole po schodoch.

Zastala som pri dverách a len kývla Mathewovi, ktorý sa ako jediný unúval ma pozdraviť. Caroline ma prebodávala pohľadom a vedľa nej stál Jayden, ktorý sa síce tiež mračil, ale úplne iným spôsobom.

Vyzeral stratený v myšlienkach, akoby jeho duša opustila jeho telo a utiekla niekam ďaleko. Bol celkom teplý večer, čo je dobré- aspoň im nebude chladno, aj keď myslím, že alkohol v krvi ich zahreje dostatočne.

„Och tak sa vidíme zajtra Frey!" objala ma Lua a ja som jej znova venovala len slušný úsmev.

Nikdy som moc na objímanie nebola ale odstrčiť ju by bolo neslušné. Ava ma tiež pevne stisla v náručí a potom tým svojím skákavým krokom prešla až k autu. Ešte som videla ako pohrozila Jaydenovi a on sa len unavene uchechtol a prikývol.

Caroline ho objala no on sa ani nesnažil byť slušný jednoducho ju odsotil a vybral sa ku mne. Teda ku dverám, načo by šiel za mnou.

Oprel sa o druhé krídlo sklených dverí a len im ľahko kývol než odišli. Tiež som im zakývala a zhlboka vydýchla. Už som chcela vojsť dnu, keď ma zastavila jeho ruka na mojom lakti.

Prekvapene som zdvihla hlavu a premerala si jeho tvár. Vyzeral vážne unavene, skoro tak, že by zaspal aj rovno tu, keby sa nedržal.

„Mohol by som prespať v Luinej posteli?" zívol a pretrel si oči aby ich aspoň na chvíľu udržal otvorené. „Prečo?" nechápavo som sa zamračila a on si povzdychol. „Môj spolubývajúci tam má frajerku. Asi si chcú užiť, kým sa zase rozídu a potom znova dajú dokopy," uchechtol sa a ja som sa len zamračila. Bože, tie dnešné vzťahy. „Ehm..jasné," prikývla som a vošla dnu.

Úprimne, trochu ma to desilo, ale vyzeral byť taký unavený, že by asi nedokázal ani vymyslieť nejakú urážku, nie to mi ešte ublížiť. Prešla som do mojej izby a zhasla. Nechala som svietiť len malú lampičku a uložila sa do postele. Sheera sa schúlila na mojom bruchu a ja som len prstami prechádzala pomedzi jej srsť, čakajúc kedy sa Jayden objaví.

Dvere sa konečne otvorili a jeho mohutná postava sa zjavila vo dverách. Bolo to celkom zvláštne, jeho ramená boli široké a jeho pás úzky (naisto chodí cvičiť), ale pritom to nevyzeralo vtipne, ako by niekto mohol predpokladať.

„Zamkni prosím," zašepkala som ospalo. Nechápavo sa na mňa zamračil, no aj tak som začula šťukanie zámky. Zvalil sa s výdychom do Luinej postele a zahrabal sa pod perinu otáčajúc sa tvárou ku mne. Jeho ospalé oči ma sledovali a ja som sa načiahla aby som mohla zhasnúť svetlo. Aj keď okolie pohltila tma, stále som mohla vycítiť, že ma sleduje.

Jayden?" šepla som a začula som len jeho tiché hm. „Dobrú noc," pousmiala som sa do vankúša a on sa uchechtol. „Nebodaj mi ešte prídeš dať aj pusu na čelo,mommy!" zasmial sa, ale hneď aj prestal.

„Prepáč, zabudol som!" zamumlal hneď a ja som mohla počuť ako sa udrel do čela. Pobavene som zdvihla kútiky úst a zdvihla sa z postele. Nevedela som čo robím, no prišlo mi to také spontánne.

Zrazu som len stála nad ním a jeho oči ma sledovali. Moje pery ľahko dopadli na jeho čelo a on sa rozosmial.

„Si neuveriteľná!" zasmial sa no vôbec to neznelo vysmievačne. Znelo to tak priateľsky, že som sa len pousmiala.

Páni, musím byť vážne unavená. Došuchtala som sa späť do postele a uložila. „Dobrú noc, Freya," šepol a ja som sa usmiala. Páči sa mi, keď ma volá menom.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now