51

6.2K 196 1
                                    

(Upozornenie: sexuálny obsah)

Celú cestu v aute bolo ticho. Jayden mi povedal, nech sa oblečiem pohodlne a tak som, vo svetri a rifliach vôbec nevyzerala výnimočne, zvlášť nie oproti Lu, ktorá sa maľovala a obliekala snáď tri hodiny. A navyše, stále netuším kam ideme a jeho ruka na mojom stehne ma len znervózňuje.
Sakra Frey, spamätaj sa.

Zašli sme do hôr a ja som sa zamračila. Je to masový vrah a ide ma zavraždiť? Alebo je to nejaký fetišista, ktorý sa vyžíva v sexe v lese? Ó bože Frey, toto je Jayden o ktorom hovoríme! Keď sme zastavili pred menšou drevenou chatkou, musela som sa pousmiať. Aj keď bola tma a osvetľovali ju len svetlá auta, pôsobila útulne.

Obaja sme vystúpili, on s našimi vecami šiel vpredu a hneď všetko zasvietil. Kým behal po chate a zariaďoval veci, zastala som na schodoch a sledovala hviezdy, ktoré sa dnes dostali na nebo. A bolo to nádherné. Zacítila som ako okolo môjho pása prekĺzli ruky a len sa pousmiala, keď mi vtisol malý bozk na krk.

„Poďme dnu, tu je zima," stisol ma pevnejšie a ja som cítila ako v duchu opäť panikárim. Dnu. Pomaly ma s rukou okolo mojich ramien viedol k dverám a teplu chaty. Bože, čo pripravil?

„Dáme si večeru, posedíme sa pri krbe, nebude to pekné?" hlesol keď jeho ruka opustila moje telo a zmizol v inej miestnosti. Zabuchla som dvere a len sa zhlboka nadýchla predtým ako som ho nasledovala.
Jediné, čo bolo počuť, bolo cinkanie príborov. Jay vyzeral uvoľnený, no ja som to jednoducho nedokázala.

„Dáš si z vína?" opýtal sa a ja som len nadšene prikývla. Dúfam, že mi to pomôže zrelaxovať. Aj keď jedlo bolo úžasné a len sedieť pred krbom, piť víno a túliť sa k sebe, bol zrejme ženský sen, stále som nepustila myšlienku toho aké to asi bude po prvý krát. Jay mi ticho hmkal melódiu a ja som do seba hodila celý pohár vína.

„Woah pomalšie Frey, nechcem ťa opiť," zasmial sa ako sa hral s mojimi vlasmi a ja som sklopila pohľad.

„Myslím, že to budem potrebovať, aby som zvládla čo bude ďalej," zamrmlala som a hneď ľutovala, že som niečo povedala, keď sa na mňa zamračil.

„Čo bude ďalej?" nechápavo nadvihol obočie.

„Preto sme šli sem, nie? Chcel si aby sme boli sami a no...mohli mať..robiť veci," cítila som ako sa červenám a on sa rozosmial.

„Frey, láska, nikdy som neplánoval mať sex. Chcel som len pokojný večer ďaleko od hluku mesta," hlesol a ja som musela byť červená ako rak.

„Takže som sa psychicky pripravovala cely deň a nič nebudeme robiť?" pozrela som naňho a on sa uchechtol.

„Pokiaľ nechceš, ani sa ťa nedotknem," hlesol ticho.

„A ak chcem?" nadvihla som obočie. Len sa zasmial a sklonil nižšie. Jeho pery sa obtreli o tie moje a ja som sa pousmiala. Nebolo žiadnym prekvapením, že sme skončili na koberci, avšak len sa bozkávajúc.

Jeho pery sa po mojich pohybovali tak pomaly a precítene, vôbec nie nútene. Jeho jazyk ľahko prekĺzol do mojich úst a ja som zalapala po dychu, keď sa to zrazu stalo vášnivejšie. Moje prsty sa pohrávali s vlasmi vzadu na jeho hlave a tie jeho blúdili po mojich bokoch, pomaly vyhŕňali sveter nahor. Jeho pery skĺzli o niečo nižšie na moju sánku a našli si cestu aj na krk. Bolo prijemne len tak ležať na mäkkom koberci a nechať ho robiť tieto veci. Moje ruky sa tentoraz pridŕžali jeho ramien ako pomaly sal pokožku na mojom krku. Neviem kde sa to vo mne vzalo, ale zrazu som našla samú seba ako mu prevliekam tričko cez hlavu. Len sa na mňa zasmial a opäť sa sklonil ku krku, jeho ruky vyhŕňajúc vyššie môj sveter. Zacítila som zimomriavky keď jeho tepla dlaň chytila môj pás. Moje prsty blúdili po jeho hrudi, akoby spamäti prešli po niektorých tetovaniach. Tentoraz sa na moment odtiahol on, predtým ako mi pretiahol sveter cez hlavu a odhodil ho do miestnosti, nedbajúc kde pristane. Neverila som, že som sa cely čas stresovala, že bude naliehať, keď nakoniec som to bola ja, ktorá toto začala. Avšak myšlienka, že to môžem kedykoľvek ukončiť ma upokojovala. Jeho pery opäť dopadli na moje pery a on sa so mnou prevalil, takže som teraz ležala na jeho tele.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now