71

4.2K 177 1
                                    

[Jayden]

Naštvane som búchal do boxovacieho vreca a snažil sa vybiť všetken hnev vo mne.

S Freyou som sa nebavil už tri dni. Zakaždym keď som už chcel ísť za ňou znova ma chytil hnev a povedal som si že sa ani nemam za čo ospravedlňovať. Dokonca ani v noci som pri nej nespal. A ja viem že nemôže spat. Ale nech len premyšla o tom že chce našu Grace hodiť cudzim ľuďom.

Znova som udrel a vrece sa zakolisalo. Len som si utrel pot z tela a pokračoval aj keď ma už boleli hanky. Naposledy som udrel a zvalil sa na žinenky.

Ach bože Frey prečo mi toto robíš.

"Jayden ty si ešte tu?" Zasmiala sa Erica. Poznal som ju pracovala v tomto fitness centre už dlho a dalo sa povedat že sme boli kamaráti. Naozaj len kamaráti kedže bola lesba.

"Ide o to tvoje dievča?" Usmiala sa a posadila sa ku mne.

"Čaká dieťa. Chce ho dať na adopciu. Ja chcem aby sme si ho nechali. Hádky a vieš ako," vydýchol som unavene a ona prevrátila očami.

"Nečudujem sa. Je to velky zaväzok najmä pre ňu. Ona s ním bude musieť zostávať doma nie ty. Mozno neverí že sa dokažeš o nich postarať," mykla plecom a ja som len nohou kopol do vreca.

"Urobil by som všetko na svete aby Frey a aj Grace mali všetko čo budú chcieť,"vydýchol som a ona sa usmiala.

"Tak jej to dokaž. Slová sú prázdne sľuby. Ukáž jej že sa o ňu dokážeš postarať!"

"Ale ako?" Bezradne som na ňu pozrel a ona len prevrátila očami.

"Duh chlapi. Čo ja viem maš to vedieť ty! Kde je ten tvoj úžasný plan?" Rozhodila rukami a potom sa len rozosmiala.

"Plánoval som že si zoženieme krásny byt kde budeme spolu sami a pripravíme krásnu izbu pre Grace a budeme celé dni tráviť vyberanim mien a ja neviem proste hovorenim čo ju všetko naučime. Plánoval som že sa budeme oň spolu starať a keď bude mať skúšku ona zostanem s ňou ja a zase naopak. A bude rásť a bude to najúžasnejšie dievča na svete a potom príde puberta a my z nej budeme šaliet ale zaroven si spomenieme na to aky sme boli my. Teda skôr ja Frey je anjelik," zasmial som sa.

"Aww,"zatiahla Erica a len dojato na mňa hľadela.

"Mal by si ale dbat aj na ňu."zamračila sa a ja som na ňu nechápavo pozrel.

"Ako svadba a tie veci?"zamračil som sa a ona len prevrátila očami.

"Aha tu je problem. Byť tebou asi kúpim úžasný byt a tam jej ukažem čo je dobrý sex. A potom pripravim obrovske gesto a požiadam ju o ruku. A potom jej znova ukažem čo je dobrý sex. Tehotné ženy majú radí sex buď si istý."rozosmiala sa a ja som na chvíľu na ňu zostal pozerať. Možno by bolo lepšie keby ju najprv ohromim s gestom a požiadam o ruku. Ale povedala mi nie už predtým čo by sa zmenilo?

"Ale ona si ma nechce vziať," povzdychol som si a ona len mykla plecom.

"Tak neviem Jay. Ale ničenie sa, ti nepomože. Si tu celé dni to nie je moc dobre," povzdychla si a vstala. Aj ja som vstal a zobral si veci. Asi by som sa mal opýtať na jej vztah a všetko ale nemam chut. Len sme vyšli von ona zamkla a ja som sa rozlučil a vybral sa na internat.

..

"Jayden Ackles čo si sakra myslíš že robíš?" Zamračila sa na mňa Ava ked mi vstúpila do cesty.

"Kráčam po schodoch,"zamrmlal som a obišiel ju.

"Vieš čo myslím. Frey nespava a nerobí jej to dobre. Už dva dni ma nevoľnosti a musela vynechať prednášky. Snažila som sa pri nej spať ale ani to nepomohlo. Sakra ak jej takto chceš ukázať že maš pravdu a mysliš že si uvedomí že tvoj plán je fajn tak sa pekelne myslíš. Opustil si ju keď ťa potrebuje a toto jej ukazuje ako reálny tvoj plán je. Teraz je len viac presvedčena že adopcia je dobrý nápad!" Zvolala za mnou a ja som sa otočil.

"Nech nezvaľuje vinu na mňa. Ona odišla a nepokusila sa ma kontaktovať. Nemusím sa vždy ospravedlňovať len ja!"skrikol som a Ava len naštvane pokrutila hlavou.

"Stratiš ju uvedomuješ si to? Ani jeden nepôjdete za tym druhym a proste bude to koniec Jayden. Stratiš ju a stratiš oveľa viac. Všetko kvôli sprostej hrdosti"

"A čo jej hrdost?! Ona mňa nestrati či čo?! Je na tom rovnako ako ja a prepač ale ja nedovolím aby Grace vyrástla u cudzej rodiny!"sykol som a vybehol schody smerujuc do mojej izby.

Bolo mi zle z toho ako je na tom Frey mizerne. Mal som chuť ísť za ňou a utíšiť ju že všetko bude v poriadku a zvladneme to. Ale hnev bol silnejši a ja som vedel že keby tam idem skonči to hadkou a je to ešte horšie.

[Freya]

Hľadela som na strop a počúvala Luin pokojný dych. Bolo už po polnoci.

Moment je po polnoci Jayden už isto spí. Mohla by som sa k nemu prepližiť a vyspať a zmiznúť skôr než sa zobudí.

Hej to je dobrý nápad.

Postavila som sa a trochu sa mi zatočila hlava. Sproste zavrate. Prešla som spiacim internatom a vpližila sa do jeho izby. Tom tu naštastie nebol. Jayden spal schuleny ku stene a nepokojne sa prehadzoval. Prešla som k nemu a vliezla si k nemu pod perinu. Jeho teple telo na mňa pôsobilo ako liek hneď som sa cítila lepšie. Oprela som si hlavu o jeho chrbat a pokojne vydychla objimajuc ho okolo pása. Ach Jayden chýbal si mi.

[Jayden]

Zobudil som sa a prekvapilo ma keď som okolo seba cítil ruky. Zdesene som sebou trhol a len som si vydýchol keď som zbadal Freyu. Znova sa ku mne podvedomo túlila a ja som okolo nej opatrne obmotal ruky a len pokojne vydýchol.

Bože až teraz som si uvedomil ako strašne mi chýba.

Vyzerala bledo a unavene ale stále bola krásna. Zrazu sebou trhla a prekvapene sa obzerala. Jej pohľad zastavil na mne a ona len ticho zanadavala.

"Prepač ja... plánovala som odísť skôr ako sa zobudíš. Ja len..chcela som spať. Prepač," vydychla a sklopila pohľad.

"Nechcem aby sme sa hádali. Sakra Frey milujem ťa a chcem aby sme boli spolu a všetko bolo ako normálne. Ale je tu Grace a ja ti len hovorím že nech sa stane čokoľvek ja si ju nechám či už chceš alebo nie,"vydýchol som a ona len sklopila pohľad.

"Ja...Jayden,"unavene si povzdychla a len na mňa zúfalo pozrela. Chytil som jej lice do dlane a pobozkal ju skôr než stihla protestovať.

"Prediskutujeme to neskôr hm?"zamumlal som a znova sa prisal na jej pery spuštajuc ruky na jej pás. Nič nepovedala len spolupracovala čo znamena že Erica mala možno predsa len pravdu.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now