41

5.9K 207 0
                                    

Od rána som spolu s Rebekou pobehovala v kuchyni sem a tam. Bola som rada, že tu je aj keď ma mrzelo že sa jej vlastné deti na ňu vykašlali. Rozprávala mi, že jej syn Marco šiel s priateľkou niekam na dovolenku, zdá sa mi že Hawaii. Tiež že jej dcéra šla do hôr s kamarátmi na celé sviatky. Prečo toto robia? Aj keby som vydatá a mám vlastne deti, idem za ockom na Vianoce. Veď o tom Vianoce sú. O rodine. Videla som, že je z toho celkom smutná, ale keď ocko vošiel do kuchyne a len nás obe objal okolo ramien, pousmiala sa.

„Vonia to skvele dievčatá," každej vtisol na líce bozk a potom zobral dve pivá a šiel späť do obývačky za Jaydenom. Pozerali spolu nejaký šport, myslím, že hokej a ich bujaré vykriky sa ozývali celým domom. Rebekina nálada sa len tým jednoduchým boštekom zlepšila a dokonca sme si aj pospevovali koledy, čo zneli z rádia. Rebeka má nádherný hlas, mohla by spievať aj profesionálne, sakra. Všetko jedlo a koláče sme uložili do chladničky a pripojili sa k chlapom. Aj keď netuším, čo sa vlastne v telke deje, bavilo ma sledovať Jaydenovú tvár.

Jednou rukou si ma tisol k boku, v druhej mal pivo a jeho oči ani raz neodbehli od telky. Rovnako na tom bol aj ocko. Ach tí chlapi. Keď sa už blížilo k večeru, všetci sme sa šli postupne osprchovať a obliecť.

Jayden bol predomnou a teraz som tam zamierila ja. Vo vzduchu ešte stále bolo cítiť Jaydenov sprchový gél, čo ma prinútilo usmiať sa. Zamkla som dvere, zhodila zo seba župan a kritický sa zahladela do zrkadla. Moje brucho bolo po celodennom hladovaní pekne rovné (aspon raz hah) ale zdalo sa mi, že som pribrala na stehnách. Celkovo moje telo vyzeralo strašne. Ako môže Jayden o mne povedať, že som krásna? Vedela som, že klame. Radšej som prešla do sprchy a pustila na seba horúcu vodu.

Pokožka ma začala páliť, ale neodskočila som. Mala som to rada. Čelom som sa oprela o stenu a zhlboka vydýchla. Bože Chloe je tak krásna a má perfektnu postavu a všetko. Určite skôr či neskôr odíde k nej. Zvládnem to bez neho? Počula som ako môj mobil zvoní ale nechcelo sa mi odchádzat zo sprchy.

„Freya?" Jaydenov hlas sa ozval spoza dverí a ja som na chvíľu vypla vodu.

„Áno?" zakričala som mu späť.

„Volá Lu, mám to dvihnuť za teba, či ju chceš k telefónu?"

„Zdvihni to a kludne s ňou hovor. Keby chce mňa povedz, že jej potom zavolám," odhrnula som si mokré vlasy z tváre.

Počula som ako niečo začal hovoriť a tak som si znova zapla vodu. Rýchlo som sa umyla a vyliezla zo sprchy. Dosucha som sa vyšúchala, nakrémovala a potom len v župane vyšla von.

Prešla som rovno k Jaydenovi, odkiaľ som počula jeho hlas. Otvorila som dvere a našla ho sedieť na posteli, stale telefonujuceho. Len sa pousmial a kývol nech idem k nemu.

„Lu, už je tu, dám ti ju," zasmial sa a podal mi telefón. Stiahol si ma na kolená a ja som si s povzdychom priložila mobil k uchu.

„Ahoj Lu, štastné a veselé," zapriala som jej hned a počula som jej smiech.

„Aj tebe Freyuš, no čo poslúcha Jay? Hovoril mi, že už si to otcovi povedala a máte jeho zvolenie,"

„Neviem, či to je zvolenie ale akceptuje to. A ty? Ako je doma?"

„Matka bola trochu sklamaná, že má Jay dievča, lebo si vraj vždy myslela, že mi dvaja sa ako najlepší kamaráti dame dokopy. Blbosť. Čo sme nejake klišé? Tiež mala zachvaty hnevu ohľadom Millesa. Ale chcela som ti volať, lebo som niekoho vo vlaku stretla. Bože, strašne zlatý chalan. Rocker. Je bubeník. Nosí vo vlasoch take tie šatky. Príšerne cool. Celú cestu sme kecali o hudbe a teoreticky o všetkom. A pri výstupe si vypýtal moje číslo. Och cítim sa ako pubertiačka. Neverila som, že sa naozaj takto daju spoznat ľudia. Dnes sme si aj chvíľu smskovali. Cítim sa ako prvýkrát zamilovana!" Len som sa zasmiala, vedela som presne ako sa cíti.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now