35

5.8K 205 1
                                    

Unavene som sa zvalila na stoličku a vytiahla si slúchadlá z uší. Celá parta znova niekam odišla a ja som bola nútena byť sama. Čo bola zmena, keďže som teraz skoro každú chvíľu trávila s Jaydenom. Nemala som čas premýšlať nad tým či sa udobriť s Annie, ako to bude na vianoce, či vôbec máme s ním budúcnosť alebo všetky tie pochybnosti. Keď som s ním, sme len my a ten určitý moment. Užívame si ho naplno. Pri slove užívať som sťažka prehltla. Stále som si vedela predstaviť ako sa ma jeho prsty dotýkajú.

„Freya, že?" ozvalo sa a ja som prekvapene zdvihla hlavu. Stála predomnou samotná toľko spomínaná Chloe. Bože ona je tak krásna. Ľahko sa pousmiala a posadila sa vedľa mňa.

„Podľa tvojho výrazu vieš kto som," smutne sa pousmiala.

„Chloe. Hej, už som o tebe počula. Nikdy som ťa tu nevidela," milo som sa usmiala. Snažila som sa pôsobit milo. Vlastne som nemala priamy dôvod ju nenávidieť, tak prečo sa tak chovať?

„Prestúpila som," prikývla a znova sa pousmiala, „Preto som sa im bola ospravedlniť. Ukázať, že ľudia sa môžu meniť," povzdychla si a ja som sa len usmiala.

„Verím v to, že sa ľudia menia. Ak to skutočne chcú. Menia sa kvôli ľudom, ktorých milujú,"

„To urobil Jayden kvôli tebe?" stisla pery a zrazu sa na mňa pozerala úplne inak. Kvôli mne nie. Skôr kvôli tebe. Avšak to som jej nepovedala.

„Nemyslím, že sa zmenil. A tiež si nemyslím, že ma miluje," nadvihla som kútik pier a otočila sa od nej. Cítila som, že na mňa zostala prázdno pozerať, ale ja som sa začala sústredit na môj zošit s poznámkami. To že sa blížime k niečomu ako vzťah neznamená, že ma ihned miluje. Je ešte skoro. Také slová by sa nemali hovoriť len tak naprázdno.

Konečne došla profesorka a ja som všetku pozornosť venovala len jej. Presne keď skončila prednáška, prišla mi smska od Jaydena.

Jayi: Čakám ťa v izbe, mám prekvapenie ;) xx

Len som sa pousmiala a zamierila rovno tam. Vybehla som rýchlo schody a nadšene vtrhla dnu. Jayden ležal na mojej posteli a Lua ukladala nové oblečenie do skrine. Oh takže boli na nákupy.

„Ak si mi niečo kúpil, zabijem ťa," zamračila som sa a posadila k nemu.

„Ale no tak. Je to len a len pre moje potešenie!" zvolal a podal mi malú taštičku a ja som si všimla ako sa Lua na nás smeje. Bola som rada, že je jej o niečo lepšie. Milles sa tu včera v noci objavil ale vyhnala som ho. Potom som ju ešte utešovala a dnes zrejme šla v rámci porozchodovej fáze na nákupy. A asi to pomáha. S obavou som otvorila tašku a zamračila sa keď som zbadala spodné prádlo.

„Seriózne?" otočila som sa naňho s otrávenym pohľadom, no on len nadšene prikývol.

„Pozri si to, bude sa ti to hodiť!" posadil sa a oprel si hlavu o moje rameno. Vytiahla som čo tam bolo a musela uznať, že tá podprsenka bola vážne pekná.

Modrá presne sedela k mojim očiam a jemná čipka ju ešte viac okrášlovala. Je to idiot, ale je to od neho pekné. Avšak zo spodnej časti som už taká nadšená nebola. Tangá nikdy neboli pre mňa a takéto čipkované už vôbec.

„Si idiot," skonštatovala som s povzdychom a zbalila to hneď späť. Spustila som tašku na zem povedľa postele a natočila sa k nemu.

„Musím ti niečo povedať," zhlboka som sa nadýchla a on sa strnule narovnal. Aj Lua spozornela a ja som sa len pousmiala.

„Myslím, že Chloe prestúpila na túto školu," hlesla som a nastalo ťaživé ticho.

„Budeme ju proste ignorovať," tvrdo povedala Lu a posadila sa na posteľ. Otočila som sa na Jaydena a ten vyzeral stratený v myšlienkach. Položila som ruku na jeho stehno a on sa na mňa len pousmial.

„No, idem s Avou na manikúru. Držte sa ďalej od mojej postele!" zasmiala sa Lua a krátko nás objala predtým ako naozaj odišla.

Jayden si opäť ľahol a ja som sa schúlila k nemu. Kreslila som obrazce na jeho hrudi, nechala som ho strateného v myšlienkach. Chápem, ako ťažke to preňho musí byť. Miloval ju. Možno ešte stále miluje. Možno ma opustí aby mohol byť znova s ňou. Pri tej myšlienke som zacítila ako mi vlhnú oči. Sakra, veď ona je taká krásna. Zavrela som oči a cítila som ako Jayden zaboril hlavu do mojich vlasov. Vtisol mi malý bozk a zhlboka sa nadýchol.

„Aký si mala deň?" zašepkal a ja som sa musela usmiať.

„Nudný. Celkom ste mi chýbali,"

„My, alebo ja?" uškrnul sa a ja som len prevrátila očami.

„Všetci. Ale hej, hlavne ty," usmiala som sa a nadýchla sa jeho vône.

„Čo keby sa mi teraz ukážeš v tom prádielku?" zašeptal a ja som sa zamračila.

„Nenosím tangá,"

„Ale no tak!" odul spodnú peru a ja som pokrútila hlavou. Prižmúril oči a ja som len znova pokrútila hlavou. V tomto nepovolím.

„Ani keď z teba strhnem oblečenie a nasilu ťa do toho navlečiem?"

„To by si neurobil!"

„Ako vieš?"

„Lebo potom by som sa s tebou nebavila," sebavedome som sa usmiala a on len prevrátil očami.

„Detinské," poznamenal no aj tak ma s úsmevom pobozkal. Je to idiot. Ale pre tento moment, je len môj idiot.   

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now