78

6.7K 256 13
                                    


(veľké/nie až tak veľké/ ukončenie)

„Presne piateho septembra do mojej izby nakráčalo toto zlatovlasé dievča, tváriac sa úplne vydesene a stratene. V tej chvíli moja prvá myšlienky bola- dopekla čo to bude zač? Ale...úprimne Frey, nečakala som že behom mesiaca zmeníš toľko. Stala si sa jednou z mojich najlepších kamarátok a myslím, že Ava by ti povedala to isté. Zachránila si Jaydena z dňa, kde sa takmer topil. Bola si tu preňho a ukázala mu čo je láska. Čo viac si môžem pre svojho najlepšieho kamaráta želať? V duchu som vedela čo sa stane už v prvom týždni. Stačil vám moment osamote a zrazu ste boli v tom. Ako myslím, že zamilovaný, aby sme sa chápali," Lua sa slabo uchechtla a hostia sa zasmiali spolu s ňou.

Pozrela som na Jaydena a ten sa iba pousmial. Pevnejšie zovrel moju ruku a potom sa otočil na Lu, stojacu uprostred sály, prednášajúcu svoj príhovor.

„Ale musím sa priznať, že som to videla len ako chvíľkovú vec. Ale padali ste hlbšie a hlbšie a bolo to akoby tá vaša „priepasť lásky" bola nekonečná a vy nikdy nenarazíte na dno, aj keď tu občas bolo pár výbežkov. Prekonali ste ich všetky a zrazu tu už predo mnou stojíte ako manželia a ja úprimne neviem čo povedať asi iba, že by som každému priala takú lásku a požehnanie aké máte vy. Veľa šťastia Vám aj malej Grace, z ktorej stopercentne vyrastie neuveriteľná a silná žena. Pripime si na Freyu a Jaydena!"

„Na Freyu a Jaydena!" ozvalo sa zborovo a aj my sme obaja zdvihli poháre k ústam a odpili si stále sa škeriac. Lebo bude to znieť ako neuveriteľné klišé ale toto bol najšťastnejší deň aký som zažila. Aj napriek rannej nevoľnosti, starosti o Grace a všetkom strese zo svadby- stále sme tu boli ja a Jayden a to už sa stalo niečo ako ultimátne pravidlo, že s ním je deň lepší.

„Bože už prestaňte na seba tak zamilovane hľadieť nemala by tá láska nejak vyprchať?" odfrkla si Ava a len sa zvalila na stoličku vedľa mňa a ja som sa na ňu usmiala.

„Ako sú na tom malý?" nadvihla som obočie a ona ihneď unavene vydýchla.

„No musím uznať, že tvoji rodičia ich zvládajú skvele. Chace odtrhol Gracinmu macíkovi hlavu ale myslím, že inak sa nič také nedialo," mykla plecom a vypila pohár šampanského až do dna.

„Avalon nemala by si toľko piť," objavil sa za ňou Matty a ona ho len prebodla pohľadom na čo sa žiarivo uškrnul. „Môžem piť koľko len chcem Mathew nie si moja matka," odfrkla si a on len okolo nej prehodil ruku a rozosmial sa. „To nie, ale som tvoj manžel!"

„Uh prestaň to dookola opakovať!"

„No tak musím sa chváliť, že som skrotil Neskrotnú Avalon!"

„Prisahám, že si taký idiot, že teraz vážne premýšľam či to bolo správne rozhodnutie!"

„Miluješ ma tak sklapni!"

„Sakra dúfam že Chace nebude ani po jednom z vás," uchechtal sa Jayden a len sa naklonil ku mne a ukradol si ďalší krátky bozk. Len som sa usmiala a zahľadela sa naňho a úprimne, nenašla som nič čo by som na ňom nemilovala.

„No ja dúfam, že Grace bude po Freyi inak by to bolo dosť zlé," odvrkla Ava a potom len privrela oči a pokrútila hlavou. „Doriti už mi urážky nejdú. Asi starnem?" povzdychla si a naliala si ďalší pohár šampanského, ktorý v sebe utopila.

„Nie tým to nebude, urážky ti nešli nikdy," hravo na ňu vyplazil jazyk ako malé decko a potom zaťahal za moju ruku a postavil sa.

„Smiem prosiť o tanec pani Acklesová?" zamykal hravo obočím a ja som len prevrátila očami ale vstala som a nasledovala ho na parket.

„Luin príhovor ma donútil niečo si uvedomiť," hlesol ticho pri mojom uchu keď sme sa krútili po parkete a ja som sa len ticho uchechtla. „Ak teraz povieš, že sa chceš rozviesť, jednu ti strelím Jayden," zamumlala som a oprela si hlavu o jeho rameno, v ušiach mi takmer ihneď zaznel jeho smiech.

„Nie, to ani náhodou. Ide len o to...naozaj si všetko zmenila Frey. Zmenila si úplne všetko a sakramentsky som ti za to vďačný. Za každú šancu, za každý bozk, za každý úsmev. Ďakujem Freya, naozaj za všetko. A odteraz...odteraz sme v tom spolu. A vychováme z Gracie úžasného človeka, okej? A budeme od nej ďalej držať Chaca lebo sakra jeho rodičia sú šialení a nechcem vidieť čo bude keď budú väčší," uchechtol sa a ja som sa len rozosmiala.

„Chceš sa zmeniť v môjho ocka a držať ju od chalanov? Čo keby si spomenieš ako si to neznášal?" nadvihla som obočie a len som naňho hravo pozrela.

„Len nenechám nikoho ublížiť mojim dvom dievčatkám. Nikdy. A urobím všetko preto, aby ste sa mali čo najlepšie. Budem tu pre teba Frey. Už sa ma nikdy nezbavíš!" zatočil ma a ja som sa len rozosmiala a pristala späť v jeho náručí. Obmotala som mu ruky okolo krku a len som sa usmiala.

„A ešte mi aj napadlo, že som jediný tvoj sexuálny partner za celý život čo je celkom cool," uškrnul sa a ja som ho len hravo plesla po ramene ked som cítila ako sa moje líca zahriali pri jeho slovách.

„Si idiot Jayden," prevrátila som očami a on ma len stiahol bližšie, jeho pery sa opäť blížiace k tým mojim.

„Ale som tvoj idiot, Freya!" usmial sa a spojil naše pery.

Nie je dôležité kedy, kde alebo prvý dojem. V jednu chvíľu to proste príde a život vám prehodí tú najmenej očakávanú osobu, a vy zrazu neviete čo robiť. Ale v tej chvíli netreba robiť nič. Stačí len cítiť. Lebo ľudia hovoria, že láska bolí ale nemajú pravdu. Viete čo bolí? Zlomené srdce. Odmietnutie. Rozchod. Hádky. Klamstvá. Podvody. Ale tie veci nie sú láska. Samozrejme, súvisia s ňou, ale nie sú láska. Tá je podľa mňa práve o tých momentoch kedy vaše srdce nadšene bije a smejete sa a to všetko len kvôli jednej osobe. A aj keď sa vám môže zdať, že to nikdy nepríde, alebo že všetky príbehy sú proste len..no príbehy, verte. Proste len verte, že je tu niekto pre vás. A nie je podstatné ako vyzerá, ako hovorí, ako sa oblieka, koľko má peňazí. Je podstatné či ste najlepší kamaráti skôr ako milenci. Dôvera je podstatná. Byť tu pre toho druhého je podstatné. A ja môžem byť šťastná, že mi život priniesol práve Jaydena Acklesa. Verím, že aj Gracie dostane svoju šancu.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now