40

5.6K 210 0
                                    

Ležala som v posteli a znova sa prevalila. Nemohla som sa zbaviť ťaživého pocitu v mojej hrudi, rovnako ako ani sĺz. Bože som taká sprosta, mala by som ísť za ním. Len v mojej košeli som ticho našlapovala po chodbe a najprv nakukla k ockovi. Tvrdo spal zahrabany pod perinou a ja som sa pousmiala. Mala by som mu povedať pravdu. Nezaslúži si moje klamstvá.

S povzdychom som dvere zavrela a prešla Jaydenovej izbe. Ticho som za sebou zavrela dvere a zbadala ako sa Jayden na posteli pomrvil.

„Freya?" rozospato zachrapčal a zdvihol sa na posteli.

„Čo tu robíš?" šepol a premnul si tvár. Zostala som ticho, len som prešla k jeho posteli. Posadila som sa ku jeho nohám a zahanbene sklonila pohlad.

„Freyy..."zatiahol a pošúchal moje kolena. So zívnutím sa opäť zvalil do postele a stále na mňa bez vyrazu hľadel.

„Nemôžem spať. Mrzí ma to Jay. Strašne moc. Mala som sa držať ďalej aj od Erica, aj od alkoholu," vydýchla som a znova som zacítila slzu stekajúcu po mojom lici.

„Nie, je to moja chyba. Mal som byť pri tebe. Nie s nejakou pojebanou Sandrou. Sám to nechapem," vydýchol a pousmial sa. Utrela som si líce a schúlila sa na jeho hrudi.

„Mám ťa tak veľmi rada, Jay," šepla som a pohladila jeho hruď.

„Aj ja teba, babe," zašeptal a vtisol mi bozk do vlasov. Medzi prstami som stisla jeho tričko a pevnejšie sa k nemu pritúlila k jeho hrudi. Jemne sa hral s mojimi vlasmi a ja som len unavene zívla.

On je moja nova Sheera. Cítila som, že si ma pritiahol bližšie a zakryl perinou, ale to už som napoly spala a nemala silu prejsť k sebe, aby som tak zabránila prípadnej dráme. Chcem byť pri ňom!

„Freya!" otcov krik spôsobil, že som sa opäť vrátila do reality a trhla sebou. Posadila som sa na posteli a premnula si oči. Unavene som zívla a zažmúrila na otca vytočene stojaceho vo dverách. Až keď som zacítila ruku na mojich krížoch, uvedomila som sa čo sa deje. Doriti. Sakra, toto je zlé. Moc zlé.

„Prisahala si! Prisahala si, že s ním nič nemáš!" rozkričal sa a založil si ruky na hrudi. Dobre, teraz sa z toho vykecaj Freya.

„Na svadbe som s ním nič nemala. Vtedy som to odprisahala. A ak sa chceš spýtať, či sme niečo v noci robili, tak je odpoveď nie. Nie som taká oci. Mám Jaydena rada, veľmi rada," vydýchla som a premnula si oči.

„Jasne som ti povedal, že to nie je chalan pre teba!"

„Vieš čo oci? Nechcem sa s tebou hádať. Si moja jediná rodina. Ale Jayden nie je taký ako si myslíš. Je to dobrý človek. A má ma rád. Bezpodmienečne. Mám 20, môžem sa rozhodovať s kým budem chodiť. Mohla by som s ním aj v pohode spať. Je to môj život. Nikto mi do neho kecať nebude," zaťato som si ľahla na postel a počula som, že otec odišiel. Jayden na mňa zarazene pozrel a len pokrútil hlavou.

„Nerob to Frey. Porozprávajte sa o tom. Ale neodhaňaj ho," hlesol ticho a ja som si zahryzla do pery. Mala som chuť plakať. Možno som to predsa len prehnala. Vstala som z postele a pomaly zišla dole. Začula som otca v kuchyni štrngať s pohármi.

„Oci?" hlesla som a sťažka prehltla. Ignoroval ma a ja som si povzdychla.

„Povedala som už, že ho mám vážne moc rada?" nadvihla som obočie.

„Mala si mi skôr povedať, že si si našla chalana," odvrkol a buchol pohárom o kuchynsku linku.

„Len sme sa rozhodli to skúsiť. Nič vážne. Zatiaľ. Ak sa sklamem budem mať ponaučenie. Ak nie, našla som niekoho skvelého a mal by si byť za mňa štastný!"

„Prečo si mi nič nepovedala?" povzdychol si a otočil sa na mňa.

„Lebo by si robil presne toto. Vyšiloval ako zmyslov zbavený. Mám 20!"

„To neznamená, že nie si moje dievčatko," smutne sklonil pohľad smerom k zemi.

„Som tvoje dospelé dievčatko," prešla som k nemu. Položila som ruku na jeho rameno a on si povzdychol. Roztiahol náručie a ja som do neho vkĺzla.

„Lúbim ťa, oci. To vieš. Nikto to nezmení,"

„Ak ti ublíži odstrelím mu jeho malého kamaráta," zamrmlal si a ja som sa rozosmiala. A je to. Vie o tom. 

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now