20

6.1K 221 7
                                    

[Jayden]

Vošiel som do izby a cítil neuveriteľný hnev prúdiaci mojím telom. Tresol som dverami a začal ničiť všetko čo mi prišlo pod ruku.

Trieštenie skla, trhanie látky, všetko sa mi vrývalo do mozgu. Zbesnene som dýchal, nemohol som sa upokojiť. Dokonca som vrazil do steny v ktorej zostala menšia diera.

Moja ruka pálila, ale stále to bola menšia bolesť ako som cítil v mojom vnútri. Nechce ma!- kopol som do Tomovej postele. Nie som pre ňu dosť dobrý!- strhanie jeho plagátov a fotiek.

„Zbláznil si sa?" skríkol Tom z dverí. Rana do jeho nosa. Vybehol z izby a ja som pokračoval v ničení.

Vyhadzoval som zo skrine jeho oblečenie, niektoré dokonca roztrhal. „Jayden!" počul som kričať Luanu a jej ruky sa okolo mňa na obmotali. Zhlboka som dýchal a zavrel som oči. Nie je to Lua. Je to Freya. Sú to jej jemné ruky a jej utešujúce slová- nahováral som sám sebe.

Moje dýchanie sa ukludnilo. Hľadel som do Luiných oči a cítil som sa unavene. „Čo sa preboha stalo, naposledy si mal záchvat po Chloe," vydýchla a ja som sa zviezol na zem.

Vyčerpane som sa oprel o posteľ a pozrel na ňu. Cítil som slzy, pálili ma v kútiku oči. „Pobozkal som ju. Kurevsky som ju pobozkal Lua! A vieš čo ona? Že čo to znamená. Tak som jej znova povedal, že ju mám rád. A vieš čo ona? Ušla! Kurevsky odo mňa utiekla. Lebo na ňu čakal perfektný a dokonalý Tomik! Lebo ja pre ňu nie som dosť dobrý! Dokonca aj Mata ma radšej ako mňa!" poslednú vetu som len zlomene zašepkal a zavrel oči.

„Och Jayden," povzdychla si a ja som sa len schoval do jej náručia, moje telo sa stále trochu triaslo. „Vieš kedy si to pokazil? Na začiatku. Bol si k nej zlý a hovoril si jej, že ju by si nikdy nechcel. A Frey je zvláštna ale rozumná. Automaticky si vystavala bariéru, aby k tebe nezačala niečo cítiť a nebola sklamaná. Takto ona funguje. A navyše dobre vie, že nie si chalan na vzťahy. Asi len spanikárila. Toto celé je pre ňu nové. Je...ehm vieš. Panna," hlesla a ja som sa usmial.

„Chcem ju Lu. Chcem ju tak strašne, že z toho šaliem. Hlavne, keď ju Mat má a ja nie," zašepkal som cítiac ako na mňa lezie spánok.

„Matty ju berie na ples len aby jej pomohol získať Toma. Sú len kamaráti. A nepovedala by som, že ju neovplyvňuješ. Hah, nehovor jej to, ale minule mumlala tvoje meno zo spania. Mysli na teba. Ale nie z pohľadu lásky. A na to ani nemysli, Frey nie je dievča na zajebavanie sa! Jednoducho ťa berie ako kamaráta. Tak ním buď. Porozprávajte sa. Spoznaj ju. Ona spozná teba. A ak to má zájsť ďalej, tak to zájde," hľadela na po vlasoch a ja som len prikývol. „No vstávaj," zašepkala a zdvihla ma.

Uložila ma do postele a zakryla. Posadila sa ku mne a položila si moju hlavu na jej kolená. Ticho sa hrala s mojimi vlasmi a hmkala mi melódiu, až kým som necítil prichádzajúci spánok.

Keď som sa zobudil Lua tam stále sedela a hľadela von oknom. „Prší," zašepkala a ja som sa usmial. Vyskočil som z postele a vybehol z dverí.

Lua sa zrejme vrátila do izby ale ja som bežal rovno von. Onedlho som už cítil dážď dopadajúci na moje telo a neskutočnú úľavu. Zvykol som si na to, keď som bol malý. Staršie deti z detského domova ma zvykli vymknúť vonku. A ja som robil to, čo v tej dobe vždy. Prispôsobil sa.

Namiesto toho aby som sa krčil k dverám som sa posadil doprostred trávnika, ľahol si a užíval si.

Cítil som sa akoby dážď zmýval všetko zlé. Na začiatku som z toho vždy ochorel ale postupne som si zvykol.

Ani keď ma adoptovali, ja som spoznal Lu a ostatných, neprestal som s tým. Počas etapy s názvom Chloe to bolo iné. Povedala, že je to divné a mám s tým prestať. Vždy keď pršalo boli sme niekde aby som nemohol byť vonku.

Bol som fakt sprostý. Postupne prestávalo pršať a ja som ľutoval, že to bolo krátke. Nakoniec som zistil, že som tam sedel a rozjímal viac ako dve hodiny. Skoro tri.

Keď som sa vrátil, Tom spokojne ležal na posteli. Nos vyzeral v poriadku aj keď bol trocha opuchnutý. Hm škoda. Len som mu kývol a on spokojne zahmkal.

Videl som, že izbu trochu upratal. Prezliekol som sa do suchého a mokré veci prevesil cez radiátor. Zvalil som sa do postele, zo stolíka zobral telefón a slúchatká a otočil sa ku stene.

Pre: Kaya
Zajtra ideme spolu na ples
Od: Kaya
Vskutku romantické pozvanie. Aj tak sa s tebou nevyspim 😜
Pre: Kaya
Ideme kvôli Freyi
Od: Kaya
Myslíš, že bude žiarliť?
Pre: Kaya
To už nechaj na mňa.   

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now