44

5.8K 219 1
                                    

[Jayden]

Upravil som si košelu a nove sako a usmial sa sám na seba do zrkadla. Ešte som si trochu upravil vlasy. Tak. A som neodolateľny. Pozrel som na Toma, ktory len sedel na posteli v teplákoch a čital si knihu.

„Ty nikam nejdeš?" opýtal som sa aj keď ma to zase až tak nezaujímalo.

„Ehm nie. Mimi meškal vlak a tak počkám kým príde, asi," nervózne brblal.

„Ak ti ma príst Caroline jednoducho povedz," uchechtol som sa a on si povzdychol.

„Mam sa s ňou stretnút zajtra, chce niečo prebrať. Myslíš...myslíš, že by ma seriózne mohla mat rada?" posadil sa a nádejne na mňa hľadel.

„Nemyslím si," mykol som plecom. Zobral som si bundu, penaženku, mobil a s rýchlym maj sa som odišiel. Chudák. Mimi sa isto kdesi baví s inými chlapmi a on tu na ňu čaká. Ale zase aj on ju podvádza. Nie je to krasny vzťah, huh?

Vošiel som do Freynej a Luinej izby a obdivne zapískal, ked som zbadal Lu v jemných ružových šatách. Vyzerala vážne skvele, to musím uznať.

Dokonca aj Ava dnes vyzerala inak. Jej vlasy boli upravené, bola namaľovaná a jej útle telo bolo v obtiahnutých ligotavých šatách, ktoré boli až do modra. Avšak nikde som nevidel môjho anjelika.

„Frey je na toalete," prevrátila očami Ava a zvalila sa na posteľ, pričom sa jej sukňa odhrnula vyššie. Hm ladná ako vždy.

„Páni sekne ti to!" ozval sa za mnou známy smiech. S úsmevom som sa otočil k nej. Vždy myslím, že ma už ničím neprekvapí, ale ona to vždy nejako dokáže. Ohromene som na ňu hľadel a úprimne nemal som slov. Každý kúsok z nej bol tak dokonalý.

Vlasy jej vo vlnách splyvali popri tvári, mala biely korzet s nejakým vzorom. Sakra ma v tom skvelé prsia. K tomu zelenú voľnú suknu, ktorá, mam pocit, je Luina. Sakra kurevsky jej to pristalo.

„Podľa tvojho výrazu súdim, že aj ja vyzerám obstojne," zasmiala sa a ja som sa usmial.

„Vyzeraš perfektne," hlesol som ticho a stiahol si ju bližšie k sebe. Oh ta sukňa je len tesne pod zadok.

„Ešte ani nie som hotova," zasmiala sa a prešla dnu. Oh zlatko hotova ešte len budeš. Sledoval som ako sa jej zadok krásne krúti a spodok sukne sa vlni okolo jej kriviek.

Posadila sa vedľa Avy a začala si navliekať nadkolienky. Je sproste, ked ti to príde neuveritelne sexy? Hlavne keď sa tak o niečo predkloní. Oh bože. Ani si nevšimla, že ju pozorujem. Vstala a cez top si prehodila ľahký sveter. Obula si čižmy a prešla ku skrini. Vytiahla si bundu a keď som sa poobzeral videl som, že aj baby sa začali obliekať.

„Mali by sme si pohnúť, písala som Kayi že tam do desiatej budeme," povzdychla si Lua a obliekla si kabát. Všetky sa konečne nachystali a mohli sme ísť.

Držal som Freyinu ruku a len som sa usmieval do svetiel mesta. Cítil som sa štastne, už len preto, že bola pri mne. Došli sme do paneláku, kde sa presťahovali Mat a Kaya a zazvonili na zvonček. Úprimne som zvedavý, čo dali dokopy za ten týždeň, čo tu boli.

Konečne sa ozval bzučavý zvuk a my sme vošli dnu, šlapajúc po schodoch. Skoro spoza každých dverí som počul hlasy. Ak je všetko takto počuť, to ale budú mať ich susedia zábavu.

Konečne sme vyšli do tretieho poschodia. Už som mal dosť Luinho sťažovania. Bože mala si dať menšie opätky, nie? Kaya nás už čakala vo dverách a tiež vyzerala dobre v zlatých trblietavých šatách. Nie tak skvele ako Frey ale obstojne. Hah keby tak počula čo si myslím.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now