55

5.4K 204 1
                                    

Jayden a ja sme sa vážne činili a náš stan bol postavený ako prvý. Hah tu to máte! Chcela som sa prezliecť a Jay ma samozrejme nenechal samú. Idiot. Len som si prevliekla tričko cez hlavu a už som zacítila jeho pery na mojom ramene.

„Jay," otrávene som zaskučala keď jeho pery prešli na krk. Pomaly sal moju pokožku a ja som fakt zbierala všetku svoju vôlu, aby som mu nepodľahla.

„Jay, teraz vážne nie," vydýchla som ale on akoby nepočúval.

„Jayden!" odtiahla som sa a on si len povzdychol.

„Freyy," zatiahol a zvalil sa na chrbát. Mlčala som, len som zo seba skopala tepláky.

„Choď von, chcem si obliect plavky," pozrela som naňho a on sa uškrnul.

„Ani nahodou, ak si zabudla, nahú som ťa už videl. Slubujem, že sa o nič nebudem pokúšať," zdvihol do vzduchu ruku a mne teda nezostavalo nič iné len mu dôverovať.

Otočila som sa od neho a čo najrýchlejsie zo seba všetko zhodila a obliekla si moje biele plavky. Prehodila som ešte cez seba ľahké letné šaty a keď som sa otočila k nemu, všimla som si, že aj on sa už stihol prezliecť a mal na sebe len čierne kraťasy.

Zahryzla som si do pery pri pohlade na jeho potetovane telo. Toto je rozhodne lepšie ako nejaký španieli. Spomínajúc ich, keď sme vyšli von zistila som, že si ich Ava priviedla sem a oni teraz stavali jej stan. Hah ženské kúzlo? Kaya a Lu sedeli v rozkladacích lehátkach a o niečom si šepkali zatiaľ čo sledovali Avinu spoločnosť. Takže nie som jediná.

„Dopekla, čo je na nich také úžasné?" zamrmlal si Matty, ktorý sa postavil vedľa nás. Aj on sa na nich škaredo mračil s rukami založenymi na hrudi.

„Kašlite na to," prevrátila som očami a radšej sa vybrala k vode.

Jay ma dobehol behom sekundy a prehodil si ma cez plece. Rozosmiala som sa, keď sa so mnou rozbehol do vody a o chviľu ma do nej aj hodil. Bože, to je ale studené. Šaty sa mi nepríjemne lepili na telo a ja som sa naňho len zamračila.

„Mohol si aspoň počkať kým si ich vyzlečiem," zotrela som si vodu z očí a párkrát nanho zamrkala.

„Netreba, o to sa postaram neskôr," žmurkol na mňa a za pás si ma pritiahol bližšie. Jeho ruka putovala cez moje stehno až ku zadku a ja som naňho len otravene dvihla obočie.

Teraz na to vážne nemám náladu. Odtiahla som sa od neho a len sa pustila plavať. Keď som sa pozrela smerom k pláži, videla som, že aj ostatní chalani sa vybrali do vody. Plávala som dalej a dalej. Občas človek potrebuje chvíľku pre seba.

„Hola,"ozvalo sa vedľa mňa. Hej pokoj asi mať nebudem.

Otočila som sa a zazrela nejakeho chalana, veľmi podobného tým Aviným. Kučeravé vlasy mu spadali popri tvári a mal celkovo peknú sánku, ale nič extra.

„Puedo decir, tu eres muy calienta," s úsmevom sa na mňa zahladeľ a ja som sa zamračila.

„Prepáč, nerozumiem ti," ospravedlňujuco som sa pousmiala a trochu odplavala keď ku mne prešiel bližšie.

Narazila som však na cudziu hruď a len vydesene zdvihla pohlad. Neverili by ste aká uľava mnou prešla ked som zbadala Jaydena a jeho ruka sa okolo mňa majetnicky obmotala.

„Desaparece, ella es mía!" povedal naštvane a mračil sa naňho.

Prekvapene som naňho pozrela. Ani som netušila, že vie po španielsky. A môžem povedať, že to znie fakt sexy. Dopekla, znie to pekelne sexy. Netuším čo povedali, ale podľa Jaydenoveho výrazu to nebolo nič priateľské. Španiel si niečo zamrmlal a ešte raz na mňa žmurkol predtým než naozaj odišiel.

„Čo hovoril?" pozrela som na Jaydena a on len pokrútil hlavou.

„Nič podstatné," pevnejšie ma objal okolo pása a sklonil sa k mojim perám.

„Môžem ti povedať, že je fakt sexy keď hovoríš po španielsky?" nadvihla som obočie a on sa len rozosmial.

„Čo povedať, som proste neodolateľný," zažmurkal a ja som sa rozosmiala a potom ho pobozkala.

Jay okamžite začal spolupracovať , jeho pery ľahko klzali po mojich a ja som neodolala a usmiala sa. Bolo to nádherné, teda pokiaľ sme neboli ošpliechaní obrovskou vlnou vody.

„Vy ste takí strašní idioti!" začula som kričať Jaydena a len si utrela oči od morskej vody. Okolo mojho pása sa znova obmotali ruky, ale keď som vzhliadla nebol to Jayden.

„Poď, kym si to Jay všimne," hlesol Matty a ja som ho so slepou dôverou nasledovala. Vybehli sme z vody a cez piesok sa rozbehli k stankom naproti.

„Prečo vôbec utekáme?"so smiechom som sa opýtala a on si len priložil prst na pery a my sme sa skryli za stánky.

„Sranduješ? Jay sa pôjde zblázniť. Odkedy ste sa spolu vyspali, si to jediné o čom hovorí. Je z teba úplne šialený," uchechtol a moje líca sa automaticky začali červenať.

„On ti to povedal?" nervózne som si zahryzla do pery a on sa len uchechtol.

„Hej. Povedal, že konečne vie aký je rozdiel medzi sexom a milovaním sa. Bože Frey, pobláznila si ho," znova sa rozosmial a ja som sklonila hlavu, len sa usmievajúc sama pre seba. Bože Frey, prestaň sa červenať.

„A preto ho trošku poškádlim a zoberiem ťa na zmrzlinu," kývol hlavou na ulicu naproti a ja som len so smiechom pokrútila hlavou a nasledovala ho. Prepáč Jay.

Bola to už pol hodina, čo sme sa s Mattym vyparili a moje šaty boli už úplne suché. Rýchlo sme prebehli na pláž, stále lížuc našu zmrzlinu. Woah je úžasná, ani neviem keby som naposledy mala zmrzlinu. Teplý piesok príjemne hrial moje nohy a smiala som sa na Mattym, ktorý si svojou zmrzkou robil debiliny. Idiot.

„Frey!" Jayov hlas presiaknuty strachom ma donútil zdvihnúť pohľad a hneď som sa začala cítiť previnilo. Vyzeral zničený a vydesený. Sakra bola som preč len pol hodiny.

„Sakra prečo si mi nič nepovedala, vieš aký som mal strach?!" rozhodil rukami a skôr než som stihla čokoľvek povedat stisol ma v náručí.

„Len sme skočili na zmrzlinu, tú cez ulicu. Nebola som preč ani pol hodinu," ticho som sa uchechtla a on ma pevnejšie stisol v náručí. Podala som Mattymu moju zmrzlinu, lebo to vyzeralo, že ma Jay tak skoro nepusti. Bože. Ten sa len zasmial a pokračoval dalej.

„Jay upokoj sa nič sa predsa nestalo," pohladila som jeho chrbát.

Len si povzdychol a zaboril hlavu do ohybu môjho krku. Zacítila som ako zanecháva lahké bozky na mojej krčnej tepne a len sa uchechtla. Vyzerá to, že je v pohode.

„Nabudúce mi povedz kam ideš, fajn?" s povzdychom sa odtiahol a ja som prikývla.

Preplietol si so mnou prsty a zatiahol smerom k stanom. Matty zjedol aj moju zrzku, ale ved čo zaplatil ju on. Len som sa naňho zaškerila a on nevinne zamrkal. Fakt idiot. Ash spolu s Lu robili niečo podobné vatre, kedže sa pomaly stmievalo. Kaya stále sedela v svojom lehátku a Matty sedel pred ňou, s hlavou zaprenou o jej nohy. A Ava? Ta to užívanie brala vážne doslova. Len v jej plakách sedela jednému z jej nových priateľov v lone zatial čo jeho ruka hladila jej stehno a on jej niečo šepkal do ucha.

Jeho kamaráti sa len o niečom bavili a keď sme s Jayom došli k nim venovali nám miliónové úsmevy. Jay sa zvalil do piesku a mna stiahol vedľa neho. Sledovala som zatiaľ slabý oheň a oprela sa o jeho rameno. A viete čo? Cítila som sa štastná. S priatelmi okolo seba. Muž ktorého milujem vedľa mňa. Čo viac si dievča môže priať?

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now